Skip to main content

Mure naisterahvaga

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    belvedere
    Member

On üks lähemalt tuttav kahekümnendates naisterahvas, silma järgi nii 178/50, kes rääkis järgmist muret. Nimelt olevat tal nii, et hommikul ei saa dushi alla minna enne kui on söönud, sest muidu läheb dushikabiinis pilt laksti eest ära, alati. Ja isegi kui on söönud, siis kergem koormus — nagu trepist üles minek — pidi kah pildi uduseks võtma. Samas ise teeb ta 5x nädalas 2-3 tundi järjest aeroobset trenni, ja nendib, et kaal kipub langema, kuigi ta väidab, et sööb piisavalt (mina oma vaatluse põhjal ei ütleks). Ta olevat hulk aastaid tagasi oma pildi taskusse mineku probleemidega isegi arstil käinud, kes lihtsalt kehitasid õlgu. Kas need tunnused viitavad lihtlabasele alakaloraazhile või võib siin midagi muud mängus olla? Isegi oletused on teretulnud, tahaks inimest aidata.

Madal vere hemoglobiinitase? Rauavaegusaneemia? Omal ka olnud aastaid tagasi, tekkis liha mittesöömisest ja menüü mitte-tasakaalustamisest samaaegselt, ehk siis rauda ei saanud ja hemoglobiin oli alla igasugust arvestust. Kaal oli muidugi ka hetkelisest palju väiksem ja samaaegselt tegelesin aktiivselt aeroobse treeninguga.

Menüüd nägemata on aga muidugi raske ennustada. Lasku teha põhjalik vereanalüüs.

Ja 3 tundi aeroobset? Milleks???? Treenib maratoniks????

daman
    Member

Aktibvisti nõuanded head, aga ma tõstaks järjekorras toitumiskava tähtsuse kõrgemale.

JamesC
    Member

Aktibvisti nõuanded head, aga ma tõstaks järjekorras toitumiskava tähtsuse kõrgemale.

vajeldav, esialgu ikka spetsialiseerunud arst..

daman
    Member

Mitte kõige kõrgemale, täpsustuseks. Arst, toit, trenn.

Arst kõigepealt, treening- ja toitumiskava ei olnud antud nö järjekorras, need tuleks teha antud juhul kindlasti KOOS ning teineteist toetavad. Kui tõsta esikohale toitumine, jätmata tähelepanuta terviseprobleemid ja treeningul saadav selge ülekoormus, siis ei toimi ka toitumiskava.

jrx
    Member

178/50 on neetult vähe ikka…

Aile
    Member

178/50 on neetult vähe ikka…

jah…

Lihasmass oleks kui olematu.

Angelo
    Member

Maks ei säilita glüko varusid äkki..

Wire
    Member

Siin pole midagi mõelda ju. Põhjalik vereproov nagu eelpool mainitud ESITEKS. Kahtlustan, et asi toitumises. 5 päeva nädalas ja 2-3 tundi aeroobset

daman
    Member

5 päeva ja 2-3h teeb 10-15h nädalas. Kui ma 10-11h nädalas trenni tegin, sõin nagu loom. Ma kahtlustan samuti, et tegu on räige alatoitumisega.

belvedere
    Member

Tänan teid kõiki asjalike vastuste eest. Ma üritan nüüd selle info delikaatselt selle neiuni toimetada ja selgeks teha, et ta midagi ette võtaks.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.