Üldjuhul ei märkagi, mis musa trennis tuleb. Välja arvatud ükskord, kui lasti mingit idamaade muusikat…siis võttis silme ees kirjuks ja jõud kadus ära ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
olen sunnitud kuulama seda mõga, mis raadiost lastakse ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidu kuulaks rammtseini, sest see tõesti tõõtab ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Saalis kus mina käin, mängib tavaliselt Sky Plus. Vahel, kui on tulemas mõni rekordikatse päev või lihtsalt tahan ülimalt intensiivset trenni, kuulan MP3 mängijaga KoRnilt või Disturbed-ilt midagi.
Mina lähen läbi jõusaali, seal on kas skyplus või star fm, vahel harva ka raadio3 – Hommikuprogrammid. Minul trennis muusika, mis kavaga kaasas käib. Ise muusikat kaasa ei võtaks.
Kui mängin võrku/kossu siis pole mingit muusikat. Jõusaalis käib raadio, ei pane eriti tähele mis raadiost tuleb. Kodus treenides käib raadio või panen mõne plaadi käima, žanriks on rock.