Naiskulturistid…
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Naiskulturistid…
- This topic has 105 replies, 47 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
juuli 9, 2007 at 2:15 p.l. #119119
Annika Pärtel
MemberRäigelt rõve minuarust… Selline musklikasvatamine peaks ikka meeste rida olema.Ei tea miks? Meestele käib au pihta või?
juuli 9, 2007 at 2:16 p.l. #119120Kreks
MemberNo naised on ikka ilusad kui nad saledad ju…
juuli 9, 2007 at 2:38 p.l. #119121Alexander Andrusenko
ModeratorMina ka sellist ilu ei mõista kahjuks. Mulle meeldivad naiselikud naised.
juuli 9, 2007 at 2:46 p.l. #119122MEE
MemberEi tea miks? Meestele käib au pihta või?aust on asi kaugel – common sense pigem…
seni kuni meeste geneetilises koodis on kirjas, et naine on armas, pehme,soe ja mõnus ning mees on robustne, kõva, agressiivne,senikaua jäävad meessoost foorumlased vaatama sellist naist pigem šokeeritult kui imetledes. Kulturismina … fine… aga vot naine kui selline – see pole naine
Post Scriptum! Annika, Sa ise treenid ju ka teise eesmärgiga kui välja näha nagu “see” seal üleval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2007 at 3:10 p.l. #119123rainisk
MemberKas ma olen ainuke, kes sellele lehele ei pääse ?
Oih, minu viga, enne arvuti ei laadinud pilte millegipärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2007 at 4:08 p.l. #119127Vägivaldur
MemberEt steroidide kasutamine spordis on inimese oma asi on ikka väga piiratud mõtlemine.
Suvalise steroidiku katsed iseendaga maksab hiljem ravi näol kinni maksumaksja, eeskujust noortele ei viitsi uuesti rääkidagi. Kõik siin elus on seotud…
juuli 9, 2007 at 4:20 p.l. #119128daemonium
MemberEi tea miks? Meestele käib au pihta või?Mõistuse pihta käib.
Vat mina nägin 6/7 oma elust välja nagu värdjas.Ümbermõõt 2 meetrit,kaal >200 kg.Ja ma nägin 3,5 aastat vaeva,et enam-vähem inimese välimus saavutada.
Seetõttu ei taha vastassuunalised pürgimused minu kõrvade vahele mitte ära mahtuda …
no mitte ei saa aru.Ju ma siis nii loll,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt see käib au pihta jah,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2007 at 4:21 p.l. #119130Annika Pärtel
Memberaust on asi kaugel – common sense pigem…seni kuni meeste geneetilises koodis on kirjas, et naine on armas, pehme,soe ja mõnus ning mees on robustne, kõva, agressiivne,senikaua jäävad meessoost foorumlased vaatama sellist naist pigem šokeeritult kui imetledes. Kulturismina … fine… aga vot naine kui selline – see pole naine
Post Scriptum! Annika, Sa ise treenid ju ka teise eesmärgiga kui välja näha nagu “see” seal üleval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ei tea, ju nägu oli neil ikka enne ka midagi taolist….totaalselt ei saa ju muutuda või mis? Eks testo tekitab muidugi mehelikkust näkku ka.
Kehad on väga ok ja mul ei oleks küll selle vastu midagi kui kasvõi pooltki selline välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2007 at 4:24 p.l. #119131dirty scorpion
Membernjah enamik on liiga meheliku näoga et saaks õelda ilus,kuid 1 naine jäi mulle siiski silma: Melissa Dettwiller kes käiks sinna pehme, soe, armas ja mõnus kategooriasse.
juuli 9, 2007 at 4:30 p.l. #119133Anonüümne
GuestMa vast mainiks, et sellistel naistel on omad fännid ja sessioon kus võimalik lihaseid katsuda maksab nii 300 – 500 dollarit. Paar nädalat tagasi nägin dokumentaalfilmi just sellest teemast. Mõned naised teevad ka ringreise Euroopasse ning tahtjaid jätkub küllaga. Hind sõltub ka sellest kas on hooajaväline vorm või mitte ja päevas tehakse umbes 8 -10 sessiooni. Potensiaalne päevane teenistus siis 3000 – 5000 dollarit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2007 at 4:36 p.l. #119134-aron-
MemberMina ka sellist ilu ei mõista kahjuks. Mulle meeldivad naiselikud naised.Sama siin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2007 at 5:10 p.l. #119136builder
Membermeessoost isikud käivad aeroobika trennis,seda vaatavad osad mehed naised pölglikult. et mis see sinu asi mis ta teeb? vaatad ja pilkad neid naisi aga samas mees vöibolla käib L..-des ,et need tüdrukud tip -top,nojah väljastpoolt ainult
juuli 9, 2007 at 5:35 p.l. #119137bull farm
Member–
juuli 9, 2007 at 5:44 p.l. #119138MEE
Memberno kogu see krt sajand on nagu freak show… gayd tulevad kapist välja, gay abielud, bi-suhted.. miski pole enam tabu.
ja no mis puutub sellesse, et igal alal on oma kummardajad siis toon drastilise näite, et zoofiile on ka tuhandeid, see seda vastuvõetavamaks ei tee.
dont get me wrong… ma olen tolerantne aga siiski klassik, st hukka otseselt ei mõista aga takka ka ei kiida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2007 at 5:46 p.l. #119139MEE
MemberNo ma ei tea, ju nägu oli neil ikka enne ka midagi taolist….totaalselt ei saa ju muutuda või mis? Eks testo tekitab muidugi mehelikkust näkku ka.Kehad on väga ok ja mul ei oleks küll selle vastu midagi kui kasvõi pooltki selline välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma kaldun arvama, et Marko eelistab Sind sellisena just – pehme, armsa ja soojana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minu silmis oled Sina küll vähemalt õigel teel, keeping fit but not going crazy
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.