Musklis Naised
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Musklis Naised
- This topic has 68 replies, 31 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
marjasha.
-
AutorPostitused
-
mai 31, 2009 at 2:41 p.l. #199171
ROtter
MemberKulla rahvas, vaadakem nüüd tõele näkku ja öelge. Mitut musklis naist te Eestis teate. Mina tean vaid üht Inna Uit(oli). See, et rasv on lihalt eemaldatud ja lihast mõni cm rohkem ei tee neid küll nüüd musklites naisteks. Või kui keegi teab veel mõnda, ehk siis nimetaks mõne ????Eha Rünne.
mai 31, 2009 at 5:53 p.l. #199199Annika Pärtel
MemberKulla rahvas, vaadakem nüüd tõele näkku ja öelge. Mitut musklis naist te Eestis teate. Mina tean vaid üht Inna Uit(oli). See, et rasv on lihalt eemaldatud ja lihast mõni cm rohkem ei tee neid küll nüüd musklites naisteks. Või kui keegi teab veel mõnda, ehk siis nimetaks mõne ????Ma arvan et siin all ei mõeldudki profikulturisti mõõtu naisi, vaid ka neid, kes ENAM tibimõõtu välja ei anna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2009 at 5:58 p.l. #199200Bonsuna
MemberOn sul aga ymardamine. Sellise l2henemisega oleme me siin paljud 50 kanti…Hetkel on ta veel ainult 43..
Kas sa pole märganud Aile, et aeg liigub iga aastaga ikka kiirmini. Kaugel see 50 enam. Üks silmapilk ja käes see ongi. Aga nu, ok naiskad on ses suhtes vist jah tundlikud.)) Ma olen 38 võite vabalt mulle neljakümnendates vanamees öelda.)
mai 31, 2009 at 6:08 p.l. #199202tmks88
MemberEha Rünne.käin Rünnega samas saalis ja alguses ta kükkis minust rohkem, tal max 150kg, suht häbi oli temast vähem kükkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüdseks õnneks kükin temast kõvasti rohkemmuidu mingi selline suurus on naiste puhul täitsa ilus veel
igaljuhul parem kui luu ja nahk või pekk ja nahk
mai 31, 2009 at 6:17 p.l. #199204PT London
MemberMa arvan et siin all ei mõeldudki profikulturisti mõõtu naisi, vaid ka neid, kes ENAM tibimõõtu välja ei anna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi m6eldi pro-sid ja nii palju kui mina sind nainud olen, friigiks ma sind kaugeltki ei pea ning sul endal ka tasuks mitte nii arvata.
mai 31, 2009 at 6:37 p.l. #199209aiq3
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=ph8NANqMUco Võiks ju mürada küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2009 at 6:43 p.l. #199211liivatera
Memberkuigi küsimus oli esitatud vist rohkem meestele, julgen väita, et musklis ja treenitud keha (nii meestel kui naistel)
on minuarust alati atraktiivsem kui vormitu (olgusiis kõhnem või paksem…)
omades ka ise natukest lihasreljeefi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen kogenud meeste poolt erinevat suhtumist – nii võõristavalt halvustavat kuika positiivset tähelepanu – viimast on õnneks siiski rohkem.
mai 31, 2009 at 6:53 p.l. #199218Annika Pärtel
MemberJa nohh, naistel, kes selle alaga tegelevad, on piisavalt kõrge eneshinnag, et miski vormitu mehepoja või lodeva tädi kommentaarid väga korda läheks. Kommentaare ikka tuleb, meeste poolt ehk mürgisemaidki, aga kui ikka saalis lähed ja võtad mehelt hantlid käest ära ja hakkad nendega sooja tegema, siis on mokk kohe maas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 31, 2009 at 6:54 p.l. #199219tmks88
Memberkuigi küsimus oli esitatud vist rohkem meestele, julgen väita, et musklis ja treenitud keha (nii meestel kui naistel)on minuarust alati atraktiivsem kui vormitu (olgusiis kõhnem või paksem…)
omades ka ise natukest lihasreljeefi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen kogenud meeste poolt erinevat suhtumist – nii võõristavalt halvustavat kuika positiivset tähelepanu – viimast on õnneks siiski rohkem.
las ma arvan. negatiivselt suhtuvad need, kes on kadedad ja jäävad suuruselt/jõult alla samas ei viitsi ise midagi teha, et mitte selline olla
mai 31, 2009 at 7:07 p.l. #199223liivatera
Memberno ma pole seni veel kellegi hantlite kallale läinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mõnikord olen tundnud küll, et kui ebanaiselikult (???) suuremat sorti raskustega treenida, siis mõni
mehepoeg, kes harvem saali satub, ehmub natuke ära jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2009 at 7:12 p.l. #199227PT London
MemberJa nohh, naistel, kes selle alaga tegelevad, on piisavalt kõrge eneshinnag, et miski vormitu mehepoja või lodeva tädi kommentaarid väga korda läheks. Kommentaare ikka tuleb, meeste poolt ehk mürgisemaidki, aga kui ikka saalis lähed ja võtad mehelt hantlid käest ära ja hakkad nendega sooja tegema, siis on mokk kohe maas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
kas kaid poisikestelt ja algajatelt hantleid kaest rebimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2009 at 7:20 p.l. #199228Kask
MemberMa ise olen ka arvamuse juures, et kui naistel pekk ripub, siis see on üsna kole.
Praegugi vaatad koolis kuidas noored tüdrukud (15-18) on vägaväga lodevad.
Mu sõbra käest, kes tegeleb kergejõustikuga 5 korda nädalas, küsis üks paks tüdruk, et ,,Miks sa trenni teed nii palju?”.
Kas sellist Eestit me tahtsimegi?
Kõik võiks enda kehast hoolida ja vähem oma elu arvutis põletada.
mai 31, 2009 at 7:34 p.l. #199237Bonsuna
MemberMa ise olen ka arvamuse juures, et kui naistel pekk ripub, siis see on üsna kole.Praegugi vaatad koolis kuidas noored tüdrukud (15-18) on vägaväga lodevad.
Mu sõbra käest, kes tegeleb kergejõustikuga 5 korda nädalas, küsis üks paks tüdruk, et ,,Miks sa trenni teed nii palju?”.
Kas sellist Eestit me tahtsimegi?
Kõik võiks enda kehast hoolida ja vähem oma elu arvutis põletada.
Need hetkel 15-18 aastaste laste vanemad on ajast kus russia vremja kontsilos ja algas vabameelse eesti ajastu. Sel ülemineku perioodil oli joomine ja elupõletamine paljudele ainus meelelahutus, mis mõnedel, ehk isegi paljudel kestab siiamaani + on veel tekkinud lisad. Mis neist lastest siis tahtagi kes oma vanemaid vastavas olekus, elusse suhtumises näinud. Kõik saab alguse kodust. Targad on öelnud , et laps on oma kodu peegel. Vähemalt kui mina koolis käisin siis rääkisid õpetajad meile sellist juttu. /erandeid muidugi ka/
mai 31, 2009 at 7:47 p.l. #199241Annika Pärtel
Memberkas kaid poisikestelt ja algajatelt hantleid kaest rebimas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole Spartas poisikesi eriti näinud… ju kõik koolis, kui ma treenin…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 5:00 e.l. #199255Aile
MemberKas sa pole märganud Aile, et aeg liigub iga aastaga ikka kiirmini. Kaugel see 50 enam. Üks silmapilk ja käes see ongi. Aga nu, ok naiskad on ses suhtes vist jah tundlikud.)) Ma olen 38 võite vabalt mulle neljakümnendates vanamees öelda.)Tundlikkus? Mulle suured numbrid enamasti meeldivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegemist on puhtratsionaalse matemaatikaga. Numbreid ymardatakse l2hima kymnendini. Sina oled meil t6esti pea 40 nene.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.