muscle+ välja vahetada.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » muscle+ välja vahetada.
- This topic has 26 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
vman.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2009 at 8:40 p.l. #147215
Ott Kiivikas
MemberSooviks muscle+ välja vahetada, olen kasutanud seda umbes 5kuud. Tahaks välja vahetada, sest tahksin kaalu veidi langetada.Mida soovitate?
Vlihtsalt vastuseid on tulnud juba üksjagu, teeme mõningad põhitõed selgeks.
1) Treeningjärgse shakeiga me ei tõsta ega langeta kehakaalu – see sõltub ikkagi ööpäevasest kulutusest ja tagasisöödava energia suhtest.
2) Treeningjärgse taastusjoogi mõte on eelkõige taastada energiavarud ja peatada katabolism ehk lihaste lagundamine
3) Treeningjärgse taastusjoogi süsivesikute ja valkude suhe peas olema 2:1 või 3:1 süsivesikute kasuks.
4) Ostes valgubaasil toote lisa sinna alati süsivesikuid
5) Joo taastusjooki ükskõik peale millist treeningut (mitte ainult peale jõusaali)
6) Klassifitseering mass, dieet , taastus – see on lihtsalt vajalik, et inimesed paremini orienteeruksid ja ei oleks üks suur hunnik ühesuguseid tooteid, põhimõte on üks, parem taastumine (treening määrtleb ära selle, milline see tulemus saab olema, kes tõstab hakkab rohkem tõstma, kes jookseb muutub vastupidavamaks jne.)
Loodan, et nendest vihjetest on abi.
On tooteid mida olen kasutanud viimased 10 aastat vahelduva eduga, sõltumata sellest kas olen soovinud juurde või maha võtta.
Kui on mingi toode, mida sa tunned, et see aitab sul paremini taastuda, siis võid seda ka pikemat aega kasutada, ilma et peaks seda ilmtingimata vahetama.
juuni 15, 2009 at 10:58 e.l. #202236vman
Member5) Joo taastusjooki ükskõik peale millist treeningut (mitte ainult peale jõusaali)Loodan, et nendest vihjetest on abi.
On tooteid mida olen kasutanud viimased 10 aastat vahelduva eduga, sõltumata sellest kas olen soovinud juurde või maha võtta.
Kui on mingi toode, mida sa tunned, et see aitab sul paremini taastuda, siis võid seda ka pikemat aega kasutada, ilma et peaks seda ilmtingimata vahetama.
Tekkis ikkagi üks küsimus. Kui punktis 5 ei soovita eelpool kõneleja taastusjooki peale jõusaali siis miks on Muscle+ pakendil on kirjas et tarbida enne JA PÄRAST treeningut?
Müügitrikk?
juuni 15, 2009 at 12:12 p.l. #202244alfar
Memberpalun loe punkt 5 uuesti ja korralikult läbi…
juuni 15, 2009 at 12:19 p.l. #202246vman
Memberpalun loe punkt 5 uuesti ja korralikult läbi…kurrja, minu viga, seda saab kaheti mõista.. ma asetasin rõhu MITTE peale ja saingi kohe vale mõtte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sry, my bad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 7:51 e.l. #233067vman
MemberKiire küsimus: kas Muscle+ tasuks võtta ka enne trenni?
vana pakendi peal oli kirjas et enne ja pärast, uuel ainult pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kumb õigem on
november 8, 2009 at 8:49 e.l. #233071rinaldo
MemberKiire küsimus: kas Muscle+ tasuks võtta ka enne trenni?vana pakendi peal oli kirjas et enne ja pärast, uuel ainult pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kumb õigem on
Õigem on võtta ainult pärast.
november 8, 2009 at 12:06 p.l. #233110vman
MemberÕigem on võtta ainult pärast.tänud vastamast
november 8, 2009 at 12:11 p.l. #233112emmimees
MemberValk+süsikaid võid võtta ka tunnike ennem trenni.. aga pole vaja niipalju kui peale trenni.
november 8, 2009 at 1:24 p.l. #233125Amarillo
Membermiks mitte enne trenni? saab kätre vajalikud bccad ja kreatiini + glutamiin, mida on kindlasti vaja enne ja peale trenni
november 8, 2009 at 1:49 p.l. #233140vman
Memberüks arvab ühtemoodi – teine teistmoodi:) mõlemal siis õigus?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 3:43 p.l. #233177Wire
MemberNo halba ei tee, kui enne ka võtad. Kui on pikem trenn, siis oleks vaja nt bcaa’d ja glutamiini, et ei tekiks katabolismi.. Sõltub trennist ja sellest, mida sööd enne trenni.
november 9, 2009 at 7:08 p.l. #233456vman
Membermiks mitte enne trenni? saab kätre vajalikud bccad ja kreatiini + glutamiin, mida on kindlasti vaja enne ja peale trenniproovisin kaks päeva ainult peale trenni võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . täna aga pool (1/2dl) enne ja nats rohkem kui pool (3/4dl) pärast, hoopis teine tera. ja see piparmündi-sokolaadi maitse meenutab starbucks´i jää-frappuccino´t kui külmaveega lahendada. enne ja pärast võtta on ikka parem minu jaoks, sest trenn : 10-15 min soendust, treeningkava laks + aeroobne 20-30min sinna otsa. kokku siis kuskil 1,5-2h.
söögiisu võiks nüüd tagasi korralikult tulla
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.