Skip to main content

nälgimine ja aeroobne

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » nälgimine ja aeroobne

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere tahtsin küsida kuidas see mõjub mu tervisele kui hommikul tõusen pole aega süüa ja ega kõht tühi pole ka.Olen päev otsa tööl ja koju jõuan alles kella 17.00 aeg siis söön natsa kuna, kõht ei tundu tühi.

Käin esmaspäeval,teisipäeval jooksmas umbes 40-50 minutit kolmapäev käin ujumas neljapäev puhkan.

Reede jälle jooks laupäev,pühapäeval puhkan

Olen 20 aastane noormees kaalun hetkel 84 kg pikkus on 175 cm

Kaua sa ei ela.

MEE
    Member

üldiselt on Sul energiadefitsiit. Kui Sa end hästi tunned siis no anna minna… olen ise ka olnud sellises perioodis kus hommikusööki ei taha.. kuigi siis tavaliselt ikka 2-3h jooksul juba tahaks midagi makku saada.

Kuidas mõjub Sulle? Treenituse koha pealt tulemusi väga oodata ei ole, lihas ei kasva – ainuke pluss mis olla võiks on, et kaal kukub.

MEE

-aron-
    Member

Mismõttes hommikusööki ei taha?Endal ple ka vahest hommikuti mingit isu,siis vägistan kogu selle toidu,mis vaja kuidagi alla, et teinekord on kõhtki valutanud pisut,aga ega siis söömata jätta saa,ega muidu ei kasva. :ph34r:

kuuliks
    Member

Tere tahtsin küsida kuidas see mõjub mu tervisele kui hommikul tõusen pole aega süüa ja ega kõht tühi pole ka.Olen päev otsa tööl ja koju jõuan alles kella 17.00 aeg siis söön natsa kuna, kõht ei tundu tühi.

Käin esmaspäeval,teisipäeval jooksmas umbes 40-50 minutit kolmapäev käin ujumas neljapäev puhkan.

Reede jälle jooks laupäev,pühapäeval puhkan

Olen 20 aastane noormees kaalun hetkel 84 kg pikkus on 175 cm

Katseta ja näed, mis juhtub :ph34r:

“koju jõuan alles kella 17.00 aeg siis söön natsa”

Ma rvan, et siis sa ei söö natsa, vaid ikka väga korralikult õhtu jooksul. Seetõttu sa ei tahagi hommikul süüa. Või siis teine variant, et ongi nii nagu sa räägid. Samal ajal mitte süües ja trenni tehes mitte nälga tunda, mina arvan, et midagi on väga valesti. Ära mängi oma tervisega.

Liinu
    Member

Kusjuures sellist asja nimetatakse anoreksiaks… nn inimene püüab ennast kooskõlastada loodusega ehk siis sööb siis kui tunneb et kõht on tühi, mitte siis kui peaks sööma.

Seedeprotsess järjest aeglustub, kuna organism teab, et nii pea ta toitu ei saa. Samal ajal kultub keha energiat. Põhimõtteliselt jääb sinust järele lõpuks ainult luu ja nahk, sest organismil on ainult üks eesmärk – hoida sind elus.

Sellest asjast välja tulla on suhteliselt raske, kuna mao protsessid enam ei tööta.

Võta midagi ette ennem, kui on hilja!! Proovi hommikul kasvõi väikest kogustki esialgu süüa. Sinu jutust järeldub üldse, et sööd üks kord päevas.. :ph34r: Jutt läheks siin nii pikaks, et ütlen lihtsalt – tee oma toitumine korda.

lollpealuu
    Member

Kusjuures väga õiged kommentaarid on siia lisatud…Mul oli mingi aeg sama teema – hommikul ei söönud, jõin tassi kohvi vaid. Söömine toimus peale tööd ka mingi viie ajal. Olin mingi aeg juurde võtnud ja mõtlesin, et on hea mitte õgida ja et siis rasvad saavad kasutatud jne…Võtsin sedasi oma kümme kilo alla.Nüüd vaatan pilte mis mul oli enne seda nälgimist ja peale nälgimist ja mõtlen ajale tagasi – täitsa lollus. Tuleb meelde, et käisin pulsikellaga isegi korra päev läbi ringi – kulutus oli oma 3200 cal päevas…ja see kella viiene söök andis tagasi ainule 700. Palju väiksemaks olin jäänud ja ausaltöeldes ei kadunud ka minu rasv kuhugi. Mingi aeg tuli mõistus jälle pähe ja lülitasin sisse ka lõunasöögi, hiljem hommikusöögi ning asi paranes…trennis teen peale seda võrreldes näljaperioodiga nagu loom, tuju on parem, väsimust ei ole, magan paremini jne jne jne ….ühesõnaga igatahes kui vaja siis las keegi surub sulle kasvõi hommikusöögi vägisi kurku ning kindlasti on vaja ka lõunat süüa korralikult. Tasakaalukalt ja piisavalt tihedasti tuleb siiski toituda – nagu öeldi, et hiljem on raske juba välja sellest tsüklist tulla….

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.