Skip to main content

Naharebendid

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 331 total)
  • Autor
    Postitused
    T
    Member

artiklite all on naharebenditest juttu.

hhuuggoo
    Member

ega need enam ära ei lähegi võta suvel päikest siis ei ole nii palju näha. mul sama probla

Arnold
    Member

Siin aitab ainult ilukirurgia või haud….

Zad
    Member

Kahju kuulda…endal on sama probleem.

Algul taandusid nad küll veic, osad kadusid isegi päris ära, aga nüüd mingi aasta jooxul ple paranemisest märkigi

T
    Member

asi on veel sedavõrd hull et kui suuremaks kasvad ja edasi tahad areneda lähevad ka armid suuremaks. ei tea kus see rebenemise piir on aga mul on mõned juba üle 10 cm. ja vastupidi kui vett ja rasva alla võtta muutub nahk lõdvemaks ja siis muutuvad armid punaseks ja paistavad veel eriti hästi välja.

G
    Member

no minu arvamus oleks, et vähem keemiat, vähem rebendeid. Mis kuradi moodi te nii ruttu kasvama hakkate, et nahale tekivad rebendid? Vastus on kas metaan vms. Kuskile keegi ütles, et kui areneda õiges tempos, siis areneb nahk ka kaasa…

joey
    Member

arvan ikkagi, et asi on nahatüüpidest. Mõnel on lihtsalt erinev nahk, kui teistel. Kui veel kasutada sheike ja kreatiine, siis on kasv maximaalne ja nahk hakkabki rebenema…vot see omn minu arvamus.

T
    Member

sa võid ju mind ja mõnesid veel keemikuteks kutsuda kui see sulle rahulolu valmistab, aga kuidas sa seletad ära fakti, et 17 a 190 cm pikal, 80 kg raskel noorel kutil kes hobikorras käib vahepeal jõusaalis kui viitsib (ja mingist lihasmassist pole tema puhul küll juttugi) on ka näiteks põlvedel venitusarmid ja mitte mingid mikro vaid ikka päris makro kohe. ja punased ka pealekauba. mina arvan, et asi on geenides ehk nahatüübis. või kuidas?!

hatebreed
    Member

Nende makro armidega peaksid sa T küll arsti poole pöörduma. Jube rsk

ercman
    Member

kle hatebreed, no offence dude aga kas sa vahel mõne asjaga rahul ka oled. Sul paistab alati midagi eriti kurja varuks olevat.

Mul on ka jalgadel venitusarmid ja ühinen täiesti selle nahatüübi teooriaga. Side lõpp:

hatebreed
    Member

relax ercman. andsin ju hea soovituse arsti juurde pöörduda ning venitusarmid on tõesti jubedad. side lõpp

ercman
    Member

ercman relaxib

TANK
    Member

Ehk teisisõnu kui palju juurde tulnud massi või sentimeetreid ja millises aja ühikus põhjustavad naharebendi? Näiteks mitu cm biitsepsi kasvu kuus põhjustab naharebendi???

Thor
    Member

Näiteks MITU CM biitsepsi kasvu KUUS(aastas) põhjustab naharebendi???eriti kõvad meded siin

Churka
    Member

t2pselt ei tia palju biceps kasvas, aga kuna alustasin noorelt, olid nad kiiresti tulema. Kui hakkavad tekkima oleks minu arust targem natuke hoogu maha v6tta, muidu venivad nad ainult pikemaks

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 331 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.