Skip to main content

Mure pulsiga

Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » Mure pulsiga

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Tim
    Member

Ca 3 nädalat tagasi oli viimane hea tundega tehtud Body Pump trenn. Sel trennil oli jõudu ja jaksu nii palju nagu ei kunagi varem BP tunnis. Aga kõik järgmised trennid on nüüd küllaltki halva enesetundega tehtud. Tundsin, et pulss läks kuidagi kõrgele. Hakkasin siis BP tunnis pulsikella kandma. 10.01.2005 BP – 40 min aeroobses tsoonis @ 139 hart rate(keskmine). Siis üks kord sain tulemuse kus pulss veelgi kõrgemal ja veelgi kauem. Pulss läks korraks ka üle 180 ehk siis minu puhul ületas ülemist aeroobse treeningu piiri. Täna tegin kergemate raskustega ja sain 35min aeroobset @ 130 HR. Peale BP käin veel 2 korda spinningus. Seal ei tõuse pulss eriti kiiresti. Selle pulsi tõusu tõttu hakkab enne õla osa eriti halb olla. Tekib ka jõuetus.

Mis võib valesti olla? BP-d olen nüüdseks 4 kuud teinud. Varem olen tegelenud purjetamise, tennise, kergejõustiku ja spinninguga.

Kuna bodypumpis on osad harjutused päris rasked, kui treenid suurte raskustega, siis proovi vahepeal paar nädalat natuke vähem raskust kangi peale panna. Bodypump on siiski intervallse koormusega treening ja treenib lihasvastupidavust, võib-olla oled suurte raskustega treenides ennast liiga ära väsitanud. Taastumiseks ja lihasvastupidavuseks sobiks mõni aeg natuke koormuseid vähendada.

syremee
    Member

Minul pulss trennis 80-90. Ainult korra, siis kui piitsepsit teeme pulsiks 130-140. Millline peaks üldse bodypumpis norm pulss olema?

pumper
    Member

Tim – Võta neod kuramuse kiiretteastekükke lõdvemalt (teisi kükke ka). Ja kui treener ütleb, et nüüd paneme peale biitsepsi raskust sigapalju juurde, sest tuleb jalalugu, siis irvita vastu ja ära pane (nagu mina seda teen

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.