Naise ideeal vorm
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Naise ideeal vorm
- This topic has 88 replies, 58 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Madz.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2008 at 1:19 p.l. #12940
Ott Kiivikas
Memberjaanuar 3, 2008 at 1:53 p.l. #136145Rambo vend
Membervähemalt mõnus kinni hoida, nagu “turisti” lenksust.
jaanuar 3, 2008 at 6:13 p.l. #136175kraaner
Membervähemalt mõnus kinni hoida, nagu “turisti” lenksust.Ideaal vorm?!
Ei ütleks.
Naine ei tohi paks olla aga nii lihastes on ka jube ju.
Aga kes teab .. ilu on vaataja silmades!
jaanuar 3, 2008 at 6:17 p.l. #136177Annika Pärtel
MemberÄh, hakkab jälle see tavaline hala pihta, et vuih kui jube ja kole. Vana teema juba ju. Pange parem pilte. Või minge trenni- saate ka natuke lihaseid endale juurde, et teinekord poleks mõne naise kõrval häbi seista.
jaanuar 3, 2008 at 6:25 p.l. #136179kuuliks
MemberMnjaa, lahe, et ta viitsib treenida, kuid minu jaoks liiga lihaseline.
jaanuar 3, 2008 at 6:40 p.l. #136180Annika Pärtel
Memberjaanuar 3, 2008 at 6:49 p.l. #136181Raul1
Memberviimased pildid on päris ilusad. Nendel pole viga midagi.
jaanuar 3, 2008 at 6:58 p.l. #136182Dr Balancer
Memberöääääkkkk ärge ajage ropsima. Need on ju steroide pugivad rõvedad “mees-naised”. Seda paradoksi, et mõned selliseid naisi eelistavad, kutsutakse fetishiks. Sportliku poole pealt aga 5+, lasku edasi kui tahavad.
jaanuar 3, 2008 at 7:09 p.l. #136183Raul1
MemberDr . Balancer mida te teete kulturismi ja fitnessi portaalil, kui teile sellised naised ei meeldi?
jaanuar 3, 2008 at 7:19 p.l. #136184rinaldo
MemberOlen ma õigesti aru saanud, kui väidan, et väga väikese rasvaprotsendi juures muutuvad naistel rinnad olematuks? Omale ei meeldi “pesulauad” eriti, naistel peaksid ikka naiselikud vormid säilima ilma silikoonrindade abita. Sportlikus mõttes muidugi väga kõva töö ja võimsad kehad!
jaanuar 3, 2008 at 7:36 p.l. #136190kraaner
MemberÄh, hakkab jälle see tavaline hala pihta, et vuih kui jube ja kole. Vana teema juba ju. Pange parem pilte. Või minge trenni- saate ka natuke lihaseid endale juurde, et teinekord poleks mõne naise kõrval häbi seista.Ma ei hala, ma avaldasin oma arvamust ja lisasin et ilu on vaataja silmis..
einh muidugi lihaste poolest on mul häbi nende kõrval seista.
Kui neile meeldib selline keha siis palun väga.
Ja ega see mul suhtlemist selliste atleetitega ei pidurdaks, tänavapeal näpuga ka ei näita ja maha ka ei tee.
Lihsalt, ideaalne naine on minusilmis natuke teistsugune.
jaanuar 3, 2008 at 7:49 p.l. #136191Siim Kelner
MemberSuured lihased ja suur jõud on rohkem mehelikkuse teema.
Ega ikka küll ei lähe jämedate käte, jalgade ja laiade õlgadega naised peale.
Aga see on ka vaid minu arvamus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2008 at 8:01 p.l. #136192varvas
MemberSuured lihased ja suur jõud on rohkem mehelikkuse teema.Ega ikka küll ei lähe jämedate käte, jalgade ja laiade õlgadega naised peale.
Aga see on ka vaid minu arvamus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kurat nendel meesnaistel on ikka paremad lihased kui mul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , trenni ajab selline asi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2008 at 8:18 p.l. #136195Annika Pärtel
MemberOlen ma õigesti aru saanud, kui väidan, et väga väikese rasvaprotsendi juures muutuvad naistel rinnad olematuks? Omale ei meeldi “pesulauad” eriti, naistel peaksid ikka naiselikud vormid säilima ilma silikoonrindade abita. Sportlikus mõttes muidugi väga kõva töö ja võimsad kehad!Naise rind koosneb rasvkoest ja rinnanäärmest. Esimene väheneb jah dieediga, samas teine ei kao kuskile. + alla tekib rinnalihas.
Ma muide kannan täpselt sama nr mil siis kui ma polnud elu ses trenni teinud, sõin mis tahtsin ja kaalusin praegusest nii oma 4-5 kg rohkem (noh nii umbes 10-12 aastat tagasi), samas endale tundub et partii on väiksem ja rinnalihase kuju selle all on muutunud juba märgatavaks. Ainuke asi, mis muutunud, st suurenenud on, on rinnakorvi ümbermõõt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2008 at 8:54 p.l. #136197Vägivaldur
MemberMilline on ideaalne vorm?Kummist tissid ja steroididest moondunud jäsemed ei ole seda ei meeste ega ammugi mitte naiste puhul. Mina näen invaliide sportlike ja tervete inimeste asemel. Mitte kõikidel sinu postitatud piltidel, aga siiski üsna mitmel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.