Nahk ripub peale kaalukaotust
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Nahk ripub peale kaalukaotust
- This topic has 50 replies, 36 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
juuli 31, 2010 at 1:26 p.l. #272188
Arx07
MemberMinul nahk jäigi kõhupealt ja mõningatest teistest kohtadest kergelt lodevaks peale suurt kaalukaotust, kuigi viimase 3 aastaga on lihast tulnud ~15kg juurde on ikka suht sama lodev värk…
august 2, 2010 at 12:57 e.l. #272311AlanBStard
ModeratorEestis on vist kättesaadavad ainult retinoidid. Ingverist võib ise ekstrakti teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Glükoosamiin võib hea olla.august 2, 2010 at 6:24 e.l. #272316Aile
MemberEestis on vist kättesaadavad ainult retinoidid. Ingverist võib ise ekstrakti teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Glükoosamiin võib hea olla.Oh, sa andsid mulle hea idee kreemi valmistamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2010 at 6:29 e.l. #272318Okk
Memberpreparation H või mis ta nimi nüüd oli .
august 2, 2010 at 7:03 e.l. #272321AlanBStard
Moderatorpreparation H või mis ta nimi nüüd oli .Peaks BS olema.
august 2, 2010 at 2:02 p.l. #272332Sarge
MemberKasvatad lihase naha alla ja küll pinguldub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2010 at 2:35 p.l. #272336daemonium
MemberKasvatad lihase naha alla ja küll pinguldub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oot …
nii et kui mu ümbermõõt vähenes meetri võrra,siis tulnuks mul vähemalt 20-30cm lihast sinna asemele kasvatada,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 12, 2010 at 6:43 p.l. #273174koit107
MemberEveline kreem pidi väga hea olema…müügil Maximas ja Selveris!!!!
august 13, 2010 at 11:42 e.l. #273221Aile
MemberEveline kreem pidi väga hea olema…müügil Maximas ja Selveris!!!!Kreemid ei anna tõestatavat tulemust.
Siin on üks hea kokkuvõttev artikkel väljaveninud nahast.
Hmm… Kokkuvõtvalt…ei peakski unistama 100 % trimmis nahast, kui teie rasvaprotsent on veel ikka suhteliselt kõrge. Meestel hakkab “looma”, kui protsent läheb ühenumbriliseks ja naistel 12 maksimum 16 %
august 23, 2010 at 3:19 e.l. #273947AlanBStard
ModeratorKreemid ei anna tõestatavat tulemust.Oleneb mida sinna sisse panna. Aga enamasti midagi toimivat ei panda ehkki uuringuid igasuguste toimeainetega on tehtud. Kreemi müügis on põhiargument ikka tuntud nimi, ilus pakend, hea lõhn, säilivus, nahaärrituste puudumine, mitte see et ta reaalselt midagi teeks.
august 23, 2010 at 7:54 e.l. #273962vend vähk
Moderatoroot …nii et kui mu ümbermõõt vähenes meetri võrra,siis tulnuks mul vähemalt 20-30cm lihast sinna asemele kasvatada,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära heida meelt!
Noored mehed tavaliselt ei tea nendest kaalulangetamisega tekkinud probleemidest midagi. Nendel sellist muret ei ole ja sellest ka teadmatus antud küsimuses. Mul üks tuttav vanem mees võttis samuti ligi 45 kg alla ja nüüd on tal kõhul nahavolt elu lõpuni, kuigi ta on viimased 4-5 aastat looma moodi trenni teinud. Ainuke võimalus seda suurt volti eemaldada, oleks ilmselt operatsioon. Noorematel inimestel peaks nahk taastuma, aga sõltub ka muidugi inimese nahatüübist ja muudest asjaoludest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2010 at 9:12 e.l. #273967kixs
MemberÄra heida meelt!Noored mehed tavaliselt ei tea nendest kaalulangetamisega tekkinud probleemidest midagi. Nendel sellist muret ei ole ja sellest ka teadmatus antud küsimuses. Mul üks tuttav vanem mees võttis samuti ligi 45 kg alla ja nüüd on tal kõhul nahavolt elu lõpuni, kuigi ta on viimased 4-5 aastat looma moodi trenni teinud. Ainuke võimalus seda suurt volti eemaldada, oleks ilmselt operatsioon. Noorematel inimestel peaks nahk taastuma, aga sõltub ka muidugi inimese nahatüübist ja muudest asjaoludest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olenevalt naha tüübist paistab taastuvat jah noorematel suht hästi. Ise olen viimase poole aastaga kaotanud juba pea 30kg ja mingit probleemi pole. Veel 15kg ja siis rohkem ei tahaks lasta kaalul langeda. Mingit rippuvat nahka vähemalt minul pole kusagile tekkinud. Kuna, aga lihas ka areneb mühinaga siis see aitab võimalikke probleeme vältida.
Aga naharebendid jäävad küll vist igavesti. Samas mind need absoluutselt ei häiri.
Vaatasin, et Trey Brewer vaevleb ka korralike rebendite all.
märts 21, 2011 at 10:48 e.l. #293823Lacoste
MemberTere.
Hakkasin jõusaalis käima, koolikõrvalt – suveks vormi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mure seisneb selles, et kunagi lapseeas oli väga paks, siiani on nahk väljaveninud ja lotendab kõhuosal..
Võib-olla osatakse anda mõni treening nipp, kuidas oleks võimalik treenida ennast sedasi, et saada lahti sellest lotendavast nahast…See ei saa muidugi kerge olema, aga tahtmist on, siis on ka võimalusi.
Ettetänades,
Lacoste
märts 21, 2011 at 12:08 p.l. #293833joonast
MemberTere.Hakkasin jõusaalis käima, koolikõrvalt – suveks vormi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mure seisneb selles, et kunagi lapseeas oli väga paks, siiani on nahk väljaveninud ja lotendab kõhuosal..
Võib-olla osatakse anda mõni treening nipp, kuidas oleks võimalik treenida ennast sedasi, et saada lahti sellest lotendavast nahast…See ei saa muidugi kerge olema, aga tahtmist on, siis on ka võimalusi.
Ettetänades,
Lacoste
Selline üleliigne nahk saab olla ainult siis, kui on toimunud väga suur kaalukaotus lühikese ajaga. Oled kindel, et probleem pole liigses rasvas?
märts 22, 2011 at 6:30 e.l. #293917Lacoste
MemberSuur kaalulangetus toimuski paaraastat tagasi, lihtsalt näljutasin ennast ja ainult trenn-trenn.
Tegelen aktiivselt jalgratta spordiga, kalduvus on kergelt paksuks minna, nii kui magusa/rasvase toiduga liialdan, aga ma olen kolm aastat juba jälginud mida söön – ei magusale, ei rasvasele jne, poest ostes alati loen, mida sisaldab ja palju, suht fetish juba sellest.
Ja ikka, nahk ei tõmbu kokku, suvel võistlustel käies ja trenni tehes tõmbub mingil määral kokku, aga nii kui tuleb talve hooaeg, nii tekib see nahk tagasi..
Nüüd peab ennast kätte võtma ja sooviks sellest nahast lõplikult lahti saada !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.