Naisele sobilik?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Naisele sobilik?
- This topic has 20 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2010 at 10:08 e.l. #21160
futurama
MemberTere,
esmalt alustaksin jälle toitumise teemal.
Minu praegune päeva menüü on siis:
1) Hommikul pudru+või ja kohv
2) Lõunasöögiks on alati toorsalat, seda teen vahelduvalt hapukoorde ja oliiviõliga. Lisaks leib, tavaliselt rukkipala, millele lisan tavalist taluvõid.
3) Õhtusöögiks on tavaliselt liha- kana, kalkun harvem ka sealiha. Samuti ka kodujuust või tuunikala, sest muud kala ei söö. Kui tekib magusa isu siis kerge kohupiim
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jookide eelistust ei lisa siia, sest üldjuhul mahl või siis vesi, õhtuti ka vahest tee. Üks kindel fakt on see, et lõunasöök peaks jääma nii kuna muu söömisel on väga raske hiljem trenni teha.
Loomulikult teen ka trenni. 3x nädalas teen aeroobsemat, nt rühmatreeningutest pigem tantsulised, intervall. Lisaks sellele ka BodyPump’i mida on minu nädalas 5x, kuna ise annan neid trenne. Kõike ei tee loomulikult täie pingega.
Seega tekibki mul küsimus, kas sellisele koorumusele piisab sellest toitumisest? Kas naisele on see piisav?
Nagu ma aru olen saanud siis suur osa siinsetest olijatest on jõusaali inimesed mõtlesin, et ehk oskate siiski aidata mind?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2010 at 10:12 e.l. #278748Undionu
MemberKui sa nii palju trenni teed, siis võiks ju lõunasöögis ka valku olla – mingi toidulisandi kokteil, kui liha siis süüa ei taha?
oktoober 11, 2010 at 11:26 e.l. #278757argoll
MemberTere,esmalt alustaksin jälle toitumise teemal.
Minu praegune päeva menüü on siis:
1) Hommikul pudru+või ja kohv
2) Lõunasöögiks on alati toorsalat, seda teen vahelduvalt hapukoorde ja oliiviõliga. Lisaks leib, tavaliselt rukkipala, millele lisan tavalist taluvõid.
3) Õhtusöögiks on tavaliselt liha- kana, kalkun harvem ka sealiha. Samuti ka kodujuust või tuunikala, sest muud kala ei söö. Kui tekib magusa isu siis kerge kohupiim
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jookide eelistust ei lisa siia, sest üldjuhul mahl või siis vesi, õhtuti ka vahest tee. Üks kindel fakt on see, et lõunasöök peaks jääma nii kuna muu söömisel on väga raske hiljem trenni teha.
Loomulikult teen ka trenni. 3x nädalas teen aeroobsemat, nt rühmatreeningutest pigem tantsulised, intervall. Lisaks sellele ka BodyPump’i mida on minu nädalas 5x, kuna ise annan neid trenne. Kõike ei tee loomulikult täie pingega.
Seega tekibki mul küsimus, kas sellisele koorumusele piisab sellest toitumisest? Kas naisele on see piisav?
Nagu ma aru olen saanud siis suur osa siinsetest olijatest on jõusaali inimesed mõtlesin, et ehk oskate siiski aidata mind?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis 1500kcal päevas ja 5x nädals trenn?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellise toitumisega sa ainult aeglustad oma ainevahetust.Kindlasti rohkem toidukordi ( väiksemad kogused ).Kui sa natuke otsida viitsid, siis sarnaseid teemasid on siin väga palju.Argo
oktoober 11, 2010 at 11:47 e.l. #278763Rain 6 kanget
Memberlühivastus on – ei piisa. vähevõitu nagu on sööki.
oktoober 11, 2010 at 12:03 p.l. #278766futurama
MemberKui lisada toidukordade juurde üks toidulisand, valk. Siis peaks ju sobima? Toidukordi ma ei tahaks juurde tuua, sest pole sellist võimalust umbes 4-6 korda päevas süüa.
oktoober 11, 2010 at 12:04 p.l. #278767Raivo Piiber
MemberKui lisada toidukordade juurde üks toidulisand, valk. Siis peaks ju sobima? Toidukordi ma ei tahaks juurde tuua, sest pole sellist võimalust umbes 4-6 korda päevas süüa.Mis tähendab, et ei ole võimalust? Pole võimalust karpidega toitu kaasa võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2010 at 12:07 p.l. #278769futurama
MemberMis tähendab, et ei ole võimalust? Pole võimalust karpidega toitu kaasa võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, ok pm oleks võimalus ikka kui väga vaja oleks. Aga ma siin tuvusin eelnevate Antsoni postitustega ja tema soovitab toidukordi päevas just 3. Ja ma mõtleingi, et mida ma peaksin veel lisama ja muutma, et oleks täiuslik.
oktoober 11, 2010 at 3:36 p.l. #278804R.Tamm
MemberMis tähendab, et ei ole võimalust? Pole võimalust karpidega toitu kaasa võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo, ära tee nägu, et sedalaadi väidet esimest korda kuuled/loed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sarnaste nö vabandustega puutub ju pea igapäevaselt kokku.oktoober 11, 2010 at 3:41 p.l. #278806Raivo Piiber
MemberRaivo, ära tee nägu, et sedalaadi väidet esimest korda kuuled/loed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sarnaste nö vabandustega puutub ju pea igapäevaselt kokku.Nujah, eks ta nii ole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga üllatuda võib ju alati
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2010 at 7:09 p.l. #278823vaher
MemberJah, ok pm oleks võimalus ikka kui väga vaja oleks. Aga ma siin tuvusin eelnevate Antsoni postitustega ja tema soovitab toidukordi päevas just 3. Ja ma mõtleingi, et mida ma peaksin veel lisama ja muutma, et oleks täiuslik.Ei saa võtta tükikest ühe inimese soovitusest ja tükike teisest. Antson mitte ilmtingimata ei soovita vaid ta ütleb, et tema toitumisviiside järgi oleks väga raske üle kolme korra päevas süüa. Ehk siis rasvarikka toitumise tagajärjel. Uuri edasi Antsoni postitusi ja artikleid, saad ehk parema pildi kui hetkel on! Mulle tundub kõik just väga vastupidine tema soovitustele, hetkel on sinu toitumine väga mööda.
oktoober 11, 2010 at 7:23 p.l. #278825Hirmus Ants
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib ju olla võimalus kaasa võtta, aga ei pruugi olla võimalust süüa. Harvad juhtumid, aga vahel siiski võib nii olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2010 at 6:29 e.l. #278841futurama
MemberEi saa võtta tükikest ühe inimese soovitusest ja tükike teisest. Antson mitte ilmtingimata ei soovita vaid ta ütleb, et tema toitumisviiside järgi oleks väga raske üle kolme korra päevas süüa. Ehk siis rasvarikka toitumise tagajärjel. Uuri edasi Antsoni postitusi ja artikleid, saad ehk parema pildi kui hetkel on! Mulle tundub kõik just väga vastupidine tema soovitustele, hetkel on sinu toitumine väga mööda.Kui sa leiad, et on väga mööda äkki oskad ka aidata, et ma seda parandada saaks?
oktoober 12, 2010 at 6:31 e.l. #278842futurama
MemberVõib ju olla võimalus kaasa võtta, aga ei pruugi olla võimalust süüa. Harvad juhtumid, aga vahel siiski võib nii olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, et keegi mõistab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga targad mehed äkki siis lõpuks aibistate ka või lihtsam on kõike laita?
oktoober 12, 2010 at 6:52 e.l. #278844Undionu
MemberSega lõunase toorsalati hulka näiteks natuke tuunikala, keedumuna tükke, veidi kana… mingi koguse su seedimine ikka välja kannatab, et trenni segama ei hakkaks. Ja mahuta üks proteiinišeik kuhugi lõuna ja õhtusöögi vahele (pane vett rohkem ja joo mitmes järgus, kui nö. kõhtu täis saada ei soovi).
oktoober 12, 2010 at 7:24 e.l. #278846Jackie
MemberSeega tekibki mul küsimus, kas sellisele koorumusele piisab sellest toitumisest? Kas naisele on see piisav?Hmm.. Mismõttes piisab?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik oleneb ju su eesmärgist: kaalu langetamine, kaalu tõstmine, kaalu säilitamine. Kõige parem oleks nii toidu kui ka kulutatud kalorid välja arvutada ja vaadata, kas asi on tasakaalus. Samuti tuleks oma enesetunnet jälgida, et kas ikka on jaksu ja powerit kõiki neid trenne teha. Ja vastavalt sellele kõigele tulekski menüüd korrigeerida.Kena oleks, kui täpsustaksid oma eesmärki või muret. Üks soovitus oleks ka pähklid oma menüüsse lisada. Piisab väikesest kogusest, et kasulikke rasvasid ja energiat saada, ühtlasi saab neid kiiresti manustada ja nad ei koorma oma väikese koguse tõttu magu.
Minu silmis jääb hommiku- ja lõunasöögis valku vajaka. Sega pudrusse näiteks kohupiim, kodujuust või muna. Kohvile lisa kookospiima või vahukoort. Lõunase toorsalati soovitused andis Undionu juba. Praemuna võid ka näiteks rukkipala peale panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhtuses söögis võiks samuti rasva olla (eeldan, et linnuliha on sul väherasvane), seda siis näiteks õli/pähklite näol… Ka avokaado oleks super oma menüüsse lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.