Musklimasendus Club
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Musklimasendus Club
- This topic has 93 replies, 57 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2005 at 12:59 p.l. #52692
isapoeg
Memberaprill 26, 2005 at 5:06 e.l. #52730bohemianrhapsody
MemberMul on poisipea.
aprill 26, 2005 at 5:41 e.l. #52733Vlad
MemberNutmine selle asja juures eriti ei aita. Antud spordis on väga tähtis enesehäälestus. Häälesta ennast tulemusele, imesta ennast peeglis, vaata oma lihased, naudi elu. Kujuta ette kuidas töötavad su lihased ja kasvavad. Nii tulevadki tulemused.
aprill 26, 2005 at 7:16 e.l. #52740St
MemberNutmine selle asja juures eriti ei aita. Antud spordis on väga tähtis enesehäälestus. Häälesta ennast tulemusele, imesta ennast peeglis, vaata oma lihased, naudi elu. Kujuta ette kuidas töötavad su lihased ja kasvavad. Nii tulevadki tulemused.Njaa, Sa ei ole esimine kes selliselt toimida soovitab! Aga mis teha kui kõik asjad järjest lähevad ######, ehkki sa püüjad kõigest väest??
aprill 26, 2005 at 7:57 e.l. #52746Vlad
MemberNutmine selle asja juures eriti ei aita. Antud spordis on väga tähtis enesehäälestus. Häälesta ennast tulemusele, imetle ennast peeglis, vaata oma lihased, naudi elu. Kujuta ette kuidas töötavad su lihased ja kasvavad. Nii tulevadki tulemused.Njaa, Sa ei ole esimine kes selliselt toimida soovitab! Aga mis teha kui kõik asjad järjest lähevad ######, ehkki sa püüjad kõigest väest??
Siis tuleb analüüsida asju, mis ei õnnestu ja imetleda asju, mis õnnestuvad, ja saada sellest motivatsiooni ja energiat. Analüüsimiseks on vaja aga rohkesti andmeid, mida peaks leidma trennipäevikust.
aprill 26, 2005 at 8:03 e.l. #52748KaupzK
MemberMP3 player aitab trennis küll, aga mull jäi biitsepsit tehes pingi vahele ja nüüd klaas puru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mingit lärmi veel teeb, aga katki ikka rsk. Ja patareisid osat ka üle trenni uusi…
aprill 26, 2005 at 11:44 e.l. #52761Axer
Memberinvesteeri akud
aprill 29, 2005 at 12:18 p.l. #52977Bozz
Memberkõik ädaldavad et süüa pole,mul on masendus et ma ei suuda süüa vähem.
siis ajab närvi kui ühel päeval vaatad ohh et lihas on kasvanud teiselpäeval vaatad küll need rinnalihased on vedelad.(siis ma olen talveunest äratatud karu)
ja see muusikavärk on meil siin jõusaalis selline et kas tuleb paska raadiost või mõni laseb transi.(volüümi panevad ka normilt)IMEGU!!!
mai 9, 2005 at 12:09 p.l. #53554compu
Membertra magada magada , tööpäev siis 11,5 tundi + hommikul hoia väikest titat 3-5 tundi töö lõunapaus 30 mintuoit
vabal päeval ajad ka tööasju ja magamisest võid ainult unistada vhaest ei taha süüa ja kuu lõpus on raha otsas ja söögist näed und trenni 3 korda nädalas käia tundun nagu võimatu. suvel saab titest lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis ühikasse ja kui keegi seal peaks minu toitu või trenni segama siis ma löön talle hantli ###### ja ketta pähe kinni. ja kui õpetaja paugub siis saaab rusika maaasimai 19, 2005 at 9:32 e.l. #54273Barbarian
Member
“> Ma olen algaja ja isu probleem on esimene asi millega ma võitlen.Mis mõttega teed trenni kui korralikult ei söö!
Huvitav kas valku saab otse veeni süstida!?!
??:”>mai 19, 2005 at 9:51 e.l. #54276puhta peletis
Memberpuhas rõõm on see kui jääd paariks kuuks haigeks, võtad üle 10 kilo kaalust alla ja pärast trennis alustad järjekordselt nullist…
ja millegipärast tuleb kogu aeg unest puudu…
ja mille krdi pärast kõht kõikse kiiremini kipub kasvama?!
*peaaegu välja elatud
“> *juuni 27, 2005 at 8:48 p.l. #56221kame
Moderatormasendusest rääkides!
mul oli nüüd jaanipäeva ajal mädane kurguangiin ja ma ei saanud süüa 4 päeva – vaatasin kuidas teised aias grillivad – endal 39 palavik!
juuni 28, 2005 at 10:39 e.l. #56241erxs11
Memberära hõiska enne õhtut.
ja ongi jälle vigastus käes. 2 nädalat tagasi sai jalgpalli võistlustel käidud ja kukkumise tagajärjel mõlemad randmed täiesti tuksis. Nüüd olen kaks nädalat ainult aeroobset teinud. Eile mõtlesin, et prooviks kergete raskustega trenni teha, aga juba 60kg oli rinnalt vääga raske suruda, selline tunne, et randmed murduvad.
Aga egas midagi, positiivne külg siis see, et saab selle “kohustusliku” puhkuse ära võetud nüüd.
juuni 28, 2005 at 11:10 e.l. #56242eintsius
MemberVäga haige teema siin. Kui ei meeldi muusika lülitan kõrvad välja ja ajan endal s**a keema ja valan selle kõik raua peale välja – peaks tihedamini ennast muusikaga piinama. Nii palju ikka leian endale raha, et nädalas 3-10 pakki kohupiima/kodujuustu osta ( 30…100.-), muu toidu saan vanematelt. Pole haige olnud 2a
juuni 28, 2005 at 1:43 p.l. #56248