Musklimasendus Club
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Musklimasendus Club
- This topic has 93 replies, 57 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2006 at 4:59 p.l. #85443
Mers
MemberÄkki mõtleks jooga peale?
Saad kehaga rohkem sõbraks ja väldid vigastusi.
Mina igatahes mõtlen jooga peale ja mitte ainult.
juuni 8, 2006 at 5:03 p.l. #85445fighter
Member2a teinud tugevalt jõutrenni ilma aeroobseta ja nüüd vastupidavus alla igale poole arvestust
juuni 8, 2006 at 5:19 p.l. #85448Mers
Member2a teinud tugevalt jõutrenni ilma aeroobseta ja nüüd vastupidavus alla igale poole arvestust
??:”>
juuni 8, 2006 at 7:25 p.l. #85458V.K
Membertoit on kallis ei jõua süüa osta, mis tõttu areng takerdub ja samuti vahest peab pause tegema treeningutesse kuna pole raha selle eest tasumiseks.
juuni 8, 2006 at 7:53 p.l. #85459katsi
MemberHmm … mõtlesin ka veidi halada, aga …
POSITIIVNE
Raha leiab toidu jaoks alati
Töökoht maksab kõik trennid kinni (kui vaja, saab alati eesti targematelt ninadelt tasuta nõu ja õpetussõnu).
Mees toetab kahe käpaga.
Mott tõuseb iga päev.
NEGATIIVNE
* Tervis sakib viimasel ajal natuke, aga küll soojemate ilmade tulekuga jälle jonkus saab.
* Kahjuks ei jõua kõike teha, mida tahaks.
* Kanafilee tekitab juba pikemat aega järgnevaks 12 tunniks iivelduse. Veiseliha on võimatu süüa, kuna pärast läheb breketite puhastamisele mõnus tund. Valgulistest söön enamjaolt kala ja piimatooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* Täna avastasin, et pole ma nii Michelini mehike midagi — täitsa tavaline naine – kõhul on veits lihast, muidu täielik sulavõi ja kont
MUL POLEGI ÕIETI LIHAST … kuhu on küll kadunud ….* Kaalu allavõtt on ka rindadele kahandavalt mõjunud – jään ilma oma D korvist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpuks kõristan ploome suka sees!!!* jaa nii edasi – jaa nii edasi!!!
NUUKS
??:”>juuni 8, 2006 at 8:17 p.l. #85460Alexander Andrusenko
Moderatorvabandan lolli küsimuse pärast….aga mida tähendab väljend “koristan ploome suka sees”? Huvitav hakkas…
juuni 8, 2006 at 8:26 p.l. #85461Raivo Piiber
Membervabandan lolli küsimuse pärast….aga mida tähendab väljend “koristan ploome suka sees”? Huvitav hakkas…“kõristan”, mitte “koristan” …. siit edasi mõtle ise, jutt on rindadest
juuni 8, 2006 at 10:44 p.l. #85466jrx
MemberKatsi ega D korvi vast ei maksagi nii väga taga nutta… mugavam trenni teha ja uuringud muideks näitavad, et nii meeste kui naiste arvates on kõige usutavamad C korviga naised
juuni 9, 2006 at 12:32 e.l. #85468Vahue
MemberJõusaalis toimub remont, seega pean kodus hakkama saama
juuni 9, 2006 at 11:04 e.l. #85503birra
Memberkuskil 300 krooni Euronicsist munakeetja ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülimugav.. viskad 10 muna sisse .. paned natuke vett.. sätid paika kui kõvad/pehmed peavad munad tulema ning vajutad aga nuppu
??:”> Mul on ! 
kas ta 8 muna ka keedab?
ja kuidas ta siis keetmise aega arvestab?
kas sassi ei lähe
kuradi hea investeering tundub olevat
Katsi ega D korvi vast ei maksagi nii väga taga nutta… mugavam trenni teha ja uuringud muideks näitavad, et nii meeste kui naiste arvates on kõige usutavamad C korviga naised
see oli B korv
“kõristan”, mitte “koristan” …. siit edasi mõtle ise, jutt on rindadest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>su mure on põhjendatud
D-st enam ploome ei tule
kui siis spanjeli kõrvad suka sees
juuni 9, 2006 at 1:15 p.l. #85541jrx
MemberHm birra… ma olen üsna kindel et see oli C korv. Uuring oli selline, et näidati video pealt sama naise kõnesid kuid rindade suurusi muudeti “tehnoloogiliste abivahenditega”… samas ma lugesin seda suht ammu… ei viitsi hetkel mingit teadusandmebaasi kammima hakata kah – oled sa kindel, et sina valesti ei mäleta?
juuni 9, 2006 at 1:54 p.l. #85548sexyer
MemberVastikud haigused….!
Saaks koliks kuhugi sooja päikese alla,näiteks Hispaaniasse
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2006 at 2:07 p.l. #85551birra
MemberHm birra… ma olen üsna kindel et see oli C korv. Uuring oli selline, et näidati video pealt sama naise kõnesid kuid rindade suurusi muudeti “tehnoloogiliste abivahenditega”… samas ma lugesin seda suht ammu… ei viitsi hetkel mingit teadusandmebaasi kammima hakata kah – oled sa kindel, et sina valesti ei mäleta?õigus Suurus on tähtis. Mehed peavad naisi, kelle rinnahoidjakauss on kas suurem või väiksem kui C, ebaprofessionaalseteks.
juuni 9, 2006 at 2:24 p.l. #85560jrx
MemberNo lasti hinnata subjektiivselt (ilmselt oli mingi skaala ka ikka), et kui professionaalse ja usutavana jutt tundub. Jutt ise oli vist mingi suvaline reklaamtekst või bisnis või siuke. Et kui naiskulturist kostüümi lükata ja mingit suvalist juttu panna ajama siis ta pole usutav. Loomulikult on naiskulturist usutav naiste kulturismist rääkides…
juuni 9, 2006 at 2:43 p.l. #85566tuufus
Memberjõusaal pannakse jaanipäeval kinni ja alles septembris lõpus saab uuesti vat see on masendus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.