Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib?
- This topic has 106 replies, 63 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
vanderloll.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2008 at 7:00 p.l. #168938
Vägivaldur
MemberSa ajad asja keerulisemaks kui see on. Mulle on lihtsalt jäänud selline mulje, et nende ajakirjade eesmärk on rohkem tooteid müüa ja nende hariv osa on poolik.Samalaadseid väljamaa ajakirju olen ma rohkem meelelahutuseks ostnud. Huvitavad lood kulturistidest, päev nende elust ja nende taust.
Liiga keeruliseks kelle jaoks?
oktoober 14, 2008 at 7:58 p.l. #168958Kristjan-Johannes Konsap
MemberLiiga keeruliseks kelle jaoks?
Keegi ei hakka ajakirja välja andma enne kui ta selliste asjade peale pole mõelnud.
Loomulikult on sellise ajakirjaga kaasaskäiv üks osa reklaam ja selle kaudu millegi müük. Millisel ajakirjal pole? Samas kui ajakiri koosneks ainult reklaamist ja keegi ei kirjutaks lugusid treeningutest ja treenijatest, siis keegi ei ostaks seda ajakirja enam. Kui poleks jälle reklaami, siis ei tuleks ajakiri omadega välja. Eesti ajakirjade tiraažid pole ju eriti suured ja ka hind pole kummist. Reklaami ja sisu vahel peab olema tasakaal. Lihtne.
Selles mõttes et rahu,ainult rahu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lihtsalt avaldasin oma isiklikku arvamust, et mulle need ajakirjad eriti sümpaatset muljet pole jätnud ja ma isiklikult kõiki soovitusi 100% tõe pähe ei võtaks.Sa aga lugesid mulle ette lausa 4 punkti, mis ajakirja tootmise juurde kuuluvad. Mina seda ei tea ja ei peagi teadma.Kui kaua mõtleks, vb oleks välja ka mõelnud. aga vat kõik pole nii haritud meedia ja äri koha pealt kui sina niiet palun minu väikest aju enam selliste asjadega mitte piinata.

Kuigi ma olen noor poiss ja vene aega eriti ei mäleta, siis ma tooks sellise näite:
Ma olen tavaline eestlane ja ütlen, et mulle kommunism või NSVL ei meeldi.
Sina aga annad mulle siis paki A4 ja palud kirjutada täpse plaani, kuidas Eesti plaanimajanduseta hakkama saaks ja kuidas siia kapitalismi tuua vms.Suht võimatu.
Kas ma väljendasin nüüd ennast selgelt või on kell juba liiga hiline?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS!Samas mul poleks midagi selle vastu kui intervjuu minuga, kui Eesti staarkulturistiga sinna ajakirja pääseks nagu Bonsuna välja pakkus.
oktoober 14, 2008 at 8:46 p.l. #168960gmaster
MemberSellise soft lugemise kohta täitsa ok. Suhteliselt lihtsalt ja arusaadavalt, meelelahutuslikult kirjutatud. Liiga teaduslikuks minemine isegi minu arust vähendaks lugejaskonda.
oktoober 15, 2008 at 5:52 e.l. #168925BRIKI
MemberKahjuks mõeldud rohkem meestele:(
oktoober 15, 2008 at 6:03 e.l. #168974Ottoson
MemberMulle meeldis ajakiri väga ja tegin kohe aastatellimuse ka ära.
oktoober 15, 2008 at 6:55 e.l. #168984builder
Membervist ostan esimese numbri ära.aga kui juba mingi Antropovi jutt sinna vahele pikitakse siis asi minu jaoks hakkab labaseks minema
oktoober 15, 2008 at 10:51 e.l. #168999Djud
Memberkallis ka,majanduskriis ikkagi ju
..sirvides ei leidnud küll ühtegi sellist teemat mis oleks väga huvi pakkunud,võibolla jäi mdiagi silmade vahele,kuid igati positiivne et selline ajakiri tuli ja loodetavasti ka jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2008 at 11:03 e.l. #169004builder
Member41,6 eeku ei ole kallis(aasta tellimus)
oktoober 15, 2008 at 12:22 p.l. #169022gmaster
Membervist ostan esimese numbri ära.aga kui juba mingi Antropovi jutt sinna vahele pikitakse siis asi minu jaoks hakkab labaseks minemaIgas numbris üks eesti tegelane:) sportlane v lihtsalt spordiga tegelev. Tõsi, ise ka antropovi lugu ei lugenud.
oktoober 15, 2008 at 1:16 p.l. #169037Djud
Member41,6 eeku ei ole kallis(aasta tellimus)Nagu Jackie ütles siis jah,79 oli vist see üks ajakiri,ikka suhteliselt kallis
oktoober 15, 2008 at 6:40 p.l. #169085UULUKAS
MemberSuht normaalne lugemine. Hetkel parim eestikeelne ajakiri minu jaoks. Loodan, et järgnevad numbrid ei ole kehvemad.
oktoober 15, 2008 at 6:53 p.l. #169088dirty scorpion
MemberNunii otsin ka omale ära,suht kallis aga päris mõnusat lugemist seal (enda üllatuseks oli kohe esimestel lehtedel Arvo Kaljapulga kiri
oktoober 15, 2008 at 7:01 p.l. #169090builder
MemberKui nii odavalt saad, siis telli mulle aastaks kaks eksemplari palun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kodukal on neil küll nii kirjas: Telli Muscle&Fitness oktoobris ja saad aastatellimuse 500 krooniga. Aastatellimus koosneb 10 numbrist: detsember-jaanuar ning juuni-juuli on topeltnumbrid. Tavahind 10 numbri puhul on 799 krooni. 5 numbri tellimus sisaldab alati ka paarisnumbrit.
(Üldiselt saaks selle koduka järgi M&F ajakirja endale kaheks aastaks tellida, makstes 500 eek aastas. Ühe ajakirja paned koheselt käima ja teise tellimuse teed alates oktoober 2009. Saad oktoobris küll kaks eksemplari, kuid see-eest on pea kaks aastat hooleta.
)nii ,kui nii arvad et 8 numbrit ainult saad,siis 62,5 krooni on üks number. et nii saan aru et kahte numbrit tuleb topelt jah?
oktoober 15, 2008 at 7:03 p.l. #169095Ott Kiivikas
MemberMa arvan, et iga sellise ajakirja teket tuleks maksimaalselt toetada, pole meil ju 10 aastat midagi sellist ilmunud. Mäletan kui alustasin treeninguid ja kuidas ma igat ajakirja “Atleet”, mis tol ajal ilmus ootasin. Praegu on olukord muidugi natuke teine, internet on kõigile kättesaadav ja infot tuleb uksest-aknast sisse rohkem kui vaja.
Kuid seda enam peaks hindama paberkandjal väljaannet, selles on oma võlu, võtad kätte sirvid …..paned ära, võtad uuesti ikka ja ikka leiad lugemist.
Soovin ajakirja väljaandjale pikka iga ja vastupidavust!
oktoober 15, 2008 at 7:21 p.l. #169100Vägivaldur
Membervist ostan esimese numbri ära.aga kui juba mingi Antropovi jutt sinna vahele pikitakse siis asi minu jaoks hakkab labaseks minemaAga mis sellistes lugudes halba on? Sulle meeldiks ajakiri, mis avaldaks igal korral ainult mingi Ronnie Colemani treeningkava ja räägiks ainult kulturismistaaride tegemistest? Loomulikult peab olema ka see osa spordist kajastatud. Aga samas mis on keskmisel treenijal sellega ühist, kuidas üks profisportlane sööb, treenib või puhkab? Ma pakun, et isegi aktiivne amatöörsportlane ei saa ennast tipuga samastada. Seega on väga tore kui räägitakse väga erinevate inimeste spordikogemustest – tippprofist tervisesportlaseni. Kui Muscle&Fitness kajastaks ainult sporditippude tegemisi, siis oleks tegemist seltskonnaajakirjandusega ja mitte praktilise spordiajakirjaga.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.