Nahk
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Nahk
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 21 years, 4 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
september 12, 2004 at 12:43 p.l. #2885
MEE
MemberKüsimus nimelt selles, et teadu poolest kui minna dieedile ja siis kui rasv on vähenenud siis nahk jääb ikka nö välja venituks. Kas ta tõmbub tagasi ka ? Või peaks dieedi hoogu aeglustama, et nahk jõuaks kohaneda. Loodame, et saite mu küsimusest aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ette tänades
september 12, 2004 at 4:28 p.l. #40531Makaveli
MemberHuvitav on see et peale suvist dieeti polnud mul küll kuidagi nahk välja veninud kuigi kaal alanes umbes 10 kg. Rasva läks umbes 7-8 kg. Lihast läks ka natuke aga nahk ei olnud küll kuidagi välja veninud.
september 13, 2004 at 6:14 e.l. #40534Annika Pärtel
MemberMinu meelest peaks nahk lotti jääma siis kui ikka pikka aega suures ülekaalus olla ja siis oma mitukümmend kilo maha võtma. Eks iga peaks ka lugema, mida noorem, seda elastsem nahk ja seda paremini tagasi mõmbab. Aga noh, kuna me kõik siin spordiinimesed, siis suure ülekaalu ja naha lotendama jäämisega ei tohiks nagu probleeme tulla..
september 13, 2004 at 6:23 e.l. #40538Ott Kiivikas
MemberIse olen siiani pidanud kõige rohkem maha võtma 19,7kg. Peale sellist kaalumuutust 3,5 ku jooksul ei tähendanud seda, et mida kuskilt lötendaks. Tavaliselt kipub see kujunema nii ikkagi väga suure kehakaalumuutuse korral 30 – 40 jne. kg.
september 13, 2004 at 9:30 e.l. #40544MEE
Memberirwe…. ei nii hull asi ei ole. juu mul siis lihtsalt nahk väga elastne kuna nu nahka saab kehast ikka tublisti eemale tõmmata:P Maha võetud 3-5 kg kuskil ainult:D
september 13, 2004 at 11:53 e.l. #40545Sten
MemberSee oleneb geenidest-üks kord nägin vist “usu või ära usu”-s kuidas mingi vend venitas oma nahka ikka VÄÄÄGA meeletult-ei tea, kuidas, aga lihtsalt venid ja venis ja venis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 13, 2004 at 3:34 p.l. #40554Pöialpoiss
Membermnjah, a vaevalt et see tal siis igaltpoolt lotendamas oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii palju ja sellise kiirusega on vist võimatu kaalust alla võtta, et midagi selle tulemusena rippuma üldse jääks.september 13, 2004 at 11:40 p.l. #40573Fred Antson
MemberNaha elastsus on indiviiditi erinev ja sõltub eelkõige vanusest.Näited siitsamast võtta – Makavelil,kes on 15-aastane,ei ole sellega mingeid probleeme,kuid ühel mu 40-aastasel tuttaval,kes kasvatas endale 30-ndatel eluaastatel kõhu ümber polstri ja kuigi võttis aasta tagasi üle 10 kilo alla (saledaks),on siiamaani kõhul lotendav nahk.Ei ole aidanud ka spets. kreemid.Mida vanemas eas ennast käest lasta (nahk välja venitada),seda vähem tõenäoline on,et nahk oma esialgse ruumala taastab.
september 15, 2004 at 10:32 e.l. #40603Annika Pärtel
MemberSama asi on ju vaadata ka lapseootel olnud naisi peale sünnitust-mõnel tõmbab nahk tagasi praktiliselt tundidega, mõnel läheb nädal või mõned kuud, mõnel jääbki põlvini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osadel lihtsalt on nahk elastsem, samuti ei ole kahjustused nii suured, kui noorelt sünnitada. Samas rasedus kestab siiski enamasti vaid 9 kuud, nii et seda ei saa päris täpselt võrrelda ülekaalulise ja saleneva inimesega toimuvaga, kui see inimene on olnud aastaid ülekaaluline
??:”> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.