naised jõusaalis
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » naised jõusaalis
- This topic has 157 replies, 51 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2006 at 9:37 e.l. #82138
Kiisumiisu
Memberväga ilus, ja see et tööd ainult aastajagu siis ilmselt on tal hea juhendaja, silma nats riivab rasedusest põhjustatud armid kõhul, kuid kahjuks on see paratamatu osa paljudele naistele mis kaasneb emaks saamisega. Tubli igatahes!Juhendaja on mul elukaaslane Marek Morozov:)
Armid on kahjuks tõesti rasedusest. Mul kolm last, neist viimased kaksikud.
Ei jäta aga mainimata kõikidele naistele, et korraliku trenniga saab neid arme väga oluliselt vähendada!!
mai 5, 2006 at 7:29 e.l. #82403norman22
MemberSa Kiisumiisu oled jah päris ilus tüdruk,ka näo poolest mis on kulturismiga tegelevate naiste seas suhteliselt harv nähtus,vaata ainult,et jõukas pumpamisega üle ei pinguta!!Jõudu sulle
mai 5, 2006 at 7:36 e.l. #82332Vahue
MemberMa arvan, et Morozovi Marekul on, mille üle uhke olla.
mai 5, 2006 at 8:45 e.l. #82419Marek Kalmus
MemberImestajatele……………. Minuarust olid eelpool kirjutaja treening raskused täiesti normaalsed. See , et te siin imestate naise treening raskuste üle (eriti mehed) , näitab seda, et te ise olete parajad titekad veel. Signessa Kalmus…….! ! !,,,,,, treenis veel mõni aasta tagasi järgmiste raskustega. Surus rinda , seeiaid horisontaalpingil 50kg kangiga, kaldpingil surus hantlitega 28kg 10x, biitsepsit tegi istudes seljatoega pingil, vaheldumisi hantlitega 20-22kg 8-10x, Kükke tegi 12 seeriaid 80kg kangiga. Jalapressi tegi regulaarselt jalatrennis max seeriat 320kg 12x, rekord oli 370kg-8x. Kusjuures ei teinud ta mingisugust nõksutamist, vaid lasi korralikult põlvest kõveraks üle täisnurga, eks siis säär ja reis moodustas teravnurga.(tegu oli Arcomani jalapressiga) Õlga surus istudes seljatoega pingil 22kg 12x. Nö. massi ajal oli tema kehakaal kuni 56kg , võisteldes 50kg ringis, pikkust on tal 160 ja peale natuke.
Nii et tatikari, enne kui siin imestusest õhku ahmima hakkate, küsige endalt kas te trennis ikka pingutate niipalju kui suudate, või käite saalis ainult juttu ajamas ja oma valgukokteili joomas.
mai 6, 2006 at 3:25 p.l. #82519Annika Pärtel
MemberMuide, Marek…..kuhu Signessa jäänud on? Ootaks teda tagasi…
mai 6, 2006 at 7:54 p.l. #82537Levron
MemberImestajatele……………. Minuarust olid eelpool kirjutaja treening raskused täiesti normaalsed. See , et te siin imestate naise treening raskuste üle (eriti mehed) , näitab seda, et te ise olete parajad titekad veel. Signessa Kalmus…….! ! !,,,,,, treenis veel mõni aasta tagasi järgmiste raskustega. Surus rinda , seeiaid horisontaalpingil 50kg kangiga, kaldpingil surus hantlitega 28kg 10x, biitsepsit tegi istudes seljatoega pingil, vaheldumisi hantlitega 20-22kg 8-10x, Kükke tegi 12 seeriaid 80kg kangiga. Jalapressi tegi regulaarselt jalatrennis max seeriat 320kg 12x, rekord oli 370kg-8x. Kusjuures ei teinud ta mingisugust nõksutamist, vaid lasi korralikult põlvest kõveraks üle täisnurga, eks siis säär ja reis moodustas teravnurga.(tegu oli Arcomani jalapressiga) Õlga surus istudes seljatoega pingil 22kg 12x. Nö. massi ajal oli tema kehakaal kuni 56kg , võisteldes 50kg ringis, pikkust on tal 160 ja peale natuke.Nii et tatikari, enne kui siin imestusest õhku ahmima hakkate, küsige endalt kas te trennis ikka pingutate niipalju kui suudate, või käite saalis ainult juttu ajamas ja oma valgukokteili joomas.
Oiged sonad Marek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu naine teeb trenni juba 8a ja teeb seda enda jaoks ainult:jalapress teeb seeriat 250-300 kg 8-10x ,joutomme teeb 85-95kg 6-8x,kukk max 80kg, rinnalt surub max 70kg, bitseps kangiga 35kg 7x, louga tombab 3×12, seljamasinal 100kg 4-7x, tritseps kitsa haardega 55kg 6-8x, ola masinal 60kg 4-6x. Selle liisaks souab iga kuu keskelt labi 50km ja kaalub 58kg, pikkusega 167sm!
Tahab saada veel rohkem joudu ja lihast!!!

JA kuu aja parast hakkab ramedalt keemiat panema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JA temale vahet pole, mis motlevad valgunarijad tast, selleparast, et ta teab, et ilma keemiata sittagi ei saa saada! Ja tema austab inimesi nagu sina, kes ei mulise, nii palju, aga rahulikult teeb oma trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga moned sportlased tahavad vaga palju naidata ennast, nagu NATURAALID ja sustivad endale V TIHORJA KASVUKAT ja INSULINI, mis ei naita dopingut ja siis karjuvad ,et tarvitavad ainult N1 ja Kreatiini, mis annab nadala jooksul maasi 5kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2006 at 7:45 p.l. #82637sdmartin
Memberilusad treenitud naised.mega:)
mai 29, 2006 at 8:06 p.l. #84617Marek Kalmus
MemberMuide, Marek…..kuhu Signessa jäänud on? Ootaks teda tagasi…Treenib jälle, kes teab, kui mitte sügisel siis kevadel kindlasti………….
mai 29, 2006 at 8:10 p.l. #84620Annika Pärtel
MemberTreenib jälle, kes teab, kui mitte sügisel siis kevadel kindlasti………….Väga vinge! Ootan huviga.
mai 29, 2006 at 9:22 p.l. #84629Andreaz
MemberNõustun. Ei ole seal nii suurt midagi, offseasonil näevad ju ikka välja nagu naised, mitte nii kuivad..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selle 60-kg teooria järgi ma oma 63kg-ga peaks ju ka siis miski koll olema…

http://www.fibofoto.de/images/caro3.jpg aga tema naiselikkus on jah juba küsitav…
??:”>no see oli ju kutt mis kutt, kes sellist naiseks veel peab kui just püksi ei vaata?
aga minunaine käisjõusaalis siis tühi 20 kg kang oli talle üksi tõsta raske- ma aitasin. jalapress oli tühi masin paras, ilma ketasteta ja muud jalatüõste masin reiele ja rinnamasin plokk oli tal miski kax plokki peal
ja kodused 5 kg raskused hantlid jäid enamusele harjutustele liiga raskeks tal.
mul oma naisega jõus umbes 10 kordne vahe. kaaluvahe ka niuke et olen 2,5 korda raskem
mai 29, 2006 at 9:38 p.l. #84632Annika Pärtel
Memberno see oli ju kutt mis kutt, kes sellist naiseks veel peab kui just püksi ei vaata?aga minunaine käisjõusaalis siis tühi 20 kg kang oli talle üksi tõsta raske- ma aitasin. jalapress oli tühi masin paras, ilma ketasteta ja muud jalatüõste masin reiele ja rinnamasin plokk oli tal miski kax plokki peal
ja kodused 5 kg raskused hantlid jäid enamusele harjutustele liiga raskeks tal.
mul oma naisega jõus umbes 10 kordne vahe. kaaluvahe ka niuke et olen 2,5 korda raskem
Pane oma naine siis regulaarselt trenni tegema;)
mai 30, 2006 at 8:37 p.l. #84699Andreaz
MemberPane oma naine siis regulaarselt trenni tegema;)jah peax panema. aind siiani oleme raha sellekohapealt kokkuhoidnud
mai 31, 2006 at 7:31 p.l. #84809daemonium
Membera me eisaaikkaaru – miks peab naine tugev olema,
??:”>mai 31, 2006 at 7:36 p.l. #84811Arnold
Membermai 31, 2006 at 7:42 p.l. #84812matu124
MemberNatalia Nazarenko on minu arvates siiski koos pisikeserosinaga köige ilusamad naised eesti naiste jöumaailmas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.