asi on veel sedavõrd hull et kui suuremaks kasvad ja edasi tahad areneda lähevad ka armid suuremaks. ei tea kus see rebenemise piir on aga mul on mõned juba üle 10 cm. ja vastupidi kui vett ja rasva alla võtta muutub nahk lõdvemaks ja siis muutuvad armid punaseks ja paistavad veel eriti hästi välja.
no minu arvamus oleks, et vähem keemiat, vähem rebendeid. Mis kuradi moodi te nii ruttu kasvama hakkate, et nahale tekivad rebendid? Vastus on kas metaan vms. Kuskile keegi ütles, et kui areneda õiges tempos, siis areneb nahk ka kaasa…
arvan ikkagi, et asi on nahatüüpidest. Mõnel on lihtsalt erinev nahk, kui teistel. Kui veel kasutada sheike ja kreatiine, siis on kasv maximaalne ja nahk hakkabki rebenema…vot see omn minu arvamus.
sa võid ju mind ja mõnesid veel keemikuteks kutsuda kui see sulle rahulolu valmistab, aga kuidas sa seletad ära fakti, et 17 a 190 cm pikal, 80 kg raskel noorel kutil kes hobikorras käib vahepeal jõusaalis kui viitsib (ja mingist lihasmassist pole tema puhul küll juttugi) on ka näiteks põlvedel venitusarmid ja mitte mingid mikro vaid ikka päris makro kohe. ja punased ka pealekauba. mina arvan, et asi on geenides ehk nahatüübis. või kuidas?!
Ehk teisisõnu kui palju juurde tulnud massi või sentimeetreid ja millises aja ühikus põhjustavad naharebendi? Näiteks mitu cm biitsepsi kasvu kuus põhjustab naharebendi???
t2pselt ei tia palju biceps kasvas, aga kuna alustasin noorelt, olid nad kiiresti tulema. Kui hakkavad tekkima oleks minu arust targem natuke hoogu maha v6tta, muidu venivad nad ainult pikemaks