Naiskulturistid…
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Naiskulturistid…
- This topic has 105 replies, 47 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
juuli 10, 2007 at 12:28 p.l. #119177
Raivo Piiber
MemberKüsimus ei ole siin üldsegi üdini naiseks olemises, vaid pigem selles, et nad on üdini mehelikud. Nende puhul ei saagi enam naiselikkusest rääkida – see oleks diskussiooni vägisi teise äärmusse viimine.Mul kusjuures ei ole midagi lihaseliste naiste vastu. Vt seda linki, lausa kaunitar:
Mulle meeldib Aktivist kaaa ….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2007 at 1:37 p.l. #119180Angel-liis
Member(Väike vahemärkus siia–miks Revalis naisi üldse ei käi?)
Kõik oleneb esiteks kellaajast ma arvan…
juuli 10, 2007 at 1:52 p.l. #119181MEE
Memberja jõudsimegi kogu teemaga samasse kohta mis esilehel rääkisime: kõik on maitse küsimus, ühele ahv teisele nunnu. Ühele suur ja tugev ja lihaseline, teisele vastikult kõva jne jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühele meeldib “lõigatud” kulturist, teisele kõhuga jõumees (kellel ma ütleks, et pole teps mitte väiksemad lihased)meestel sama asi.. eks oleneb ju, mis paneb südame tiksuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2007 at 4:26 p.l. #119188joker
MemberArvamust võib avaldada, aga suht mõtetu vaielda sellisel teemal.
Need ajad on möödas kus pidi aint ühtemoodi mõtlema .. ja tõenäoliselt tulevikus ees, mil oleme kõik kloonitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2007 at 4:47 p.l. #119189mullaonu
MemberNo krt siin ju lausa kaunitarid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.t-nation.com/figureImages.jsp;j….hydra?pageNo=1juuli 10, 2007 at 5:36 p.l. #119195Angel-liis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.t-nation.com/figureImages.jsp;j….hydra?pageNo=1Kenad jah..tahaks ka sellist kõhtu nagu neile seal, aga keegi krt mõtles välja šhokolaadi ja täidetud pannkoogid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2007 at 6:28 p.l. #119197mullaonu
MemberKenad jah..tahaks ka sellist kõhtu nagu neile seal, aga keegi krt mõtles välja šhokolaadi ja täidetud pannkoogid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa raputa soksile ja koogile rämedalt soola peale, vaata kuidas varsti isu nende järele kaob nagu pühitult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2007 at 7:02 p.l. #119199Arnold
Memberjuuli 10, 2007 at 7:06 p.l. #119200mullaonu
Membermnjaaa 10+
juuli 10, 2007 at 7:10 p.l. #119201MEE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.t-nation.com/figureImages.jsp;j….hydra?pageNo=1mmmmmmm…… hubba hubba hubba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2007 at 8:23 p.l. #119202mike
MemberPooled on Steven Tyleri nägu minuarust. Sai Aerosmithi kontserdil käidud, võib olla sellepärast tundub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2007 at 8:32 p.l. #119203Creek
MemberKui nüüd aus olla, siis selle esimese pildi puhul ma mõistsin, et kulturismi ilu seal on, aga see nägu lihtsalt ei lasknud mul seda uurida/nautida… Lahendus: eemaldasin paint’iga näo ja tuligi välja… keha on ikka päris kena tal… kulturistlikust seisukohast muidugi mõista… Kahjuks on seda sorti naised (hübriidid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) end just naistena minu jaoks elimineerinud.See on minu isiklik arvamus ja palun, et keegi nüüd selle peale ei solvuks.
juuli 11, 2007 at 3:27 e.l. #119212Angel-liis
MemberPooled on Steven Tyleri nägu minuarust. Sai Aerosmithi kontserdil käidud, võib olla sellepärast tundub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No minuarust on Tyler natuke naiselik kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2007 at 5:37 e.l. #119216Andreaz
Memberhttp://www.hardfitness.com/profiles/kimbir…mages/scan3.jpgminumeelest see on küll vinks-vonks
absoluutselt pole ju naiselikke kumerusi, talje on sama lai kui puus…
No krt siin ju lausa kaunitarid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.t-nation.com/figureImages.jsp;j….hydra?pageNo=1need on head!
mehed, vaadake ise peeglisse, või noh ok, vaadake mehi kes näiteks tänaval vastu tulevad– enamus kipuvad sinna feminiinsuse poole kalduma ju (lai tagumik, rippuvad tissid, babyface, …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Kus on jäänud mehelikkus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vot selles ongi point et ei ole normaalsed naiselikud mehed ja vastupidi, mõlemad peaks oma sugu esiletooma…vastavalt soole püüda olla rohkem kas siis macho mees või naiselik naine…
kulturism on täis meesteala ju(naised kes tegelevad on transvestiidid vizt?) aga fitness on ok naistele! ja selge et pingutagu naine kuidas tahab trennis ilma meesuguhormoone kasutamata ta selliseks koledaks mehelikuks ei muutu, et jõusaal sobib hästi muidu naistele, naiste kehakeemia ei lase naturaalselt selliseks koletiseks muutuda
et kui mehed panevad testosterooni siis naised peaks östrogeeni panema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2007 at 6:02 e.l. #119220rainisk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.t-nation.com/figureImages.jsp;j….hydra?pageNo=1Täiesti nõus – 5 +
Pooled on Steven Tyleri nägu minuarust. Sai Aerosmithi kontserdil käidud, võib olla sellepärast tundub.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei ole vist ainuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma käisin ka kontserdil ja ka esimene reaktsioon oli selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .No minuarust on Tyler natuke naiselik kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mees hoolitseb oma välimuse eest, no natuke naiselik jah, aga võta teadmiseks- ta on 59 aastane. Millised näevad välja 59 aastased mehed Eestis ? Ja sellessuhtes, et 59 aastane mees suudab endiselt sellist showd teha, müts maha.
Ma arvan, et kui neil naistel rasvaprotsendil natukene tõusta lasta, siis läheb ka nägu naiselikumaks. Sest seal pildil on nad küll ainult nahk ja luu ju. Aga kes teab.Üldiselt müts maha nende ees, et nad nii palju vaeva näinud on ja oma eesmärkide nimel kõvasti tööd teinud on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.