Nano vapor
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Nano vapor
- This topic has 18 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Kapten.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2008 at 8:33 p.l. #14617
P66rane
Memberkas keegi on kasutanud Nano vapor it muscletech oma? mis see teeb?
august 17, 2008 at 8:53 p.l. #163345gmaster
MemberTrennieelne erguti ja jõutõstja. Ise pole proovinud, aga olen selle kohta palju lugenud.
Soovitaks pigem AC-C’d kui sul mingi seisak on. Või fitness-ee Xploderit.
august 17, 2008 at 9:02 p.l. #163347P66rane
MemberTrennieelne erguti ja jõutõstja. Ise pole proovinud, aga olen selle kohta palju lugenud.Soovitaks pigem AC-C’d kui sul mingi seisak on. Või fitness-ee Xploderit.
mul siuke jama et ei ole eriti eestis k2in rootsist ostmas endale asju. seal on nii palju asju ja firmasid mida fitnessis ei ole ja ei saa nende kohta lugeda.aga tagasi tulles nano vapori juurde siis kasutasin seda ja see ajas poole trenni pealt südame nii pahaks et oli v6imatu edasi teha ja söögi isu kadus ära:S
august 17, 2008 at 9:11 p.l. #163348gmaster
Membermul siuke jama et ei ole eriti eestis k2in rootsist ostmas endale asju. seal on nii palju asju ja firmasid mida fitnessis ei ole ja ei saa nende kohta lugeda.aga tagasi tulles nano vapori juurde siis kasutasin seda ja see ajas poole trenni pealt südame nii pahaks et oli v6imatu edasi teha ja söögi isu kadus ära:SOlen sama kuulnud. Egas midagi, võta aga google lahti ja hakka toodete ja tootjate kohta googeldama. n. “animal pump review”
august 17, 2008 at 10:15 p.l. #163349AlanBStard
ModeratorNaNO Vapor…. nimi juba ütleb ära et enamus on reklaamiaur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinse poe kaup peaks enamuses Rootsis ka saada olema
(vt kasvõi http://fast.fi/index.php?cid=funcfood&mid=121 )
ja lisaks on seal veel palju nänni mida Eestis pole. Turg on suurem ja ravimiamet 1% võrra taltsam.
august 18, 2008 at 5:02 e.l. #163353P66rane
Memberaga mis vahe on nano vaporil ja nano x9 hardcorel?
august 18, 2008 at 5:13 e.l. #163354P66rane
MemberNaNO Vapor…. nimi juba ütleb ära et enamus on reklaamiaur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siinse poe kaup peaks enamuses Rootsis ka saada olema
(vt kasvõi http://fast.fi/index.php?cid=funcfood&mid=121 )
ja lisaks on seal veel palju nänni mida Eestis pole. Turg on suurem ja ravimiamet 1% võrra taltsam.
minu teada fast on soome toode.
august 18, 2008 at 5:26 e.l. #163355AlanBStard
Moderatorminu teada fast on soome toode.Bingo
august 18, 2008 at 8:02 e.l. #163364ristokru
Membermul siuke jama et ei ole eriti eestis k2in rootsist ostmas endale asju. seal on nii palju asju ja firmasid mida fitnessis ei ole ja ei saa nende kohta lugeda.aga tagasi tulles nano vapori juurde siis kasutasin seda ja see ajas poole trenni pealt südame nii pahaks et oli v6imatu edasi teha ja söögi isu kadus ära:SKaua sa oled ka ennem trenni teinud? See toode pole mõeldud algajale vaid juba tegijale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 18, 2008 at 2:13 p.l. #163397P66rane
MemberKaua sa oled ka ennem trenni teinud? See toode pole mõeldud algajale vaid juba tegijale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>umbes pool aastat:D
august 18, 2008 at 3:28 p.l. #163402mark85
Memberfast suht jama ma usun
august 18, 2008 at 3:44 p.l. #163403dirty scorpion
Memberfast suht jama ma usunFast’i tooted on ühed parimad mis saada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 18, 2008 at 4:14 p.l. #163409P66rane
MemberFast’i tooted on ühed parimad mis saada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas sulle midagi Pf,Olimp,aminostar,tech nutrition ütlevad midagi we? ise ei kiida fasti! muscletech on kallis aga p2ris h2id asju teeb kahjuks eestis ei müüda neid nii palju, üksikud tooted on ainult.
august 18, 2008 at 4:34 p.l. #163413Vikatman
MemberIgatahes ütlen mina selle toote kohta ainult häid sõnu!!!
Juba kuu aega olen varsti kasutanud ning antud toode annab tõesti kõva laksu sisse enne trenni. Mingi närvisüsteemi efekt peaks seal olema, et suudab maksimumi anda trenni käigus. Ma muidu 3 aastat umbes trenni teinud ka. Võib-olla tõesti algajatele eriti ei sobi.
Sisaldab alaniini-betsi samuti. Muscletech on ikka lagi võrreldes Fastiga. Ainult kallid Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutasin Cell-Tech kreatiini ka, ning see tegi minust looma trennis. Hetkel BSN Cellmass kasutamisel, ning see nii kõva asi ei tundu.http://www.bodybuilding.com/store/mt/nano.html
jõhkralt igasuguseid aineid sees.
august 18, 2008 at 4:39 p.l. #163415P66rane
MemberIgatahes ütlen mina selle toote kohta ainult häid sõnu!!!Juba kuu aega olen varsti kasutanud ning antud toode annab tõesti kõva laksu sisse enne trenni. Mingi närvisüsteemi efekt peaks seal olema, et suudab maksimumi anda trenni käigus. Ma muidu 3 aastat umbes trenni teinud ka. Võib-olla tõesti algajatele eriti ei sobi.
Sisaldab alaniini-betsi samuti. Muscletech on ikka lagi võrreldes Fastiga. Ainult kallid Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutasin Cell-Tech kreatiini ka, ning see tegi minust looma trennis. Hetkel BSN Cellmass kasutamisel, ning see nii kõva asi ei tundu.http://www.bodybuilding.com/store/mt/nano.html
jõhkralt igasuguseid aineid sees.
endal plaan steroidide peale yle minna saab kiiremini ja odavamalt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.