Mustafa Mohhamed
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Mustafa Mohhamed
- This topic has 41 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
runts.
-
AutorPostitused
-
detsember 21, 2009 at 11:27 p.l. #244367
emmimees
MemberAga eks usku on ka muidugi vaja, paraku jõuate kõik varem hiljem tõdemuseni, et mu jutt peab suhteliselt täpselt paika.Ei maksa traumeerida noori kehaehitajaid sellise jutuga, jõulude ajal tuleks ikka häid mõtteid mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma usuks seda, et aasta aega jõusaalis rassides, higist nõretades, valuga võideldes, süües nagu loom, kasvavad mu lihased ehk kilo suuremaks ..see lihtsalt ajab masendusse ja võtab trenniisu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma mõtlen, et kust kurat see meeletu jõu kasv tuleb siis kui lihas ei kasva… ilma keemiata!
detsember 22, 2009 at 12:06 e.l. #244368rinaldo
MemberAga ma mõtlen, et kust kurat see meeletu jõu kasv tuleb siis kui lihas ei kasva… ilma keemiata!Närvisüsteemi ja tehnika täiustumise arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 7:31 e.l. #244376Ott Kiivikas
MemberMa hindan ka nii, et kohati võib ka aastane juurdekasv olla suurem ja seda mitte esimesel trenniaastal. Toon näite kus 1997 a.kevadel (19 a) peale 3,5 aasta pikkust treeningut kasutasin esimest korda kreatiini ja kevadise ja sügisese võistluskaalu vahe (6 kuuga oli 5,2 kilo ja seda ka kuivema vormiga) seega hindan reaalselt selle progressi muutuseks 6-7 kilo lihaseid 6 kuuga.
detsember 22, 2009 at 8:53 e.l. #244390Bonsuna
MemberEi maksa traumeerida noori kehaehitajaid sellise jutuga, jõulude ajal tuleks ikka häid mõtteid mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui ma usuks seda, et aasta aega jõusaalis rassides, higist nõretades, valuga võideldes, süües nagu loom, kasvavad mu lihased ehk kilo suuremaks ..see lihtsalt ajab masendusse ja võtab trenniisu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma mõtlen, et kust kurat see meeletu jõu kasv tuleb siis kui lihas ei kasva… ilma keemiata!
Sel juhul oled lihtsalt vaimult nõrk ja sellisel ei saa, ei tohigi keha tugevaks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uskuda on vaja 100x rohkem kui saadakse reaalselt. Seda tuleb omale kohe teadustada. Spordis ei kehti ütlus, et palju tahad vähe saad, siin peab väga palju tahtma ja uskuma, et midagigi saada. Vaim-psüühika peab olema titaanist!detsember 22, 2009 at 9:08 e.l. #244398matroxx
Memberei tohigi tugevaks saada?? mis BSsee nüüd on.inimesed on oma tasemelt erinevad ning vastavalt oma vaimsele/füüsilisele võimekusele teevad ka trenni.
aastatega jooksul kogunevad teadmised,oskused ning küllap suureneb ka tahe.
detsember 22, 2009 at 9:15 e.l. #244392Bonsuna
Memberei tohigi tugevaks saada?? mis BSsee nüüd on.inimesed on oma tasemelt erinevad ning vastavalt oma vaimsele/füüsilisele võimekusele teevad ka trenni.aastatega jooksul kogunevad teadmised,oskused ning küllap suureneb ka tahe.
EI TOHIGI all pidasin silmas, POLE VÕIMALIK.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 9:30 e.l. #244403Madis232
Memberlihased koosnevad enamus veest ju(“puhast fileed” on seega raske määratleda). Seega 3 kg puhast lihasmassi aastas juurde tulla ei tohiks mingi utoopia olla. Vähemalt minusugustel algajatel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 9:37 e.l. #244409killerleib
MemberSa hirmutad siin algajad ära oma ainult max +6 kiloga. Nii vähe seda nüüd ka ei tule. Otsus vist kirjeldas oma raamatus ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma julgen pakkuda, et võimalik on juurde saada ikka 10 – 15 kg lihast olenevalt pikkusest. Aga mis Mustafasse puutub siis tavaliselt muutuvad nad sellisteks kui lõpuks tervis ülesse ütleb, üldjuhul mõni siseorgan. Näitena võib tuua siin selliseid proffe nagu Flex Feeleri, Marko Savolaineni jne.Savolainen on täitsa kõvas vormis veel,vähemalt Eesti laval teeks veel küll ilma, kuid jah vana tegeleb rohkem nüüd kickboxiga ja treenib noori kulturisti hakatisi.
detsember 22, 2009 at 11:03 e.l. #244447emmimees
MemberTohin või ei, aga kasvan ma ikka mühinal edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 11:09 e.l. #244452P-A-U-L
MemberKontrast halvab lihtsameelse inimese mõtlemis-analüüsimis võime.OOO võimas JUMAL Kalmus, äkki oled ise lihtsameelne, kui ei suutnud mu postist pointi välja lugeda???
detsember 22, 2009 at 11:20 e.l. #244460j6ujunn
MemberKuuldavasti Dorian yates pole ka enam midagi erilist.MASENDAV…
selles 2007 a videos oli Yates ju väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..kas siis 2 a käest ära lasknud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2009 at 8:05 p.l. #245055runts
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ilma keemiata saavutad oma maks + 6kg puhast lihasmassi ja kõik. Nagu I.Otsuse raamatus kirjas, siis ka see +6kg on võimalik vaid parimate eelduste puhul. Enamuse naturaalne lagi on heal juhul +3kg puhast lihasmassi, kui võtta aluseks, et ei arvetsa inimese loomulikku, kasvuaega jäävat lihasmassi arengut.Kes tahab mulle vastu vaielda, palun väga.
Nagu I.Otsuse raamatus kirjas:
Copy-Paste:
Tuleb igati rahul olla
lihasmassi (mitte samastada kehakaaluga!) järgmise
juurdekasvuga: esimesel treeningaastal 5 kg, teisel 3
kg, sealt edasi 1–2 kg aastas ja suure tõenäosusega
on 6–8 aastaga piir käes. See on reaalsus! Keskmisest
viletsamate eeldustega meestel ja enamikul
naistel on need numbrid poole väiksemad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.