Naharebendid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Naharebendid
- This topic has 330 replies, 132 voices, and was last updated 7 years, 8 months tagasi by
Pillerkaar.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2009 at 6:21 e.l. #189100
masterofceremony
MemberAile:
Kusjuures mul on 1 sõber, kes ennast igapäev kreemitab ja õlitab
Tundub, et on vist ikka hetero. Samas, eks selles suhtes on õigus, et osadel ei ole soodumust. Aga kuidas seda sa teada ise saad, et kas on soodumust või mitte. Katse-eksitus meetodit ei tahaks küll kasutada, et vaatad, kas tekib. Jutt ei ole ju igapäev määrimisest, ainult natuke enne massiperioodi ja massiperioodil, ehk siis kuni 2 kuud.Alan:
Ma oletasin, et räägitakse raseduskreemidest ja -õlidest. Kuna mul naine oli raseduse ajal ikka väga suur ja tekkis vaid 1 arm. Siin on võimalus loomulikult, et tal pole soodumust armide tekkele, aga parem karta ja määrida, kui hiljem kiruda, et miks ei määrinud.
märts 30, 2009 at 7:59 e.l. #189113erik182
Member2rge s88ge ennast oma massi tegemisega nii rasva. Kreemitamine… on rohkem raharaisk.rebend on tekkinud sellise koha peale kus eriti rasva ei ole..nimelt kaenla aluse ette poole..keeruline seletus aga no loodan et said aru..
märts 30, 2009 at 8:08 e.l. #189116Mart Muru
Memberrebend on tekkinud sellise koha peale kus eriti rasva ei ole..nimelt kaenla aluse ette poole..keeruline seletus aga no loodan et said aru..
Need tekivad sinna tavaliselt lendamis harjutuse tegemisest.
märts 30, 2009 at 9:29 e.l. #189133rinaldo
MemberNaharebendid pidavat kergesti tulema õhukese nahakihiga inimestel. Trey Breweril on õhuke nahk ning ta kasutab nahka niisutavaid tooteid rebendite ära hoidmiseks.
Võibolla peaks isegi midagi sellist kasutama hakkama.
märts 30, 2009 at 9:57 e.l. #189135AlanBStard
ModeratorMa oletasin, et räägitakse raseduskreemidest ja -õlidest. Kuna mul naine oli raseduse ajal ikka väga suur ja tekkis vaid 1 arm. Siin on võimalus loomulikult, et tal pole soodumust armide tekkele, aga parem karta ja määrida, kui hiljem kiruda, et miks ei määrinud.Niisutamine ja kreemitamine ei tee midagi, mõnes raseduskreemis võib olla naha elastust parandavaid toimeaineid, võib ka mitte olla.
märts 30, 2009 at 10:14 e.l. #189139Aile
Memberrebend on tekkinud sellise koha peale kus eriti rasva ei ole..nimelt kaenla aluse ette poole..keeruline seletus aga no loodan et said aru..
Kui sul tekib rasva leidmisega raskusi, siis me oleme siin k6ik n6us aitama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2009 at 10:27 e.l. #189144Aile
MemberAile:Kusjuures mul on 1 sõber, kes ennast igapäev kreemitab ja õlitab
Tundub, et on vist ikka hetero. Samas, eks selles suhtes on õigus, et osadel ei ole soodumust. Aga kuidas seda sa teada ise saad, et kas on soodumust või mitte. Katse-eksitus meetodit ei tahaks küll kasutada, et vaatad, kas tekib. Jutt ei ole ju igapäev määrimisest, ainult natuke enne massiperioodi ja massiperioodil, ehk siis kuni 2 kuud.Alan:
Ma oletasin, et räägitakse raseduskreemidest ja -õlidest. Kuna mul naine oli raseduse ajal ikka väga suur ja tekkis vaid 1 arm. Siin on võimalus loomulikult, et tal pole soodumust armide tekkele, aga parem karta ja määrida, kui hiljem kiruda, et miks ei määrinud.
Minu meheraasuga on isegi siis jama majas, kui mina ise yritan talle midagi peale m22rida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2009 at 8:52 e.l. #189716wilson
Memberaprill 2, 2009 at 9:14 e.l. #189721shreku
MemberJh. Ega need kao kuhugi. Isegi kui oled päevitunud, siis jäävad triibud valgeks.
aprill 2, 2009 at 9:22 e.l. #189725wilson
Membernüüdseks leppinud nendega ega muud ju teha pole.ja ega eriti enam silma ka ei hakka endale.
mai 1, 2009 at 9:00 e.l. #193879TLC
MemberNeid nimetataks naha rebenditeks ja üldjuhul tekivad nad siis, kui kasutatakse aineid mis panevad lihased ebaloomulikult kiirelti kasvama, nimelt ei jõua nahk järele kasvada.Loomuliku arengu puhul selliseid asju ei juhtu.
Kahjuks neid enam normaalselt eemaldada ei saa, peab pöörduma ilukirurgia poole.
See nüüd küll väga õige jutt ei ole. Ma nt. ei kasuta mitte mingei aineid, isegi proteiine mitte, ainult toitumiskava.
Suured armid on tekkinud õlgadele ja biitsepsile….
Ja need armid kaaovad ajapikku ise ära vähemalt minul…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2009 at 9:05 e.l. #193880Jarmo Oberst
MemberSee nüüd küll väga õige jutt ei ole. Ma nt. ei kasuta mitte mingei aineid, isegi proteiine mitte, ainult toitumiskava.Suured armid on tekkinud õlgadele ja biitsepsile….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem peitub kõik nahas, kellel venib nahk rohkem, kellel vähem.
mai 1, 2009 at 9:08 e.l. #193357wilson
MemberSee nüüd küll väga õige jutt ei ole. Ma nt. ei kasuta mitte mingei aineid, isegi proteiine mitte, ainult toitumiskava.Suured armid on tekkinud õlgadele ja biitsepsile….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei saa aru miks nii vana teema pmst mitte millegiga ülesse tõstsid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja naha rebend esiteks ei kao sul mitte kuskile !
mai 1, 2009 at 9:26 e.l. #193883Aile
MemberKunagi oli mäletamistmööda mingi teema üleval http://www.anabolicreview.com/forum kuidas neist rebenditest lahti saada aga ajapuudusel jäi lugematea. Võiboll saad otsingut kasutades seltki infot. Contractubexi kohta veel niipalju et see on väike tuub ja saab ilma retseptita apteekidest, mõeldud igasuguste armide leevendamiseks nahal, nõuab siiski pikaajalist kasutamist, üks tuub ca üle saja krooni. Siiski peaks pöörduma dermatoveneroloogi ehk siis spetsiaalse naharsti juurde, üks asub näiteks kaubamaja lähedal apteegiga ühes majas teisel korrusel. Arste on kaks. Kui tahad võin sulle ka telefoninumbri otsida.Naharebend, striia, venitusarmid. Heal lapsel palju nimesid. Loe teemat
Vastan uuesti. Kreemid on raharaisk. Ajapikku muudab natuke v2rvi.
V6tke endal rasva% alla, kaovad ka uute rebendite tekkimise v6imalused.
mai 1, 2009 at 9:27 e.l. #193885TLC
Memberma ei saa aru miks nii vana teema pmst mitte millegiga ülesse tõstsid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja naha rebend esiteks ei kao sul mitte kuskile !
Tõstsin kuna näis targem varjant kasutada FITNESS.EE otsingumootorit kui teha uus 1:1 teema sama asja kohta!
Osad venitusarmid on mul ära kadunud küll! Ja tõsiselt, ei viitsi selle üle kellegiga vaidlema hakata….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.