Naised – ilusad/koledad ?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Naised – ilusad/koledad ?
- This topic has 67 replies, 39 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
rambo vennapoeg.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2006 at 11:11 e.l. #92971
Raul1
Membermulle meeldivad nad kõik.
oktoober 21, 2006 at 12:17 p.l. #92981stainless
MemberNo mina ei mõista, mis värk meestel nende rindadega on? Mõttetud rasvakogud ju, mis alati igal pool ees on ja segavad. Minu arust: Mida vähem seda parem
tere jutt. “mõtetud rasvakogud”
Mida nad siis segavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Minu arvamus: ei ole “mõtetud rasvakogud” ja nad ei sega midagi/kedagi – kas keegi vaidleb vastu?
oktoober 21, 2006 at 1:53 p.l. #92995kobras
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> need on veel väga ilusad naisedoktoober 21, 2006 at 3:08 p.l. #93000UFC
Memberned naised on veel jah kenad..aga isiklikult en endale ei tahaks siukest.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2006 at 6:31 p.l. #93018jorsik
MemberNõustun siinkohal rambo vennapojaga, jrxi poolt ei oleks uskunud nii küünilist repliiki. Jrx kui üle 30 eluaasta künnise jõuad, äkki liigub ka aju riistast pähe ja hakkad välimusest kaugemale nägema, enamustega juhtub nii
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ontopic, minu arust on kõik 3 kenad naised, respect et nad viitsivad vaeva näha oma keha kallal.P.S. Ma olen ka märganud et kõhnadele väikestele meestele meeldivad suured naised ja vastupidi, suurtele meestele väikesed naised.
oktoober 23, 2006 at 7:48 e.l. #92938greenu
Memberrambo vennapoeg … kui su juurde tulevad 2 naist… üks on iga standardi järgi ilus naine hoolitsetud ja puhas … teine selline tädi maali …. nohh meikimata sassis juustega ja iga standardi järgi “mitte väga ahvatlev” ja pakuvad ennast “hõbekandikul” …. olen suht kindel et valid selle ilusama …. ma kahtlen et sa hakkad nendega juttu rääkima et leida nende sisemine ilu….
olen sinuga nõus et elukaaslane leitakse selline kellega on võimalik vanadusepõlves kiiktoolis juttu ajada mitte mingi ilus mimm…
alguses vaatad ju ikka naise välimist ilu sisemine ilu tundma õppimiseks läheb nagunii aastaid ja sisemist ilu sa ei näe nagunii alguses et endale just õige naine leida … see tuleb aja jooksul …
ja kui sa väidad et sa ei vaata välist ilu naise juures siis nagu öeldi “rahast ei räägi need kellel seda pole … “
oktoober 23, 2006 at 8:55 e.l. #93162jrx
MemberAutsh. Vajutasin vist mingit hella kohta. Miks te eeldate, et see lause oli mõeldud sama mustvalgena kui see, mille peale ma seda ütlesin?
Ma ju ei väitnud, et AINULT välimus on oluline. Aga ma arvan, et on võimatu, et see ei mängi üldse mingisugust rolli.
Nii, et võtame nüüd emotsioonid maha ja alustame otsast peale:
Rambo vennapoeg, sinu repliik oli minu jaoks selline, et taod endale vastu rinda ja ütled, et välimus pole oluline, ainult sisemus loeb.
Nagu nüüd välja tuleb, siis sa ju tegelikult sina nii ei mõtle.
Täpselt samamoodi mina ei mõtle, et ainult välimus on oluline. Aga ma olen siiski väga veendunud, et esmamulje luuakse välimuse põhjal ning see loob kõik eeldused edasiseks. Samuti, mida pikem suhe on, seda vähem oluliseks muutuvad välised atribuudid ja olulisemaks see mis vaimsel tasandil toimub. Aga minu arvates see kõik ei saa alata (võimalik, et on harvu erandeid) kui vähemalt kunagi pole füüsilisel ja välimuse tasandil midagi toimunud.
Nii, et chill dudes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peace and luv!
P.S. Greenu kommentaar oli muidu hea, aint “meikimata ja sassis juustega” – ma just eelistan vaadata tüdrukuid loomulikus keskkonnas s.t. kui näiteks tüdruk on ütleme… trennis ilus (ja normaalne tüdruk on treeningul meikimata ja sassis juustega) siis on ta ka igal pool mujal ilus. Klubis vms. on ikka reaalse ilu kohta tänapäeval juba vääga raske öelda midagi selle kohta, miuke keegi päriselt on. Jah ma tean, et sa ei mõelnud seda vaid pigem enese eest hoolitsemist – mis on alati heaks tundemärgiks selle kohta, et inimene väärtustab ennast…
oktoober 23, 2006 at 9:13 e.l. #93164kame
Moderatorolgem ausad härrased – jutt käis siiski neist naistest , mitte sellerst keda keegi rautaks v milline peaks olema naise iseloom!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minuarust kõik naised väga sümpaatsed ja hästi arendatud kehadega!
oktoober 26, 2006 at 2:57 p.l. #93438Martbele
MemberMinu arvates peab naine olema pehme…muig
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadata võib aga enda kõrvale sellist ei igatseks….nendel pole siin tegelt häda midagi veel, mõned on ikka täitsa “cutlerid”.
oktoober 26, 2006 at 5:24 p.l. #93458rambo vennapoeg
MemberAutsh. Vajutasin vist mingit hella kohta. Miks te eeldate, et see lause oli mõeldud sama mustvalgena kui see, mille peale ma seda ütlesin?Ma ju ei väitnud, et AINULT välimus on oluline. Aga ma arvan, et on võimatu, et see ei mängi üldse mingisugust rolli.
Nii, et võtame nüüd emotsioonid maha ja alustame otsast peale:
Rambo vennapoeg, sinu repliik oli minu jaoks selline, et taod endale vastu rinda ja ütled, et välimus pole oluline, ainult sisemus loeb.
Nagu nüüd välja tuleb, siis sa ju tegelikult sina nii ei mõtle.
Täpselt samamoodi mina ei mõtle, et ainult välimus on oluline. Aga ma olen siiski väga veendunud, et esmamulje luuakse välimuse põhjal ning see loob kõik eeldused edasiseks. Samuti, mida pikem suhe on, seda vähem oluliseks muutuvad välised atribuudid ja olulisemaks see mis vaimsel tasandil toimub. Aga minu arvates see kõik ei saa alata (võimalik, et on harvu erandeid) kui vähemalt kunagi pole füüsilisel ja välimuse tasandil midagi toimunud.
Nii, et chill dudes

Peace and luv!
Oleme siis ilmselt jõudnud järeldusele, et inimesi hinnatakse küll tervikuna, aga prioriteedid on mõnevõrra erinevad. Oleks ka rumal hakata mõõtma ühe või teise suhte iseloomu meetodil: 60% keha vs 40% vaim
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma ei vaidle sulle üldse vastu üldiste tendentside osas. See asi on tegelikult üsna kurb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mulle läks lihtsalt hinge, et sa justkui minu ka sinna enamiku hulka liigitasid. OK, aitab sellel teemal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2006 at 7:18 p.l. #93469Rambo vend
MemberNeed pildipeal naised ei ole koguaeg nii kuivad ja kui selline rannas mööda läheb, siis vahiks järgi küll.
Sisemine ilu on koledate inimeste lohutus, jäägu see paksude foorumitesse.See teema siin on esimene koht, kus ma kuulen mehi sel teemal rääkimas.
oktoober 26, 2006 at 8:15 p.l. #93471Vägivaldur
MemberTundub, et mõni neist naistest sisaldab natuke ka kummi…mis mulle isiklikult eriti ei meeldi. Maitseasi. Ise ei saa küll öelda, et naist ainult kehatüübi järgi vaataks. Kena võib olla nii fitnessineiu kui ka märksa lopsakam daam. Ja naise keha tema sisust ei suuda ma hoopiski lahus vaadata. Naine peab ise arvama, et ta on ilus ja enda eest hoolitsema, siis üldiselt arvavad seda ka mehed.
PS. Mehel võiks ikka natuke mõistust riista sisse ka jääda. Kui kõik pähe tuleb, siis polegi nagu meest.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2006 at 8:23 p.l. #93472daemonium
Membere-ee …
kui jutt käib sisemisest ilust,siis millest jutt ikkagi käib,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2006 at 8:47 p.l. #93473Vägivaldur
MemberIgaüks mõtleb ise, mis kellegi seest tulev ilus tundub. Ilus lauluhääl, lahke meel või kunstiajaloo-alased teadmised…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2006 at 9:25 e.l. #93483mike
Memberrambo vennapoeg … kui su juurde tulevad 2 naist… üks on iga standardi järgi ilus naine hoolitsetud ja puhas … teine selline tädi maali …. nohh meikimata sassis juustega ja iga standardi järgi “mitte väga ahvatlev” ja pakuvad ennast “hõbekandikul” …. olen suht kindel et valid selle ilusama …. ma kahtlen et sa hakkad nendega juttu rääkima et leida nende sisemine ilu….olen sinuga nõus et elukaaslane leitakse selline kellega on võimalik vanadusepõlves kiiktoolis juttu ajada mitte mingi ilus mimm…
alguses vaatad ju ikka naise välimist ilu sisemine ilu tundma õppimiseks läheb nagunii aastaid ja sisemist ilu sa ei näe nagunii alguses et endale just õige naine leida … see tuleb aja jooksul …
ja kui sa väidad et sa ei vaata välist ilu naise juures siis nagu öeldi “rahast ei räägi need kellel seda pole … “
ha ha. mäletan omast kogemusest, kui üheöö suhteid pidi sai ratsutatud (enne oma laste ema kohtamist), et ainult väheste kogemustega kollanokad ajasid seltskonna kõige efektsemaid naisi taga. Need armastavad küll tähelepanu aga asjaks lasevad harva minna. Valida tuli ikka mõni tagasihoidlikum. Müürilillekesed on tähelepanust nii meelitatud, et mitte ainult ei tule voodisse, vaid on ka palju paremad, kui need keda kõik taga ajavad. Ma ei räägi siin muidugi garaažitagustest parmutädidest.
Aga sisemise ilu tunneb kohe ära, kui juba otsima peab, siis seda suure tõenäosusega polegi.
Ja väiksemad rinnad on alati kenama kujuga, ka pärast 2 lapse imetamist. Maitse asi muidugi, eks me kõik ole erinevateks loodud. Kahju, et väga paljud naised rindu suurendada lasevad. Sellised jäävad võltsiks, ükskõik kui palju ka ei pingutaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.