Naharebendid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Naharebendid
- This topic has 330 replies, 132 voices, and was last updated 7 years, 8 months tagasi by
Pillerkaar.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2008 at 8:24 p.l. #142404
Karu
Membernja kui saadabgi nt kuhugi,mis nad siis teevad?vaevalt et midagi paremax läheb?kas on yltse võimalik neid parandada nö.?olen kuulnud midagi laserravis.No mida sa siin foorumis seletad, kuidas laserravi kohta infot vaja ja arst on m6ttetu.
Pane sammud arstile ja asi korras. Saad sealt laserravi ja mille iganes kohta targemaks. Samuti tatoveerimise teemal.
Olles tatoveerinud endal varsti juba pool yhte kylge t2is ytlen kyll, et mingite nahakumeruste ja ebaregulaarsuste peale kyll mitte midagi ei torgata. Seda kohe kindlasti.
veebruar 24, 2008 at 8:26 p.l. #142405AlanBStard
ModeratorLaseriga on võimalik arme töödelda, suht kallis ja ega väga rabavat efekti pole.
Kui nad valged on siis pole paljudel laseritel (nende lainepikkustel) milleski neelduda ka.
Pmst on võimalik ka pigmentatsiooni taastada, aga mitte Eestis vist, võimsa UV-ga töödeldakse.
veebruar 25, 2008 at 7:06 p.l. #142488robocopp
Memberkas keegi teab ka kuulsusi või suuremat sorti kulturismi vendadel neid arme??tahax enda omadega võrrelda.
veebruar 25, 2008 at 7:30 p.l. #142486pkwild618
MemberEi viitsi pilte teha, aga teema algataja rebendid on küll minu omadega võrreldes tühiasi. Mul biitsepsil neid päris palju ja nad on päris tumedad, punased. Samas ei lepi ma ka jutuga mis eespool räägiti, et miks on enamjaolt ainult biitsepsitel, sest algajad teevad aint biitsa. Ma ise treenin kõiki lihasgruppe ja küll mitte nii, et laseksin 2 tundi täiega kätt, nagu siin nimetati. Arvatavasti on sinna kõige kergemad tekkima? On ainult minu arvamus.
veebruar 25, 2008 at 9:13 p.l. #142513LB
Membermul olid kõhu peal päris hullud rasvumisest täpselt mõlemal pool 4 tykki mingid pklikuid a nad olid nagu armid vms a noh nüüd on enamvähem koos kõtuga kadnund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 9:18 p.l. #142516pkwild618
MemberVabandust, pean ennast parandama. Avastasin, et väiksemad (heledamad) rebendid on külgedel kah. Kõhule ega seljale ega jalgadele ei ole selliseid asju igatahes tekkinud.
märts 6, 2008 at 2:26 p.l. #144323T6nu69
MemberCutleril on ka rebendid?
märts 24, 2008 at 7:02 p.l. #147056rinaldo
MemberCutleril on ka rebendid?Cutleril on korralikud rebendid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ka rebendid ja täna tekkis üks rinnalihastele kaldpingil lennates juurde
“>Kas mingit rahvameditsiini on asja parandamiseks?
märts 24, 2008 at 7:08 p.l. #147057gmaster
Membermingid kreemid on, e-vitamiiniga vist vms
vaadake BBuilding.comist
märts 24, 2008 at 7:47 p.l. #147076AlanBStard
ModeratorE-vitamiin ei tohiks mõju avaldada.
märts 24, 2008 at 10:26 p.l. #147087rinaldo
MemberEks ma vaatan järgi mis mõjub. Veel ei tõtta poodi spetskreemide järgi.
märts 24, 2008 at 11:43 p.l. #147089mota
MemberNeed kreemid suht kasutud naharebendite vastu. Ise kasutasin Contraxtubexi. Loobusin õige pea.
Ajapikku tuhmuvad need rebendid ise ära. Mul kummagi õla peal läheb kaenla alla nii 20 cm venitusarm, lisax siis veel piica peal, vasakul rinnalihasel ja reite sisekülgedel. Alguses olid punased ja paistsid silma aga hetkel suht märkamatud.
Nendega võitlemisex soovitan solaariumit või päikest võtta- tuhmuvad kiiremini. Mul tekkisid need põhiliselt sellepärast et võtsin liiga kiiresti juurde. Koos lihasmassiga suurenes ka rasvkude. Ja nii ta läx.
Hetkel kõik kontrolli all ja võin ennast kasvõi purux pumbata ilma et kuskilt miskit veel rebenex
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et minu soovitused siis kaalukasv kontrolli alla ja soll juba olemasolevate armide ravix
“>märts 29, 2008 at 1:30 p.l. #147789pkwild618
MemberSeda, et nad ajapikku ära kaovad, kui enam nii ruttu juurde ei võta, olen ise ka märganud. Ja kui kaalukasv aeglustub, siis ei teki ka enam nii palju. Endal pole sellest ajast juurde tekkinud, kui ma enam teist portsu ei võtnud. Trenniga saab küll teise portsu lihaseks teha, aga siis tõuseb kaal veel rohkem ja ma liiga noor natukene, et väga suurt lihasmassi kasvatada.
aprill 13, 2008 at 9:49 p.l. #150152arrow
MemberAvastasin endal need rebendid osaliselt rinnalihasel, osaliselt kaenlaaugus. Arvan, et need on tekkinud hantlite lennutamise tagajärjel. Isiklikult häirivad natuke, aga üritan millegiga määrida ja niikaua, kuni need suuremaks ei lähe, pole väga hullu.
aprill 14, 2008 at 4:43 e.l. #150159empire
MemberMul on kannikad neid rebendeid täis, ühel rohkem kui teisel, päris mitu kuud juba olnud..kaalus olen võtnud juurde kah kõvasti selle ajaga, peaks arsti juurde minema või ootama lihtsalt?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.