Muscle Building Challenge
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Muscle Building Challenge
- This topic has 61 replies, 12 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
rennosport.
-
AutorPostitused
-
märts 1, 2012 at 4:23 p.l. #185956
Robert Nool
MemberPõnev põhjendus – ainuke teravili, mis E-vitamiini sisaldab? Kui ma ainult teraviljasid sööksin, siis loetaksin ja sööksin pruuni riisi, ka.
Miks sul nii on, et midagi positiivset kunagi sulest ei tule? Kui valida, kas olla vakka või öelda midagi absurdset, siis valid pigem viimase, et mingitki moodi vähemalt enda silmis peale jääda? Minule on see täiesti arusaamatu.
märts 1, 2012 at 4:24 p.l. #185948Robert Nool
MemberViimane oli Rainile.
märts 2, 2012 at 8:22 e.l. #184927klain
MemberSeminaril kahjuks ei ole võimalik osaleda aga kas lihtsalt toitumiskava on ka võimalik tellida?
märts 2, 2012 at 9:17 e.l. #184824Robert Nool
MemberSaatsin sõnumi.
märts 2, 2012 at 9:32 e.l. #185115kr15tjan
MemberOleksin ka huvitatud.
märts 2, 2012 at 8:33 p.l. #154525haubits
MemberJõudu ja jaksu ettevõtmisega, päris uhke ports võid riisi peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2012 at 8:38 p.l. #154786htilga
MemberRobert, mis hinnad sul on?
märts 3, 2012 at 7:47 e.l. #160518Robert Nool
MemberMa ainult toitumiskavasid ei koosta. Pakun efektiivsemat täiemahulist teenust, kus saad asjad selgeks – mida ja miks, ning teeme fikseeritud aja jooksul koostööd, kus abistan sind kõigis neis küsimustes ja vajaduse korral muudan asju, kui näeme, et rasvaprotsent suureneb või lihasmassi kasv piisavalt kiire pole.
Ütlen koha ära, et mu seminari on kordades odavam kuulama tulla ning saab kogu selle info. Mida ei saa, on personaalne lähenemine pikema aja jooksul.
Htilga, saatsin teenuse kirjelduse koos hinnaga postkasti.
märts 15, 2012 at 12:43 p.l. #169668Robert Nool
MemberSiin on viimane postitus, milles kajastan eelmise nädala mõõtmistulemusi. Eesmärk oli rasvaprotsenti vähendada ning kuiva lihasmassi suurendada samaaegselt. Mida arvate, kas õnnestus või mitte?
Tegin biosignatuuri mõõtmisprotsessist ka lühivideo, kus näete Fredi ametis.
Link postitusele: http://www.nutritiopedia.com/2012/03/its-possible-to-add-lean-mass-and-burn-fat-at-the-same-time/
märts 15, 2012 at 1:07 p.l. #169626rennosport
MemberEt siis vähem, kui kuu ajaga 6kg puhast fileed juurde?
märts 15, 2012 at 1:11 p.l. #169611rennosport
MemberSamamoodi edasi ja võidadki kevadised kulturismi Eestikad ära:)
Ainult pissuproov tuleb ka edukalt läbida:)
märts 15, 2012 at 1:14 p.l. #169612Robert Nool
MemberNagu selle teema alguses ütlesin, olen igal ajal nõus nõuetekohaselt dopinguproovi andma.
märts 15, 2012 at 1:18 p.l. #169604rennosport
MemberNaljakas lihtsalt tundub. Just sellepärast, et näiteks pro kulturistid, kes ajavad kahesuupoolega igast kemmi sisse ja lisaks süstivad ka veel nagu narkarid võtavad aastas max 8kg lihast juurde ja selle kõige paistel peame me uskuma, et puhtalt on võimalik veel kordi suuremat arengut näidata? Ma pole professor ja ei hakka siin väga kobisema, igaljuhul edu:)
märts 15, 2012 at 1:19 p.l. #169595Robert Nool
MemberKui kedagi huvitab, kuidas seda teha, siis sel laupäeval räägin täpselt kõik lahti, jätmata ühtegi saladust ega nippi enda teada. Kogu info üritusele on siin:
märts 15, 2012 at 1:22 p.l. #169534Robert Nool
MemberNaljakas lihtsalt tundub. Just sellepärast, et näiteks pro kulturistid, kes ajavad kahesuupoolega igast kemmi sisse ja lisaks süstivad ka veel nagu narkarid võtavad aastas max 8kg lihast juurde ja selle kõige paistel peame me uskuma, et puhtalt on võimalik veel kordi suuremat arengut näidata? Ma pole professor ja ei hakka siin väga kobisema, igaljuhul edu:)
Nad treenivad ja toituvad kogu aeg maksimaalsete tulemuste nimel. Mina treenisin ja toitusin enne katsega alustamist teisiti kui praegu ning eesmärk oligi tõestada hüpotees, et suudan enda treening- ja toitumisteadmistega säilitada madala rasvaprotsendi ja kasvatada kuiva lihasmassi. Tekib küsimus, miks ma sis kogu aeg nii ei treeni ja toitu? Lihtne – mind ei huvita kulturism ega massiivne lihasmass. Mind huvitavad rohkem seesugused katsed, kus kõik õpitu ja proovitu rakendan.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.