Skip to main content

Muscle+ ; ac-c ja Original Aminodrink

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Muscle+ ; ac-c ja Original Aminodrink

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    rassukas
    Member

Selline küsimus, mul trenniks suusatamine, jalgratas jooks ja harvem jõusaal, tahaks taastvust kiirendada ja samas ka natukene lihasmassi(mitte palju). Kas neist toodetest mõni sobiks, ei hakka lolli peaga ennam ostma kui keegi valgustaks. Neid mulle soovitati. Tänud infi jagamisel

InsaneQlimax
    Member

Sobivad kõik

rassukas
    Member

Sobivad kõik
    emmimees
    Member

Muscle+ kohta mainin niipalju, et ühes portsjonis on ca 10g(!) BCAA´d, mida pakendil pole kirjas kuid tootja kodulehel on. BCAA taastumiseks vajalik. Lisaks seal veel kreatiini, mida sul vb otseselt vaja ei läheks. Valku ja süsikaid parasjagu seal

asdfghjkl
    Member

Selline küsimus, mul trenniks suusatamine, jalgratas jooks ja harvem jõusaal, tahaks taastvust kiirendada ja samas ka natukene lihasmassi(mitte palju). Kas neist toodetest mõni sobiks, ei hakka lolli peaga ennam ostma kui keegi valgustaks. Neid mulle soovitati. Tänud infi jagamisel
    rassukas
    Member

Sinu spordialad ei arenda lihasmassi. Söö kuidas tahes, ja mida tahes, lihasmassi ei saa nendega, see on minu väide, kas sooviks keegi arutleda, sellel teemal?

Aga lisa mõtteainena ütleks, et on inimesi, kes väidavad, et vaata fotot, kes tegelevad Sellega ja söövad Toda- kuna nad on sellised nagu foto näitab, siis ilmselt on õige kõik mida nad kuuldavasti teevad et sellised välja näha sellel fotol. Millise foto sina tooksid, kes sarnaste aladega tegeleb nagu sina, kelle moodi sa tahaksid olla? Peale foto leidmist oleks ülilihtne uskuda, et tehes seda mida nemad teevad, saad samasugseks! (Mõtlemis-ainet selle idee kohta!)

No mul ei olegi vaja julma lihasmassi, jõudu oleks vaja ja taastvust oleks vaja rohkem ma usun, minu pilk jääb praegu amino peale aga jah.. aidake veel

rassukas
    Member

Leidsin ka Reco2. mis sellest arvate? ei kasvata lihasmassi ja hea taastusjook. hind ka üle jõu ei tohiks käia

fri3
    Member

Original Aminodrink-i soovitaks mina!

sukisuki
    Member

Sõber tegeleb pea samade aladega ja talle soovitati eedenis Reco2. Samas kuskilt kõrvu jäänud et Aminodrink suuatajate lemmik

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.