Mure treeningute ja toitumisega.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mure treeningute ja toitumisega.
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 20 years tagasi by
polarbear.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 25, 2006 at 3:17 p.l. #6392
kuusik
MemberTäpsemalt olen teinud juba 6 kuud trenni ja pole just kiita tulemusi näinud.
Ma tahtsin töödelda rasv massi ümber lihaseks.Teen 5 korda nädalas trenni.
Käin esmaspäeval jõusaalis enne jõusaali teen 30 min aeroobset.Teisipäeval käin õhtul kickboxis.Kolmapäeval samamoodi jõusaal ja enne seda 30 min aeroobset.Neljapäeval jälle õhtul kickbox.Reedel jõusaal ja enne seda aeroobne.Kas oleks õige teha aeroobne enne jõusaali või siis hoopis pärast? Pealegi kas nii on võimalik üldse et teed samal ajal jõudu kui ka põletad rasva.Aga kui see kõik teha näiteks nii et paar kuud teen ainult jooksu ja paar kuud ainult jõudu?Mis te arvate kuidas see toimiks? Ma ei taha eriti kickboxi pooleli jätta kui peaks ainult jõudu hakkama tegema.Aga kardan ka seda et kui ainult jõudu teha ja shake juua siis lähen veel paksemaks.. PAlun aidake mind selles osas ütelge mida teha või mida muuta ja palun ärge rääkige ainult sellest toitumisest sest on ka muid asju milles võib eksida.
Tänud
jaanuar 25, 2006 at 3:29 p.l. #67997Rihostern
MemberAeroobilise kohapealt võiks öelda ,et alguse faasis aeroobilist soenduseks nii 5-10min ja pärast trenni lasta nii 30-40 min rasvapõletamiseks !
jaanuar 25, 2006 at 4:13 p.l. #68002eintsius
MemberSa treenid ennast liiga tihti. Selle tulemusena on sul organism pidavalt väsinud. See viib liigse söömiseni, mis ilmselgelt parandab alati enesetunnet, kuid ei aita vormis hoida. Jõutreeningu tulemus sõltub põhiliselt kolmest asjast: trenn, söömine ja puhkamine. Sul tundub puhkamise osa puudu olevat.
Aeroobsel treeningu hakkab organism rasvu põhilise energiaallikana kasutama alles ca 40min pärast trenni algust. Seega kui käid näiteks jooksmas, siis tuleks kõige parema rasvapõletuse saavutamiseks joosta umbes 1h järjest. Kui käid sörkimas ainult rasva põletamise eesmärgil, siis aitab 1-1,5x nädalas jooksmisest. Muidu “jooksed lihased maha”.
Sinu jutust selgub, et oled jõusaalis käinud alles 6 kuud. See on minu arvates liiga väike staaz,et hakata toidulisandeid tarbima. Proovi treenida ilma lisanditeta. Targem oleks sundida oma ainevahetust maksimaalselt tavatoidust valku kätte saama ning seejärel, kui areng tõsiselt peatub, alles hakata sheike jms tarbima. Selline arengu takerdumise piir on minu arvates 80kg inimesel rinnalt surumises näiteks 110-120kg juures (eeldusel et viimane treenib 8…10 kordustega seeriate kaupa) või treeningstaazi 2. aasta ületamisel.
jaanuar 25, 2006 at 4:59 p.l. #68006kuusik
MemberHmm..Sellest kohast jäi ikkagi asi arusaamatuks et kas siis teha jõudu ja aeroobset koos või siis eraldi?Oot sinu jutust ma saan praegu umbes nii aru et teeksin näiteks esmaspäev kolmapäev reede ainult jõudu ja siis 2 teisel päeval aeroobset? Et jõutreeningut ja aeroobset ei tasu kokku viia sest see viib üleväsimuseni?
jaanuar 25, 2006 at 5:12 p.l. #68007ROtter
MemberHmm..Sellest kohast jäi ikkagi asi arusaamatuks et kas siis teha jõudu ja aeroobset koos või siis eraldi?Oot sinu jutust ma saan praegu umbes nii aru et teeksin näiteks esmaspäev kolmapäev reede ainult jõudu ja siis 2 teisel päeval aeroobset? Et jõutreeningut ja aeroobset ei tasu kokku viia sest see viib üleväsimuseni?Jõutreening ja aeroobne eraldi võivad ka üleväsimuseni viia.
jaanuar 26, 2006 at 4:10 p.l. #68138come123
Memberaga miks kõik siin ütlevad et algaja eo tohiks valku võtta,minuarust on see hea.eriti need kes koolis käivad millal on neil aega süüa korralikult ja jälgida toitumist kui nad on üks kolmandik päevast koolis
ja süüa saavad hommiku siis koolilurri ja järgmine on peale trenni õhtul hilja.JA ega siis valk ei pane arengut seisma et seda ei või võtta.nii et vahet vist pole kas õige toitumine või halb toitumine +valk
jaanuar 26, 2006 at 4:16 p.l. #68140Andreaz
Member–
jaanuar 26, 2006 at 4:19 p.l. #68143come123
Memberkõik tegijad on öelnud ei ole mõtet algajal mingit lisandit võtta
jaanuar 27, 2006 at 6:59 e.l. #68232polarbear
MemberKui hommikul tühja kõhuga nt mitte rohkem kui 30 min aeroobset teha ei hakka mitte kohe rasvapõletus? Samuti kui nt lõunaks söödud toit ära kulutatud, siis peaks õhtuse aeroobse puhul ka kohe rasvapõletus tööle hakkama. Seega ei pea 1h jooksma, vaid piisab tühja kõhuga trenni minemisest ja 30 min joosta.
Mina isiklikult ei suudagi 1h järjest rutiinset aeroobset teha ja samas ei taha hommikul tühja kõhuga trenni ka teha, terveks päevaks peavalu garanteeritud. Seega selline õhtune variant vist peaks toimima?
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.