Naised – ilusad/koledad ?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Naised – ilusad/koledad ?
- This topic has 67 replies, 39 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
rambo vennapoeg.
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2006 at 6:10 e.l. #92853
pumper
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

162 161 160
oktoober 20, 2006 at 6:26 e.l. #92854savi_
MemberMulle isiklikult hakkab parempoolse naeratus kuidagi vastu … vasakul on euroopa iluideaal vms ja siukse naeratusega müüks igale mehele ükskõik mida … NB! keskel on naine !
oktoober 20, 2006 at 6:58 e.l. #92798katsi
MemberIsiklikult meeldib kõige vasakpoolsem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga krabatavad silikoonid nad kõik
– see vist nii madala rasva % puhul vältimatu
oktoober 20, 2006 at 7:44 e.l. #92794greenu
Memberkui need kolm oleks klubis siis esimesena läheksin vasakpoolse blondi juurde … kõige normim nendest kolmest … siis võtaksin ette selle parempoolse … naeratus natuke nihu kuid nohh .. muidu suht norm …. ja siis kolmandana läheksin ja küsiksin selle keskmise käest vanust…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. kuid kui päris aus olla siis ei eruta need kolm küll minu meeli … need ju mingi b korvid … huhh… minu naine d ja seega latt suht kõrgel 
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …oktoober 20, 2006 at 8:11 e.l. #92862greenu
Memberrinnatu naise soo määramiseks on siis alati vaja püksikustesse vaadata sest pikkade juustega mehi tänapäeval palju… et see nagu suht jama … ja mulle eriti ei meeldi kui minu rinnalihas on küljepealt vaadates kaugemale ulatuv kui mõnel naisel rind … friiki tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … aga tegu minu arvamusega …. et sorry kui ma siinkohal solvasin kellegi naisemaitset või siis mõnda naist …oktoober 20, 2006 at 8:23 e.l. #92867jrx
MemberMõttetud rasvakogud ju, mis alati igal pool ees on ja segavad.Meest ei sega ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anyway. Minu arust on kuju palju palju olulisem kui suurus.
Ja see on jällegi -maitse asi- ning -keskmine- meeldib kõige rohkematele.
Kellele meeldib rohkem kurve, kellele vähem. Ma ühe sõbraga alati vaidlen selle üle kas mingi tüdruk on ilus või mitte – need, kes talle meeldivad on minu maitse järgi pisut paksud ja need, kes mulle meeldivad, on tema maitse järgi liiga kõhnad.
Ma olen alati mõelnud, et kas huvitav sellel on (evolutsiooniline) põhjus see, et ta ise on selline kiitsakam ja mina jässakam…
oktoober 20, 2006 at 8:29 e.l. #92869M.M.
MemberNo mina ei mõista, mis värk meestel nende rindadega on? Mõttetud rasvakogud ju, mis alati igal pool ees on ja segavad. Minu arust: Mida vähem seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda räägivad need naised kellel endal pole suurt midagi. Sama jutt on see, et raha ei tee õnnelikuks, seda räägivad need kellel seda pole
oktoober 20, 2006 at 8:29 e.l. #92870greenu
Memberet siis suurtele poistele meeldivad väiksemad naised ja väiksetele poistele suuremad ? …. olen seda ise ka tähele pannud …
oktoober 20, 2006 at 9:17 e.l. #92874smack
MemberJääb mulje, et vasakpoolsema ja parempoolsema vahel käib võitlus just selles, et kellele meeldivad rohkem blondid ja kellele prünetid.
Isiklkult valiksin süsimustad juuksed aga parempoolne käib kah.
oktoober 20, 2006 at 10:55 e.l. #92885pumper
MemberNii, äärmiselt huvitav. Ärge nüüd siis arvake, et need 3 tüdrukut siin nüüd ongi kogu issanda loomaaed.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodetavasti ei tule paljudele üllatusena, et eksisteerib selline koht: Search-Female-Physique. Minu arust äärmiselt intrigeeriv koht. Ja arutamist jätkub kauemaks.
oktoober 20, 2006 at 12:18 p.l. #92895katsi
MemberSeda räägivad need naised kellel endal pole suurt midagi. Sama jutt on see, et raha ei tee õnnelikuks, seda räägivad need kellel seda poleKahjuks siin ei saa ma Sinuga ühel meelel olla … minu rind D/E on küll nüüd kaalu kaotades C/D, aga ikkagi – minu arust võiks veel väiksem olla – ja joosta on ka palju mugavam kui nad pisemad on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise tahaks sellist B/C korvi – mine või noa alla
oktoober 20, 2006 at 12:24 p.l. #92897greenu
MemberKahjuks siin ei saa ma Sinuga ühel meelel olla … minu rind D/E on küll nüüd kaalu kaotades C/D, aga ikkagi – minu arust võiks veel väiksem olla – ja joosta on ka palju mugavam kui nad pisemad on
Ise tahaks sellist B/C korvi – mine või noa alla

D/E ….. wow .. .sind oli õnistatud jumala poolt … naisi kes soovivad oma partiid suurendada on meeletult … neid kes soovivad vähendada … need lihtsalt ei saa aru millega neid õnnistatud on
… aga see on lihtsalt minu arvamus …oktoober 20, 2006 at 12:46 p.l. #92904greenu
Memberaga ma ju olengi mees …. paar sõbrannat on d/e rindadega ja tean nende jutust ja et pidi olema nuhtlus… ilusat pesu raske saada ja veel mõned üksikud probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … aga ikkagi väga mõnusad … palju parem kui pisikesed kitsenisad ….oktoober 20, 2006 at 12:54 p.l. #92907Kuup
MemberSee näitab ikka mingil moel naiselikkust. Kuigi väga suur ei ole ilus.
oktoober 20, 2006 at 1:03 p.l. #92909Küpsis
MemberNjah, oma rindade suurusega olen rahul, KUID ilusat pesu on tõesti raske leida. Masendus tuleb peale kohe. Ja kusjuures ei ole mu rinnad niiii suured.
Teemasse nii palju, et keskmine naine on kole, parema ja vasaku moodi tahaks isegi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.