Musklimasendus Club
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Musklimasendus Club
- This topic has 93 replies, 57 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2005 at 4:15 p.l. #52268
Makaveli
Memberkuskil 300 krooni Euronicsist munakeetja ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülimugav.. viskad 10 muna sisse .. paned natuke vett.. sätid paika kui kõvad/pehmed peavad munad tulema ning vajutad aga nuppu
Mul on !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahet ju pole kas viskad munad niisama potti keema ja loed samal ajal ajalehte köögis või siis lükkad need munad sellesse spetsiaalsesse munakeetjasse , aga eks igal ühel oma nägemus asjast.
aprill 17, 2005 at 4:47 p.l. #52243ronny
MemberVahet ju pole kas viskad munad niisama potti keema ja loed samal ajal ajalehte köögis või siis lükkad need munad sellesse spetsiaalsesse munakeetjasse , aga eks igal ühel oma nägemus asjast.ma teen samamoodi. Meedia saab läbi töötatud just köögis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2005 at 5:05 p.l. #52245savi_
Memberno ma ei tea mulle meeldib poolvedel muna .. ja ei viitsi üldiselt passida pliidi juures .. munade vettepanek ilma ,et nad katki läheks on ka minu jaoks väljakutse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2005 at 10:26 p.l. #52258susim
Memberega jah eestiS ongi see mis masendusse ajab “RAHA”
siin olen hadas et ei jatku raskuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2005 at 5:17 e.l. #52269Raivo Piiber
Memberno ma ei tea mulle meeldib poolvedel muna .. ja ei viitsi üldiselt passida pliidi juures .. munade vettepanek ilma ,et nad katki läheks on ka minu jaoks väljakutse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pane enne munad kopsikusse, siis lase vesi peale ja pane pliidile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2005 at 5:22 e.l. #52271migell
MemberIga algus on tore. Astud saaliuksest sisse, higistad ja punnitad — musklid kasvavad. Kõik kiidavad su arengut, mnjaa. Pärast pesed ja toitud; tahad minna, et lõõgastuda ja puhata diivani äärel, aga.. Tulevad kurjad sõbrad ja tüdrukud, kes kutsuvad välja aega veetma. Karjub kuri ema, kelle arust on nõud pesemata; ja kurjal isal on terveks ööks kainet autojuhti vaja. Kuid sinuni on just jõudnud mõnus trennijärgne rammestus ning ka treeningkava näeb ette pikka-pikka uneaega. MIS SIIS EDASI SAAMA PEAB!?
aprill 18, 2005 at 6:16 e.l. #52272Annika Pärtel
Membertoit on jah kallis (aga see pole kõige hullem asja juures)…kana ja kodujuust ajavad juba südame pahaks:( vahel kimbutavad vanad vigastused.
aprill 18, 2005 at 5:41 p.l. #52294bohemianrhapsody
MemberIga algus on tore. Astud saaliuksest sisse, higistad ja punnitad — musklid kasvavad. Kõik kiidavad su arengut, mnjaa. Pärast pesed ja toitud; tahad minna, et lõõgastuda ja puhata diivani äärel, aga.. Tulevad kurjad sõbrad ja tüdrukud, kes kutsuvad välja aega veetma. Karjub kuri ema, kelle arust on nõud pesemata; ja kurjal isal on terveks ööks kainet autojuhti vaja. Kuid sinuni on just jõudnud mõnus trennijärgne rammestus ning ka treeningkava näeb ette pikka-pikka uneaega. MIS SIIS EDASI SAAMA PEAB!?Pese nõud ära, saada isa ###### ja mine magama. Ja ennem pead pika loengu isale alkoholi kahjulikkusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2005 at 1:40 p.l. #52310Alexander Andrusenko
ModeratorKõige nõmedam asi on see saade raadiost “Kitsas king”, mis käib kogu aeg just siis, kui ma trennis olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veel on loomulikult nõme ema ja teiste ütlemised ala ‘kellel su sporti ikka vaja on’ ‘kellel su lihaseid vaja on’ ‘naistele sellised ei meeldi’ jne jnePS: ah see veel, et p2rast trennis sokid SEISAVAD radika juures ja haisevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2005 at 1:57 p.l. #52312Makaveli
MemberKõige nõmedam asi on see saade raadiost “Kitsas king”, mis käib kogu aeg just siis, kui ma trennis olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veel on loomulikult nõme ema ja teiste ütlemised ala ‘kellel su sporti ikka vaja on’ ‘kellel su lihaseid vaja on’ ‘naistele sellised ei meeldi’ jne jne
PS: ah see veel, et p2rast trennis sokid SEISAVAD radika juures ja haisevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui raha on , osta mp3 player. Ise ostsin just täna iPodi ja hakkan seda ka trennis kasutama.
aprill 19, 2005 at 2:15 p.l. #52313ronny
MemberKõige nõmedam asi on see saade raadiost “Kitsas king”, mis käib kogu aeg just siis, kui ma trennis olen
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veel on loomulikult nõme ema ja teiste ütlemised ala ‘kellel su sporti ikka vaja on’ ‘kellel su lihaseid vaja on’ ‘naistele sellised ei meeldi’ jne jne
PS: ah see veel, et p2rast trennis sokid SEISAVAD radika juures ja haisevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma panen sokid pessu alati pärast trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mõnikord teeb keset trenni kurvaks küll, kui esitad endale küsimuse, et miks sa seda harjutust siin niimoodi punnitades teed. Raskused on juba kaks kuud samad olnud ja õues on ilus ilm.. Kuid siis ohkad vaikselt endamisi ja punnitad ikka edasi.
aprill 19, 2005 at 2:16 p.l. #52314TANK
MemberKõige nõmedam asi on see saade raadiost “Kitsas kingnõustun…. kitsas king imeb nagu ka need kes seda jõusaali kuulama tulevad
aprill 19, 2005 at 2:23 p.l. #52315erxs11
MemberHullult tahaks ropendada hetkel. Ärkasin hommikul üles ja 38* palavikku. MIKS??MIKS??MIKS???
Nüüd siis jälle treeningutesse nädalane paus sisse vist. Eriti hull asja juures veel see, et täna oleks pidanud “Rusika” kava eelviimane päev olema. Kujutan ette küll, kuidas nüüd jõud kaduma hakkab selle aja jooksul. Ega polnudki juba kaua aega midagi p***** läinud.
Toit ka alla ei taha minna. Tänane menüü koosnes ühest banaanist ja kell on juba 17.23.
Depressioon ja masendus käsikäes.
aprill 19, 2005 at 3:24 p.l. #52319tont
Membersyya ei jätku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2005 at 9:46 e.l. #52437Striker
MemberHaigused on rõvedad. Vorm järjest paraneb, edasiminekut näha ja siis tuleb kuskilt mingi värdjas haigus kallale, ning kukkud treeningus mitu nädalat tagasi. Ise talve pidasin ilma haigusteta vastu ja nüüd kevadel 2 korda haige olnud.Nädal haige, nädal terve, nädal haige.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.