Skip to main content

naiselikku vormi tagasi

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » naiselikku vormi tagasi

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    Ümiseja
    Member

Trenni iseloomuga peaks seda ikka saama suunata, kuigi enda pealt oskan samuti öelda, et isegi suhteliselt ühtlaselt jalalihaseid koormates võivad reielihased olla nn altimad kasvusks ja proportisoon säärega pole enam ilus. Võibolla aitab kui teatud tüüpi harjutused välja praagid ja asendad vahelduseks muudega (mina nt loobusin täiendavalt jõusaalis masina peal eesmisi reisi treenimast). Võibolla läheb veel aega, enne kui väiksemate koormuste ja venituste tulemust näed? soodsalt peaks mõjuma ka mingi teistsugune trenn rattale lisaks (pikmaajooks nt). Ja kui geenid siiski soosivad sellist jala kuju, siis treeni edasi ja tunne rõõmu! Tänapäeva mood on veits haige nagunii, kui valdav osa praegu müügil olevatest teksadest üle põlve ei tule

MõmmiLiis
    Member

Ihh, mehed, ärge olge naiste peale iroonilised nende muredes. Suur hulk naisi pole ju kunagi oma välimusega päris rahul – küll ollakse liiga paksud, küll on nina liiga suur, küll hambad liiga kollased… tüüpiline ju.

Ja et suhtumine sportlikkusse on inimeseti erinev, siis mis seal ikka imestada, kui mõne jaoks tavapäraselt arenenud jalalihas on teise mõistes juba jube “koll”

possible1
    Member

mis see pilt peaks kujutama`? no minu jalalihased sellega võrreldes on ikka 3x suuremad.. mul on sääred suuremad kui enamusel meestest ning reied on lihtsalt välja arenenud:) ma ei viitsi mingite piltidega jamada… ei ole tel vaja mu jalgu näha:) kui mul reied ei olnud vel väga võimsad… olid mul sääred ja reied sama jämedusega… ja pikamajooksu ja selliseid asju teen palju.. ratast ja jõusaalis pealmisi lihaseid ei tee.

MõmmiLiis
    Member
Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.