Musklimasendus Club
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Musklimasendus Club
- This topic has 93 replies, 57 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
juuli 7, 2005 at 8:01 p.l. #56612
Acid
MemberÜht asja mida kellegile ei julge soovitada on alaselja vigastus. Jube asi lausa
juuli 8, 2005 at 10:51 e.l. #56636Razard
MemberSellise +30C ilmaga on iga väga piin trenni teha. Soojenuduse ajal juba higi voolab. Mida rohkem peale joon seda rohkem higistan.
Suvi ei ole jõusaali aeg.
juuli 8, 2005 at 8:42 p.l. #56650Scorpius
MemberSama mure mis Razardil. Jube palav on ja juba soojendusel higi voolab. Väga piinarikas on trenn selliste ilmadega.
juuli 14, 2005 at 6:46 e.l. #56786Kristjan-Johannes Konsap
MemberOi jah-neid asju mis masendusse ajavad on ikka omajagu. Raha annab isa, kuid kunagi mitte piisavalt. Tööd ka suveks ei leia-saaks toitumist parandada. Kõige rohkem on jama see, et pole kellegagi oma trennikogemusi ja muresid jagada: vanemad asjast aru ei saa, sõbrad on kõik õllesõbrad, klassivennad on kadedad ja sõimavad lolliks… Nüüd hakkasin jõusaalis käima, ehk leian sealt mõne sõbra.
juuni 8, 2006 at 11:07 e.l. #85411Kuup
MemberPraegu kardan ületreeningut
juuni 8, 2006 at 12:21 p.l. #85415Tegia
Memberei tea jah ületrenn on kurjast, ma lambist 2 päeva nüüd kodus ägisenud ja arvatavsti teen veel paar päeva pausi eks siis tuleb vaikselt edasi timmida, muidu varsti jälle kell vesti peal
juuni 8, 2006 at 1:18 p.l. #85423matu124
Membermul on tulnud nende kenade ilmadega kena väsimus,jöuti ei viitsi üldse minna käisin pühap ja siis oli tegelt veel suhteliselt kena,siis täna käisin uuesti ja vaatasin et jöudu on isegi juurde tulnud vörreldes 2 nädala taguse ajaga aga jah surudes hakkas järsult ranne valutama ja terve trenn käis närvidele see valu.Nüüd on veel käsi ka sidemes ja loodetavasti kaob kiirelt ära,et järgmisest nädalast ikka uuesti kena tuhinaga uuesti treeninguid alustada!
juuni 8, 2006 at 1:24 p.l. #85424shreku
MemberMina üritan küll praegu rabad nii kuis jõuan. Põhimõtteliselt pole terve kevade normaalselt trenni saanud teha. Nii kui jõudsin taastuda jäin jälle haigeks. Seega naudin iga hetke kui saan raskusi kangutada
juuni 8, 2006 at 1:40 p.l. #85426Tegia
Memberliiga palju head on ka halb
juuni 8, 2006 at 2:16 p.l. #85429Henry123
MemberHeh, nutu ja hala teema. Millegipärast siin poste lugedes tuli meelede pihi.ee vms
Haigetele lohutuseks ütlen, et nädal aega haige olla pole midagi, ma ise pole juba rohkem kui kaks kuud korralikult trenni teha saanud, sain terveks, puhkasin paar päeva ja trenni tegema – kolme päeva pärast haige. Nii see vahelduva eduga kestis, kuni viimasete nädalateni, sain terveks ja hakkasin vitamiine sööma ja söön kindlalt edaspidi kah. Puhkasin paar nädalat, see nädal hakkasin kõvasti aeroobset tegema, täna sain ka üle pika-pika aja trenni teha. Arvutist vaatasin viimase trenni raskused ja võtsin kasutusele veitsa kergemad. Hale tunne tuli sisse, enamusel harjutustel suutsin ainult kaks seeriat korralikult teha, siis olin juba läbi.
Ahh, see ka veel, pidevalt haigena olles tuli hirmus masendus peale, et trenni teha ei saa, ükspäev mõtlesin, et ostaks 200 grammise šokolaadi, et hea pakkuda oleks kui keegi külla tuleb. Selle sõin muidugi koju jõudes kohe ära. Nii päris mitu korda sai debiilselt šokolaadi söödud. Keegi hirmus inimene tõi hiljem kilo assortiid kah
??:”>Aga raskused on selleks, et neid võita! Nüüd ülepäeviti tühja kõhuga kahe-kolmetunniseid jookse tehes kadus kõht nagu imeväel ja ma olen kindel, et paari-kolme nädala pärast olen parimas vormis.
juuni 8, 2006 at 2:24 p.l. #85430kaiv
MemberNüüd ülepäeviti tühja kõhuga kahe-kolmetunniseid jookse tehes kadus kõht nagu imeväel ja ma olen kindel, et paari-kolme nädala pärast olen parimas vormis.Kahe-kolmetunnised jooksud ? Päris jõhker vastupidavus
juuni 8, 2006 at 3:11 p.l. #85433Tegia
Memberei tea ma jooksin üks päev niisama pirital 9km ja kumm oli nii tühi lausa jube.vaatasin sinan ma nüüd kõngen.
juuni 8, 2006 at 4:23 p.l. #85440kossar2
Memberolin paar kuud tagasi haige aga tegin trenni ja trenni oli palju parem teha
juuni 8, 2006 at 4:43 p.l. #85441Mers
Memberma ei teadnudki, et nii tugevad mehed nutavad…
Arvasin, et rohkem naiste ala
juuni 8, 2006 at 4:51 p.l. #85442FitGirl
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just tahtsin hõisata, et mis te hädaldate olge rahul sellega mis on !Ja siis tuli endal hädaldamine peale et OH!! Mul korraliku toidulisandi peale raha napib ja jalavigastus piinab eelmisest suvest saati.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sellegi poolest teeb trenni ja võib isegi öelda, et ma olen õppinud igapäevase valuga elama aga vahel ajab ikka nii hinge täis, et no kaua veeeel!!! Kas saab ükskord normaalselt treenida või ei .Oma kuu aega pole enam jõutõmmetki teha saanud
??:”> Sokutasin end massööri juurde loodame,et saan abi 
Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.