Skip to main content

Nalja..

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Xero
    Member

Need võivad küll rumalad ja naljakad küsimused olla, kuid mõelge, et ta on algaja ja ta ei tea põhitõdetest midagi. Olid ka just SINA kunagi algaja ja võib-olla küsisid veelgi rumalamaid ja mõttetumaid küsimusi. Kui te nii edasi jätkate siis noored varsti enam ei julgegi siit abi küsida. Siis olete just teie need rumalukesed, kes abivajajat ei aita ja juhata teda õigele teele. Tuleb välja et praeguseni ei ole veel sellele noorele keegi selgitanud asja ja kui kõik käega löövad siis ta küsib edasi lolle küsimusi. Teisel pindu näed, enda silmas palki ei näe.

Aile
    Member

Minu treenerit88st m6ned naljakad seigad (rumalad kyll mitte…mulon toredad poisid olnud

Kimber
    Member

Minu nõu tuli ükskord küsima mu venna sõber, kes teadis mis trenni teen ja millega üldse tegelen. Ta tahtis ka nii suureks saada. Ta siuke kõhna poiss ja soovitasin talle siis trenni kõrvale kõvasti süüa ( liha jms. ). Umbes kuu aja pärast küsisin poisi käest, et kuidas siis läheb ka? Ütles, et hirmus raske on nii suurt toidu kogust ära süüa. Küsisin siis, et kuidas trennid lähevad? Poiss vastu, et mis trennid? Kas trenni peab ka tegema? Ta vaeseke oli endale meelde jätnud ainult selle viimase asja, et peab kõvasti sööma. Ja nii ta siis pugiski iga päev hunniku liha näost sisse ja ootas millal lihased arenema hakkavad.

Xero
    Member

Minu nõu tuli ükskord küsima mu venna sõber, kes teadis mis trenni teen ja millega üldse tegelen. Ta tahtis ka nii suureks saada. Ta siuke kõhna poiss ja soovitasin talle siis trenni kõrvale kõvasti süüa ( liha jms. ). Umbes kuu aja pärast küsisin poisi käest, et kuidas siis läheb ka? Ütles, et hirmus raske on nii suurt toidu kogust ära süüa. Küsisin siis, et kuidas trennid lähevad? Poiss vastu, et mis trennid? Kas trenni peab ka tegema? Ta vaeseke oli endale meelde jätnud ainult selle viimase asja, et peab kõvasti sööma. Ja nii ta siis pugiski iga päev hunniku liha näost sisse ja ootas millal lihased arenema hakkavad.
    Vägivaldur
    Member

Hmm, pole ühtegi päris sündides tarka inimest näinud. Kõige suuremad lollideks tituleerijad on tavaliselt ise hetk tagasi olnud foorumi kõige suuremad lollid.

Sten
    Member

Me kõik oleme lollid, ainult et kõik on seda omas valdkonnas.

ning

Ei ole lolle küsimusi, on ainult lolle vastuseid.

rohkem ei oska midagi juurde kommentaarida

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.