Naised – ilusad/koledad ?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Naised – ilusad/koledad ?
- This topic has 67 replies, 39 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
rambo vennapoeg.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2006 at 10:21 e.l. #93488
rambo vennapoeg
MemberSee teema kisub just selliseks nagu ma kartsin. Arutatakse, keda tasub panna ja keda mitte. Mõned tulevad veel välja lööklausetega, et rahast ei räägi need, kellel seda pole. Teate, raha nimel võite te teha mida iganes, VÄLJA ARVATUD TEISE INMESEGA VÕLTSSUHTE LOOMINE. Ka mina võin käia välja huvitava ütluse, millega esines üks kunagine Eesti missikandidaat, kes ütles, et pigem valib ta tavalise mehe, aga mitte mingi hüperseksika playboy, sest teda tahavad ju ka kõik teised naised ja lõpuks jätab ta su niikuinii. Tegelikult on see ju rumal lähenemine, sest selliste “reeglite” järgi ei saa elu elada, see on ehe pealiskaudsus. Ma ei taha selliste inimestega oma elus küll kokku puutuda. Siis hakatakse veel lükkama ette näiteid mingist räämas mammist ja perfektsest kaunitarist (kui must-valgelt saaks veel asjale läheneda?). Käed püsti daamid, kes peavad end väga kauniks või väga inetuks. Ja jrx, mis valikuid ma üldse peaksin sinu arust tegema, ega see pole poest puuvilja valimine. Elu viib sind lihtsalt kokku selle õigega ja ongi kõik. Ei vali ma koledat, ilusat, ega keskpärast, tuleb see, mis armastusest määratud. Ja mis sisemisest ilust te siin üldse jahute, sellist asja pole tõesti olemas, on hoopis hea klapp, ühised väärtused, eesmärgid jne. Naine võiks enda eest hoolitseda (nagu meeski), aga palun ärge tulge mulle rääkima mingist rinna suurusest või muudest detailidest. Rolli hakkab mängima see kui suured vajakajäämised tulenevad valest elustiilist. Tundub, et see teema ei vii meid vist küll kuhugi. Igaüks elab oma elu nii hästi kui soovib, peaasi et õnnelik oleks. Mina sain teie jutule juba algusest peale pihta, ma lihtsalt ise ei ela nende arusaamade järgi. Kas see on siis kuritegu?
oktoober 27, 2006 at 10:37 e.l. #93491wildlife
MemberInimestel võib olla täitsa erinev maitse. Minule näiteks pole rinnasuurus naistega suheldes nii väga oluline. Veel enam kui rääkida mingitest tõsisematest suhetest, siis pigem on oluline ikka kuidas ma selle inimesega läbi saan. Mulle meeldivad sellised asjad nagu kena naeratus ja hea suhtumine ellu, mis siis kui ongi väiksed rinnad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja olen sellega rahul.oktoober 27, 2006 at 11:26 e.l. #93495greenu
Memberpigem valib ta tavalise mehe, aga mitte mingi hüperseksika playboy, sest teda tahavad ju ka kõik teised naised ja lõpuks jätab ta su niikuinii
siis oled järelikult kehvem kui teine kelle pärast sind maha jäeti .. ja see ei ole küll selle teise inimese probleem … kui sind maha jäetakse ju siis oled seda väärt …
et värk on ikkagi see et lühisuhteks valib inimene võimalikult ilusa et vallutada või mis iganes… elukaaslaseks tuleb valida selline kes lapsed üles kasvatab ja kodu korras hoiab …
oktoober 27, 2006 at 1:13 p.l. #93506jrx
MemberKui me nüüd sotsiobioloogiasse laskume, siis naistel on selleks, keda nad enda laste isaks tahavad (ja selletõttu ka igasugused üheöösuhted või kõrvalehüpped “juhtuvad” ja selleks, keda nad enda lapsi üles kasvatama tahavad erinevad kriteeriumid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meestel seevastu on kriteeriumid naistele, kellele nad lapsi tahavad teha ja… well… tegelt pole isegi neid kriteeriume eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ärge nüüd minge pöördesse palun, see on kõigest üks teooria “in a nutshell”)
“elu viib kokku õigega” “armastusest määratud” – see on juba uskumus… samamoodi nagu usutakse jõuluvanasse või tontidesse või jumala(te)sse.
See eest armumine on üsna käegakatsutav piiratud ajalise kestvusega neurobioloogiline muutus… kas ja mis pärast seda edasi tuleb… see on veel vaieldav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2006 at 1:21 p.l. #93508hanepirukas
Membermeil meestel on loll komme suhtuda naisesse kui objekti, mis on tegelikult ääretult kahju…
Mina teen nii, kui on võõras naine, et ma vaatan alati silmadesse kui suhtlen, esimesena ma ei vaata keha, sest keha tekitab ainult eelarvamusi.
Ja kui armuda kehasse, siis see armastus on määratud hukule, sest keha paratamatult muutub ja vananeb(mõned ütlevad füüsiline armastus). Ma ei saa aru miks on vaja üldse olla ihade küüsis, keel töllakil vaadata kiimaselt naisi(ehk siis välimust hinnata). Minu arust ainuke asi mis võib olla tähtis on et inimene hoolitseb oma hügieeni eest, ülejäänust on savi, inimene on just selline nagu on ja kui ma ei suuda sellega leppida siis tean et see on MINU viga.
jrxil on osaliselt õigus, aga ega teadus sellel alal on alles lapsekingades, ei suudeta veel aurat, nö kuuendat meelt seletada(kuigi on juba teaduslikke tõendeid). ning ei suuda ka seletada lahti vaimu/hingemaailma, mis tundub olevat siin viibivatel inimestel suht võõras, see vb üks põhjusi miks paljud mehed ei suuda/saa kehast üle ega ümber.
See on ainult minu arvamus, see ei ole õige ega vale, teie arvate teisiti ja kõik.
Ja ärge vaadake seda arvamust äärmuslikult või ühekülgselt…
oktoober 27, 2006 at 1:23 p.l. #93509rambo vennapoeg
MemberKui me nüüd sotsiobioloogiasse laskume, siis naistel on selleks, keda nad enda laste isaks tahavad (ja selletõttu ka igasugused üheöösuhted või kõrvalehüpped “juhtuvad” ja selleks, keda nad enda lapsi üles kasvatama tahavad erinevad kriteeriumid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Meestel seevastu on kriteeriumid naistele, kellele nad lapsi tahavad teha ja… well… tegelt pole isegi neid kriteeriume eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et sa siis polegi ilmselt “oma” isa laps??
“elu viib kokku õigega” “armastusest määratud” – see on juba uskumus… samamoodi nagu usutakse jõuluvanasse või tontidesse või jumala(te)sse.See eest armumine on üsna käegakatsutav piiratud ajalise kestvusega neurobioloogiline muutus… kas ja mis pärast seda edasi tuleb… see on veel vaieldav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just selles meie vahe ju ongi!! Mina esindan esimest, sina teist kategooriat. Mis siin enam vaielda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meil meestel on loll komme suhtuda naisesse kui objekti, mis on tegelikult ääretult kahju…Mina teen nii, kui on võõras naine, et ma vaatan alati silmadesse kui suhtlen, esimesena ma ei vaata keha, sest keha tekitab ainult eelarvamusi.
Ja kui armuda kehasse, siis see armastus on määratud hukule, sest keha paratamatulemuutub ja vananeb(mõned ütlevad füüsiline armastus). Ma ei saa aru miks on vaja üldse olla ihade küüsis, keel töllakil vaadata kiimaselt naisi(ehk siis välimust hinnata). Minu arust ainuke asi mis võib olla tähtis on et inimene hoolitseb oma hügieeni eest, ülejäänust on savi, inimene on just selline nagu on ja kui ma ei suuda sellega leppida siis tean et see on MINU viga.
Ja ärge vaadake seda arvamust äärmuslikult või ühekülgselt…
Sinuga võib küll 100% nõus olla.
oktoober 27, 2006 at 5:25 p.l. #93525jrx
MemberJust selles meie vahe ju ongi!! Mina esindan esimest, sina teist kategooriat. Mis siin enam vaielda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahe on selles, et üks on religioon ja teine teadus. Väga fundamentaalne vahe. Aga vaielda ei ole siin tõesti midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kas ma olen oma isa laps või mitte teab ainult DNA test, mida keegi ilmselt tegema ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda, et meil sarnane keha ja näojooned on ei saa ju 100% usaldada, ent mis seal vahet on – minu seisukohast vähemalt 
Minu USK on see, et alles peale seda, kui mõistad ja aktsepteerid seda, et looduse poolt on ühtteist seatud, mida MUUTA ei saa, on võimalik sellega midagi teha e. ajada taga “kõrgemaid” “inimlikke” väärtusi ja hüvesid. Aga see nüüd on minu arvamus.
Palun aurade ja vaimumaailma kohta teaduslikke artikleid, seni kuni neid sellest rääkijad siin esile ei suuda tuua, on nad sama head, nagu kui keegi laps tuleks siia päkapikkudest jutustama.
oktoober 27, 2006 at 6:27 p.l. #93533rambo vennapoeg
MemberVahe on selles, et üks on religioon ja teine teadus. Väga fundamentaalne vahe. Aga vaielda ei ole siin tõesti midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks mitte öelda, et üks on suhtumise ja väärtuste kogum, aga teine teadus. Mõtle nüüd hästi rahulikult ja sa saad isegi aru, et päkapikkude ja Jumala olemasolu tõestamiseks tuleks kinnitada nende füüsilist eksistentsi (mis on muidugi absurd), aga armastus ei ole midagi eraldi eksisteerivat, vaid see on kogum ilusaid väärtushinnanguid, mille kaudu kaks inimest üksteist hindavad (siin pole ju vaja midagi tõestada).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.