Naharebendid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Naharebendid
- This topic has 330 replies, 132 voices, and was last updated 7 years, 8 months tagasi by
Pillerkaar.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2008 at 7:24 p.l. #150373
wilson
Memberise ma olen proovinud igasuguseid kreeme nii spets kui mitte spets. ei aita nende vastu mitte midagi ! asjaga olen juba leppinud. ega mul neid ka ainult biitsepsil polnud.oli nimelt veel ka reitel( paar üksikut ja laiemat).nüüdseks on läinud need siis valgeks nii et midagi erilist ei paista(kaugelt vaadates)
Mõnuga kreemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2008 at 5:59 p.l. #151166kuura
Membermul mõlema biitsepsi peal need, häirivad vägagi, aga noh, kui midagi nende vastu ei aita, siis ei aita.
praegu on juba mõnevõrra valgemaks need läinud, nt sügisest kesktalveni oli asi päris hull.
puusadel on mul rohkem pinnapealsed, neid saab ravida?
ja üldse, mis kreemiga/nipiga keegi neid on valgeks/täiesti ära saanud?
http://www.derma.ee/products.php?pid=422 kogemusi?
aprill 21, 2008 at 5:48 p.l. #151314wilson
Membersiin aitab vaid aeg
aprill 21, 2008 at 7:24 p.l. #151332AlanBStard
Moderatorwilson
MemberAlanBStard
ModeratorArmid ei kao kuhugi niisama ära.
aprill 21, 2008 at 8:54 p.l. #151353wilson
Memberja üldse, mis kreemiga/nipiga keegi neid on valgeks/täiesti ära saanud?http://www.derma.ee/products.php?pid=422 kogemusi?
seda ma tean et nad ära ei kao,iga päev võin käte pealt vaadata,valgeks lähevad ajaga.
mai 24, 2008 at 7:33 p.l. #155420raadik
Memberalustuseks…kas üldse on võimalik neist rebenditest lahti saada??
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mille tulemusel tekivad?
viimati jõusaali külastasin, tegin korraliku sooja(nii umb..15min) olin jõusaalis mingi 2h..peegli eest mööda minnes nägin, et mõlemal õlal jooksevad “verised jutid” nüüd 2 päeva hiljem on taandunud aga ikka alles..kas see võis tulla jõutõmbest? või sellest et tegin ploki tõmbeid vastu kõhtu istudes??? ülejäänud harjutused ei andnud õlgadele koormust..
kõige masendavam kord oli see kui tegin trenni lõpetuseks kergelt kõhulihast.. hommiku ärkates nägin 3 rebendeid kõhu peal..et WTF..on need siis nii lihtsad tulema?
mai 24, 2008 at 8:01 p.l. #155427inside14
MemberWow, su nahk on vist väga pingul et nii lihtsalt tulevad. Ei ole kindel kas neist täielikult saab ikka vabaks, natuke hajutada vast küll mingite kreemidega. Endal ees mõlema õla juures sealt kus kaenla alla jookseb on väiksed rebendid aga ei jää silma eriti.
mai 24, 2008 at 8:09 p.l. #155430Annika Pärtel
MemberOlen rebendeid näinud tõesti AINULT VÄGA SUURTEL trennimeestel (proffidel siis), huvitav, kui suur teemaalgataja on?
mai 24, 2008 at 8:27 p.l. #155433raadik
MemberOlen rebendeid näinud tõesti AINULT VÄGA SUURTEL trennimeestel (proffiddel siis), huvitav, kui suur teemaalgataja on?ütleme nii et proffi tasemini on veel omajagu aega..aga ikkagi usumind sa ei pea olema proff et rebendid tekiksid…suht palju on mul neid rinna piirkonnas rinnalt surumise pärast…
mai 24, 2008 at 8:34 p.l. #155434QWE8
MemberKasutad valgu pulbreid muidu?
mai 24, 2008 at 8:36 p.l. #155435Annika Pärtel
Memberütleme nii et proffi tasemini on veel omajagu aega..aga ikkagi usumind sa ei pea olema proff et rebendid tekiksid…suht palju on mul neid rinna piirkonnas rinnalt surumise pärast…Jah kui ma kasvueas olin siis ka tekkisid rebendid teatud kohtadele, praegu neid praktiliselt ei näe. Aga see räägib siiski sellest et naha sidekude on sellise ehitusega, et striiad võivad kergesti tekkida.
Raske treeningkkoormuse tõttu ei ole praegu aga kriipsugi tekkinud, kuigi olen poole laiem kui kunagi… Huvitav miks siis?
Kasutad valgu pulbreid muidu?Mis see sinna puutub?
mai 24, 2008 at 10:42 p.l. #155440QWE8
MemberJah kui ma kasvueas olin siis ka tekkisid rebendid teatud kohtadele, praegu neid praktiliselt ei näe. Aga see räägib siiski sellest et naha sidekude on sellise ehitusega, et striiad võivad kergesti tekkida.Raske treeningkkoormuse tõttu ei ole praegu aga kriipsugi tekkinud, kuigi olen poole laiem kui kunagi… Huvitav miks siis?
Mis see sinna puutub?
Valgu pulbrid teadupoolest panevad lihased kiiremini kasvama ja äkiline lihaste kasv teadupoolest tekitab naha rebendeid. Nii palju ütles mulle arst paar aastat tagasi.
mai 24, 2008 at 11:05 p.l. #155441Mikk Raudsepp
MemberOlen rebendeid näinud tõesti AINULT VÄGA SUURTEL trennimeestel (proffidel siis), huvitav, kui suur teemaalgataja on?Võib ikka tekkida, mul sõbral, kes ka on vast ainult oma 80 kg on õlgade peal naha rebendid.
Ja see valk nüüd nii hullu moodi ka seda kasvama ei pane
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema algatajale, oleneb vana sa oled, kui oled veel noor siis nad kaovad ajapikku ära.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.