Nalja..
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Nalja..
- This topic has 20 replies, 18 voices, and was last updated 19 years tagasi by
Sten.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2007 at 11:32 p.l. #9539
madis220
MemberMinu arust võiks foorumise teha kõige lolimatest küsimustest oma rubriigi.
linkjaanuar 20, 2007 at 11:40 p.l. #103228P-A-U-L
MemberMõte hea! See võiks olla näit. Idiot Corner. Siis mõni vennike võibolla mõtleks enne postitust ka natuke, mida kirjutab. Mõned vennad oleks lausa auliikmed! Siin foorumis ongi liiga palju mõttetut mula, asjaliku jutu kohta pole mul muidugi midagi:)
jaanuar 21, 2007 at 8:20 e.l. #103236M.M.
MemberAlgajatest peab ka aru saama aga jah natuke peaks loogiliselt ka mõtlema ennem. Alles üks päev tuli üks 65 kilone noormees mul saalis ligi ja küsis, ole hea näita mulle neid harjutusi mis lihaseid väga suureks ei teeks : ) Või siis see on üsna tavaline kui küsitakse, mis sa soovitad võtta, kas valku või proteiini : )
jaanuar 21, 2007 at 8:48 e.l. #103242Onkel Roy
MemberAlgajatest peab ka aru saama aga jah natuke peaks loogiliselt ka mõtlema ennem. Alles üks päev tuli üks 65 kilone noormees mul saalis ligi ja küsis, ole hea näita mulle neid harjutusi mis lihaseid väga suureks ei teeks : ) Või siis see on üsna tavaline kui küsitakse, mis sa soovitad võtta, kas valku või proteiini : )Huvitaks väga mis siis selle noormehe eesmärgiks on ja kui tõesti muud toidulisanditest ei tea siis seda ikka võiks ju teada et valk ongi proteiin!
jaanuar 21, 2007 at 8:48 e.l. #103243taavs
Memberminumeelest sellised postitused küll naljakad pole, pigem teevad kurvaks, sest inimesed ei võta vaevaks ja ei uuri elementaarseid asju.
jaanuar 21, 2007 at 8:49 e.l. #103244theONE1
MemberKullafond on see ikka
jaanuar 21, 2007 at 10:39 e.l. #10326654321
Membervalku või proteiini
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> haha… Millele ma tähelepanu peaks põõrama? Kas rasvade või lipiidide põletamisele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Istusin ükskord süües “tarkade jõusaali poistega” ühes lauas ja sealt tuli ikka igasugust plära, et: süsivesikud lähevad kehas pooleks- pooled lipiidedeks ja pooled proteiiniks
ja süsivesikud ja valgud on tegelikult üks ja seesama… Sellised teadmised peaks minuteada juba kusagilt 7-9klassi bioloogiast saama?! Aga need olid juba suured mehed.
Ja tean arvamusi kus arvatakse, et kui ei taheta kaalu langetada… siis on pepsid, coolad, saiakesed, krõpsud mõtekas söök, kuigi neist saab ju ainult Tühjasid-tühjasid kaloreid! Aga seleta palju tahad… Inimene usub ikka seda mida ta ise tahab!jaanuar 21, 2007 at 10:46 e.l. #103268matti
MemberMinu arust võiks foorumise teha kõige lolimatest küsimustest oma rubriigi.
Mõned Viskavad ikka head kildu.
Minu arust tänane parim link
See on lausa hindamatu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2007 at 1:10 p.l. #103306P-A-U-L
MemberSee on ka omaette tase: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10980
jaanuar 21, 2007 at 2:30 p.l. #103325roulling
Memberissand ma sain praegu siukse kõhutäie naerda oissa poiss:D
ei ole midagi mult küsiti 1kord et kui ma proteiini ja valku koos söön et kas siis on topeltsuur kasu

või siis vaadake see fatburner eks, vaatd siuksed paksud kutid joovad seda jõusaalis
1kord oli et 1pekipepu tuli saali jõudu tegema aga noh poiss tegi 1seeria ja vahtis naise, trenni lõpuks siis võttis jõi fatburneri ära järgmine kord tuli trenni vahtis 20 minti peeglist ja patsutas oma kõhule:D
sõbraga naersime omavahel ja kommeteerisime et jaa 1 seeria ja fatburner homme oled arnold valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2007 at 3:10 p.l. #103330kame
ModeratorAlgajatest peab ka aru saama aga jah natuke peaks loogiliselt ka mõtlema ennem. Alles üks päev tuli üks 65 kilone noormees mul saalis ligi ja küsis, ole hea näita mulle neid harjutusi mis lihaseid väga suureks ei teeks : ) Või siis see on üsna tavaline kui küsitakse, mis sa soovitad võtta, kas valku või proteiini : )mina kuulsin ühe härra käest kuidas valku võib võtta kohe kui trenni alustada aga proteiini 2-3e aasta pärast ja peale selle kui enam proteiini ei võta siis lihas vajub ära aga valguga seda ei juhtu!
nii et pange kõik nipid kõrvataha!
jaanuar 21, 2007 at 3:24 p.l. #103335madis220
Membermina kuulsin ühe härra käest kuidas valku võib võtta kohe kui trenni alustada aga proteiini 2-3e aasta pärast ja peale selle kui enam proteiini ei võta siis lihas vajub ära aga valguga seda ei juhtu!nii et pange kõik nipid kõrvataha!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jap
jaanuar 21, 2007 at 5:05 p.l. #103366argonaut
MemberSee pakub konkurentsi tänaste “parimate” kategoorias:
veebruar 5, 2007 at 12:08 e.l. #105172Capricorn
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=11157&st=0
Kavatsen lähipäevil RevalSporti treenima minna.Nimelt kulturismiga tegelema hakkata See tõi kerge muige suule.
veebruar 5, 2007 at 12:52 e.l. #105176LeBon
Membernoh, need eelpooltoodud nüited on ka naljakad, aga et tõsiselt sürri huumorinaudingut saada, peab argonaudi postitusi lugema. need on tõsine eesti monty python.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.