mure motivatsiooniga
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » mure motivatsiooniga
- This topic has 20 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 12 months tagasi by
Karu.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2007 at 8:59 e.l. #105872
zerocool
MemberIgatahes tundub et sain mööda sellest mõõnast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatamata sellele, et kaks trenažööri olid eile rivist väljas ja pilet maksis 50 eeki oli ikkagi superhea tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud kõigile kes oma arvamusi avaldasid!!
veebruar 10, 2007 at 8:26 p.l. #105954zerocool
MemberMa arvan ka et ületreening.Palju sa trennis pingutad ja kas peale jõusaali tunned et oli väsitav trenn.
Püüan teha nii, et üks kord väga intensiivne trenn, nö. täiega ja järgmised 1-2 korda rahulikult võtta. Samas kui juba kang pihku haarata siis tahad ikka rohkem ja rohkem raskusi peale tõsta, on ju nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale trenni on ikka tunda jah järgmise päevani vähemalt trenni”mõnu”
veebruar 10, 2007 at 8:33 p.l. #105956lehter
MemberPüüan teha nii, et üks kord väga intensiivne trenn, nö. täiega ja järgmised 1-2 korda rahulikult võtta. Samas kui juba kang pihku haarata siis tahad ikka rohkem ja rohkem raskusi peale tõsta, on ju nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Peale trenni on ikka tunda jah järgmise päevani vähemalt trenni”mõnu”
Liiga palju ei tasu panna, aga raskust peaks regulaarselt töstma, muidu keha harjub ära raskustega, sina küll ei tunne esijalgu midagi aga ajapikku tekib sul ületreenitus.. ja kasuta harjutustel püraamidi, väga hea asi..
mis motivatsiooni puudutab siis pane kellegi kulturisti pilt seinale ja kirjuta
“sihikindlus viib eesmärgini!”
või otsi mõni tüdruk voi poiss motivatsiooniks…
aga……kindlasti kohe mitte, ära anna alla!!!
Edu eneseotsingutel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2007 at 9:32 p.l. #105966P-A-U-L
MemberIse kirjutasid:ise olen selline, et trenn on 3 x ndl ja ootan juba pikisilmi järgmist trenni toimib rahustina mu jaoks ja tagab õhtuks hea enesetunde. lisaks on peale jalatrenni mõnus ka see tunne, kui jõusaalist, mis asub 3-ndal korrusel, hakata koju minema, ei saa ma mitte lihtsalt trepist üles vaid ka trepist alla eks igaüks peaks leidma midagi, mida trennis nautida, kasvõi mõni harjutus..
Katsu kõigepealt endas selgusele jõuda, jube vastakas jutt sul…
veebruar 11, 2007 at 10:50 e.l. #105994zerocool
MemberIse kirjutasid:ise olen selline, et trenn on 3 x ndl ja ootan juba pikisilmi järgmist trenni toimib rahustina mu jaoks ja tagab õhtuks hea enesetunde. lisaks on peale jalatrenni mõnus ka see tunne, kui jõusaalist, mis asub 3-ndal korrusel, hakata koju minema, ei saa ma mitte lihtsalt trepist üles vaid ka trepist alla eks igaüks peaks leidma midagi, mida trennis nautida, kasvõi mõni harjutus..Katsu kõigepealt endas selgusele jõuda, jube vastakas jutt sul…
Tõesti minu kirjutatud jutt. Kui loed uuesti ja rahulikult läbi mu jutu, siis näed et mure oli ühe trenniga, senimaani oli kõik okei olnud ja praeguseks ennast leidnud jälle. päikest!
veebruar 11, 2007 at 12:36 p.l. #106009Karu
MemberMinul on (õnneks) selline komme, et just kui on halb päev ja tuju s*tt, lähen saali ning teen tõsiselt karmi hardcore treeningu. Olenemata kavast, tõmban sellisel juhul kõige raskemate raskustega trenni peale ja lahmin kuni enam ei jõua!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.