Naharebendid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Naharebendid
- This topic has 330 replies, 132 voices, and was last updated 7 years, 8 months tagasi by
Pillerkaar.
-
AutorPostitused
-
juuni 12, 2006 at 7:31 p.l. #85914
Knight
MemberNo terekest.
Mul selline probleem ,et kaenla alla tekivad naharebendid. Algul kui nad väiksed olid, ei pannud ma neid tähelegi, aga nüüd on olukord eriti rängaks läinud. Rebendid on välja jõudnud peaaegu piitsepseni.
Huvitav oleks teada, millest nad on tingitud ja kuidas on võimalik neid ravida?
Ma oleks väga tänulik kui saaks asjalikku nõu selle kohta.
juuni 12, 2006 at 7:38 p.l. #85915kent
Memberps. biitseps on nõrga b-ga
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 12, 2006 at 7:50 p.l. #85918Alexander Andrusenko
ModeratorTingitud on nad sellest, et lihas kasvab kiiremini, kui nahk venida jõuab ning nahk hakkab rebenema. Endal ka igal pool need: kaenla all, biitsepsil, rinnal, lailihasel, seljal, triitsepsile hakkavad tekkima. Eriti suured ja sügavad on õlgadel. Ravinud isiklikult ei ole, aga soovitati kunagi kreemi, mida naised pärast sünnitust kasutavad.
juuni 13, 2006 at 4:17 e.l. #85940november 8, 2006 at 3:47 p.l. #94391wilson
Memberno nii,nyyd juba aega mööda läinud.rebendid nyydseks heledad.kreemitatud sai kõvasti neid,kuid jah ära ei kao nad kuskile.
??:”>november 8, 2006 at 7:18 p.l. #94405k88
Memberei kao see rebend kuhugile, m6ne aja pärast läheb heledaks aga alles jääb, endal on ka, olen proovind igasugu kreeme aga erilist abi pole
november 8, 2006 at 7:23 p.l. #94406joey
Membereks ta ole geneetililiset määratud. suurt sinna teha vist ei saagi, kui kreemitada jne
november 9, 2006 at 9:36 e.l. #94457greenu
Membergeneetiliselt määratud … kui naturaalselt trenni teha siis ikka rebendeid naljalt ei saa … kui süüa pulbreid ja tablakaid siis saad rebendid ka kaasa …. seega geene nüüd küll ei tohiks süüdistada … see on väiklane mõtteviis et geenid on kõiges süüdi … süüdi ikka geenide omanik …
november 9, 2006 at 10:08 e.l. #94465R.Tamm
Membergeneetiliselt määratud … kui naturaalselt trenni teha siis ikka rebendeid naljalt ei saa … kui süüa pulbreid ja tablakaid siis saad rebendid ka kaasa …. seega geene nüüd küll ei tohiks süüdistada … see on väiklane mõtteviis et geenid on kõiges süüdi … süüdi ikka geenide omanik …Tõsi, kuid see, milline on geenide omanik, sõltubki geenidest. Ja kindlasti on kedagi, kes väidab, et see, milline inimene on, sõltub ka elukeskkonnast, kus viimane kasvanud on ja elab. Pisut demagoogiliselt võiks väita seda, et geenidest sõltub ka see, mida inimene keskkonnast omaks võtab ja kuidas elukeskkonna tegurid teda mõjutavad.
Seega – kõik, mis inimesega toimub, olgu see siis füüsiline või psüühiline (eriti, kui arvestada tõsiasja, et need kaks asja eksisteerivad koos), on mõjutatud geenidest.
november 9, 2006 at 10:59 e.l. #94478greenu
Membergeenidest võib olla määratud laias laastus mingid soodumused kuid see kuidas geenide omanik seda soodumust kasutab on ikka tema enda teha …. et see kuidas MINA oma elu elan on ikka MINU teha mitte mingite geenide …. jahh need võivad midagi määrata kuid kui MINA seda määratud asja ikka ei tee siis pole sellest määramisest ka midagi kasu …..
november 9, 2006 at 11:00 e.l. #94479joey
Membergeneetiliselt määratud … kui naturaalselt trenni teha siis ikka rebendeid naljalt ei saavaidlen vastu. on olnud tuttavaid, kes on suht kõhnad, pole valgupulbritki kasutanud. käivad jõusaalis ja tekivad kerged rebendid biitsepsitele näiteks- kerged punakad laigud. areng on nagu kõhna inimese puhul ikka- vaevaline, kuid siiski esineb rebendeid.
november 9, 2006 at 12:04 p.l. #94487R.Tamm
Membergeenidest võib olla määratud laias laastus mingid soodumused kuid see kuidas geenide omanik seda soodumust kasutab on ikka tema enda teha …. et see kuidas MINA oma elu elan on ikka MINU teha mitte mingite geenide …. jahh need võivad midagi määrata kuid kui MINA seda määratud asja ikka ei tee siis pole sellest määramisest ka midagi kasu …..Nagu eelnevalt juba mainisin, ei olene geenidest üksnes inimese füüsilised, vaid ka psüühilised iseärasused. Ja see, kuidas inimene oma geenide poolt määratud füüsist rakendab ja vormib, on seotud tema psüühikaga; ning psüühika omakorda geenidega.
november 9, 2006 at 1:05 p.l. #94467salver
Membernii selge… meie saatus sõltub geenidest…hurraa. Kas sa sooviksid äkki USAs mõnel teaduslikul konverentsil mõnetunnise ettekande teha (ime et sa seda veel siiani teind pole). Ära aja jama mees.
Kas sa ka tead, et shimpansil ja inimesel teatakse olevat 98,7% ühiseid geene. Kuid nagu näha, siis nii väline kui ka sisemine erinevus on märgatav. Teadmiseks sulle, et meievahelist suurt erinevust ei põhjusta mitte niivõrd geneetiline erinevus arvulises mõttes, kuivõrd see, kuidas ühed või teised geenid avalduvad. Erinevus nt inimese ja inimahvi vahel sai alguse siiski mitte niivõrd geenide kogumi muutusest, vaid olemasolevate geenide oskuslikumast ärakasutamisest. Seega ei saa väita, et kogu geenikogum, mis meis on, avaldub igal inimesel sarnaselt. Vahe on ikka suur, kas sa elad üksikul saarel, v asustatud keskkonnas.
Sellega olen nõus, et naha elastsus on geneetiliselt määratud. Sama on ka metallidega. Erinevast materjalist katsekehad purunevad erinevalt, rakendades neile ühesugust jõudu. Sellest johtuvalt on sama intensiivsusega jõutreeningu puhul rebendite tekkimise määr erinevatel inimestel ka erinev
november 9, 2006 at 2:01 p.l. #94514R.Tamm
Membernii selge… meie saatus sõltub geenidest…hurraa. Kas sa sooviksid äkki USAs mõnel teaduslikul konverentsil mõnetunnise ettekande teha (ime et sa seda veel siiani teind pole). Ära aja jama mees.Kas sa ka tead, et shimpansil ja inimesel teatakse olevat 98,7% ühiseid geene. Kuid nagu näha, siis nii väline kui ka sisemine erinevus on märgatav. Teadmiseks sulle, et meievahelist suurt erinevust ei põhjusta mitte niivõrd geneetiline erinevus arvulises mõttes, kuivõrd see, kuidas ühed või teised geenid avalduvad. Erinevus nt inimese ja inimahvi vahel sai alguse siiski mitte niivõrd geenide kogumi muutusest, vaid olemasolevate geenide oskuslikumast ärakasutamisest. Seega ei saa väita, et kogu geenikogum, mis meis on, avaldub igal inimesel sarnaselt. Vahe on ikka suur, kas sa elad üksikul saarel, v asustatud keskkonnas.
Sellega olen nõus, et naha elastsus on geneetiliselt määratud. Sama on ka metallidega. Erinevast materjalist katsekehad purunevad erinevalt, rakendades neile ühesugust jõudu. Sellest johtuvalt on sama intensiivsusega jõutreeningu puhul rebendite tekkimise määr erinevatel inimestel ka erinev
Milleks teravmeelitseda. Sa justkui tahaksid mulle vastu vaielda, kuid samas kinnitad minu juttu, lisades ühtlasi ka mõned teaduslikud faktid.
See, et šimpansite ja inimeste geenid nii suures osas ühtivad, ei lükka küll mingil moel ümber minu väiteid, vaid pigem kinnitab seda – geneetilised erinevused mõjutavad seda, kuidas geenide kandja välja näeb ja käitub. Samuti ei lükka ka Sinu poolt esitatud sellele järgnev väide minu seisukohta ümber – sellest, kuidas geenid avalduvad, sõltub see, kuidas ja milliseks inimene kujuneb-areneb.
Ja Sinu väide, mis järgneb sellele ja päädib tõdemusega, et inimeste geenikogumid ei avaldu sarnaselt/ühtmoodi, on justkui minu väite ümbersõnastatud vorm. Ja loomulikult on erinev, kas inimene elab asustatud piirkonnas või asustamata, kuid see, kuidas ta erinevates keskkondades areneb ja toimib, on inimeseti erinev ja sõltub tema geneetilistest iseärasustest.
Seega – vaidlesid vastu sellele, millega nõus oled. Nagu näga, oled ühel või teisel moel teemaga kokku puutunud, kuid soovitaksin püüda näha ka faktide taha; näha seda, mida üks või teine number tähendab.
Tean inimest, kes teab küll palju bioloogiast, kuid pole kuigivõrd tähelepanu pööranud asja sisulisele tähendusele, vaid teaduslikult tõestatud faktidele. Seejärel, kui ta oli faktilisi teadmisi toetanud pisut kujundlikuma-loomingulisema mõttelaadiga, hakkas ta asju nägema enda sõnutsi oluliselt terviklikumalt.
Loe läbi enda ja minu postitused ning ürita leida neis esitatud väidete üksteisttoetavaid aspekte – usun, et leiad need.
november 9, 2006 at 2:36 p.l. #94525greenu
Memberprussak väidab et see milliseks inimene kasvab areneb on määratud tema geenidega ….. nii kuid kuna shimpansil on 98,7% samad geenid mis inimesel siis prussaku teooria järgi oleksime me ainule 1,3 prossa ahvidest erinevad
..nagu et geenid panevad paika selle mis meist saab … ometigi oleme me megalt erinevad …. seega see et geenid panevad kõik paika on täitsa vale …
geenid panevad paika vägagi primaarsed asjad umbed nagu vundament majale ….(sa sünnid) see milliseks me kasvame areneme (selle maja sinna vundamendile ehitame) oleneb ikka enamusel sellest kus me elame kasvame ja millised otsused me vastu võtame jne …. otsused nagu kooli minek enese arendamine jne …. kasvõi jõusaalis käimine … sa ei saa väita et geenide poolt on antud lihasmass … ei ole … käid trennis ja lihasmass suureneb … küll teatud piirini .. kuid seda mis sul on geenide poolt antud saab muuta väga palju …. lähed kooli saad targaks … see on vaba valik .. samuti oleksin võinud mitte kooli minna …. ja ma oleks mitte võimeline seda kirjutama siin …. geene ma küll selles tänada ei saa … ikka ennast … kui sünnid ja sulle ei anta mänguasju kätte ja ei sunnita roomama kõndima õppima siis suure tõenäosusega jäädki selliseks … vot siis jääd seliseks mis geenid sulle annavad .. kuid kui sa suudad vastata minu postitusele siis pole sa enam see milleks su geenid su tegid … sa oled arenenud inimene kes suudab teha tööd ja võimeline õppima jne …. ja seda tegid sina mitte su geenid … geenid pole mitte milleski süüdi SINA ise oled kõiges süüdi … see on see väiklane arvamus et minust ei saa midagi paremat kuna mul on halvad geenid … geenide omanik on halb …. siia võite tuua megalt näiteid et downi sündroom jne …. et geenid piiravad arengut jne …. oki … minu teooria kaitseks ütlen vaid et erand kinnitab reeglit … või siis mega levinud on see et ma olen paks sest mul on sellised geenid … täitsa loll jutt … enamus siin foorumis võivad rääkida kuidas oma kehakaaluga mängida ….
ja siis lisan veel seda et selle postituse kirjutamisel ei läinud ma üldse endalt välja ega midagi .. lihtsalt üritan oma vaadet selgitada …. ja lihtsalt mainin juurde et inimene peab oma tegemiste eest ikka ise vastutama mitte geenid kes enda kaitseks nagunii midagi öelda ei saa … neid ju siis kerge süüdistada …
??:”> … -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.