Mure l88giga
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Mure l88giga
- This topic has 121 replies, 38 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Iron.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2008 at 4:56 p.l. #154166
ROtter
Memberhaha ma usun , et see on üks parimaid enesekaitseid tänaval
Kurb, aga tõsi. Me alati lähtume sellest, et hakkame kaklema mingite reeglite järgi, aga kunagi ei tea, kui salakaval võib vastane olla ja talle tuleb abivägi või võtab kasutusele gaasi, noa, püstoli ja tagajärjed sel juhul ei pruugi sugugi olla nii meeldivad kui alguses tundub, et esimese löögiga olen võitja.
mai 15, 2008 at 5:00 p.l. #154167Vägivaldur
MemberKõige parem trenn on sel juhul kergejõustik spetsialiseerumisega jooksudele.Igasugune enda arendamine loksutab enesekindlust ja mõtlemist paika. Ei mõelnud üldse, et selle tulemusena peaks mingi füüsiline vastasseis lahenema. Pigem ta ei tekigi. Kirjutaja ju ei öelnud ka, et keegi talle otseselt elu kallale tikub. Pigem soovis ise minna ja teisi tuuseldada.
mai 15, 2008 at 6:47 p.l. #154177hunter
MemberTO R0TTER : Ei saa elada nii, et pabistaksid, iga nurga peal võidakse sulle nuga, kurikas vms kuklasse lüüa .
Õpi koti peal ikka, parem ikka, kui mitte midagi.
mai 15, 2008 at 7:03 p.l. #154178Samakamees
MemberTO R0TTER : Ei saa elada nii, et pabistaksid, iga nurga peal võidakse sulle nuga, kurikas vms kuklasse lüüa .Õpi koti peal ikka, parem ikka, kui mitte midagi.

Korralik treener teeb selgeks , et igal võimalusel tuleb jooksu pista.
mai 15, 2008 at 7:08 p.l. #154181hunter
MemberAga näed pärnus taekwon – do treener ütles, et minu trenni poisid ei pea jooksma .
Mida me eeldame ? Õpid võistluskunsti ikka põhjalikult.
Piisavalt korralik treener , staazi 10 aastat, Maailmas enda kaalus 3 . + must vöö.
Mingid TAIPOKSI ja MMA vendadel on ainult oskused vastu panna või loete oma saavutused ka ülesse.
/ Vastuse üleval postis, edu löökidega.
mai 15, 2008 at 7:16 p.l. #154185riorijkaard
MemberAga näed pärnus taekwon – do treener ütles, et minu trenni poisid ei pea jooksma .Mida me eeldame ? Õpid võistluskunsti ikka põhjalikult.
Piisavalt korralik treener , staazi 10 aastat, Maailmas enda kaalus 3 . + must vöö.
Mingid TAIPOKSI ja MMA vendadel on ainult oskused vastu panna või loete oma saavutused ka ülesse.
tea kwon do küll tänaval kuidagi eriti är ei tasu…
mai 15, 2008 at 7:35 p.l. #154190Vägivaldur
MemberAga näed pärnus taekwon – do treener ütles, et minu trenni poisid ei pea jooksma .Mida me eeldame ? Õpid võistluskunsti ikka põhjalikult.
Üsna segane kirjutamise stiil.
Aga see kui keegi väidab, et tema poisid ei pea jooksma, siis sel asjal on mitu külge. Ühestküljest on hea kui oled enesekindel, teisest küljest tuleb kasuks kui see enesekindlus tervet mõistust varjutama ei hakka. Võib tulla situatsioone ette, kus kes iganes peaks jooksma.
Mis peaks selle treeneri puhul muljet avaldama? 10 aastat harrastanud? Pole midagi meeletut, ma olen ise näiteks 2x kauem erinevate võitluskunstidega tegelenud ja ei pea seda absoluutselt mitte mingiks näitajaks. Ei ütle mitte midagi taseme kohta. Must vöö? Vöö hoiab püksid üleval või hõlmad koos, ei muud. Kolmas oma kaalus? Taekwondo pole tänavakaklus, see on sport. Isegi kui ta tõesti on taekwondos oma kaalus maailma kolmas. Mis pole sugugi halb sportlik saavutus muidugi, aga see ei tähenda et mees on tänaval võitmatu kõikides situatsioonides.
mai 15, 2008 at 7:37 p.l. #154191Vägivaldur
MemberMingid TAIPOKSI ja MMA vendadel on ainult oskused vastu panna või loete oma saavutused ka ülesse.See on hoopis väga naljakas lause. Mida see tähendab? Et must vöö ja kümme aastat kaaluvad oskused üles või?
mai 15, 2008 at 9:02 p.l. #154222alr89
Memberei taha jälle mingi targutaja olla
aga jah vägivaldur räägib igaljuhul 100% õiget juttu
mai 16, 2008 at 5:42 e.l. #154259MEE
sellist möla pole mõtet küll siia panna, näitab vaid postitaja rumalust võitluskunstide maailmas.
mai 16, 2008 at 5:48 e.l. #154260opusx
tule taevas appi milline möga
…aga jah taekwon dost alustasin ka mina mingi 15 aastat tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…noormees sul veel pikk tee minna …mai 16, 2008 at 9:57 e.l. #154300hunter
MemberTaekwondo on olümpia ala, kas taipoks on ka ?
Ma ei väida , et see oleks mingi ime ala, tänaval pidavat taipoksist palju rohkem kasu olema.
10 aastast pole siin juttu, aastad jäävad 18 – 20 aastani, Treener omab ka 7 * ( * = Surmavõte )
Kickboksis on ka Eesti meistriks tulnud vist, kui ma ei eksi, Kui tal oli punane vöö ja ise õpilane oli, siis omas esimest kohta maailmas oma kaalus.
TAEKWONDO on tavaline võistlussport , streetfight-i elemente on seal väga , väga vähe .
Aga ma toon selle ala seepärast välja, et siin enam isikuid pooldavad / propageerivad MMA-d ja TAIPOKSI.
TAIPOKS võidule tõesti, aga kui oled midagi taekwondo-s saavutanud see aitab ka sind.
mai 16, 2008 at 10:00 e.l. #154302jrx
MemberPärnu Taekwon-Do? Siis on juttu ilmselt Robert Trofimovist – omas spordis kõva tegija, tema õpilastel on ka väga häid tulemusi. Ka kickpoksist (light kontakt loomulikult).
Kellele meeldib TaekwonDo spordialana ning meeldib trance-muusika saatel trenni teha – see trenn on kindlalt teie jaoks!
mai 16, 2008 at 10:02 e.l. #154303MEE
MemberTaekwondo on olümpia ala, kas taipoks on ka ?Ma ei väida , et see oleks mingi ime ala, tänaval pidavat taipoksist palju rohkem kasu olema.
10 aastast pole siin juttu, aastad jäävad 18 – 20 aastani, Treener omab ka 7 * ( * = Surmavõte )
Kickboksis on ka Eesti meistriks tulnud vist, kui ma ei eksi, Kui tal oli punane vöö ja ise õpilane oli, siis omas esimest kohta maailmas oma kaalus.
TAEKWONDO on tavaline võistlussport , streetfight-i elemente on seal väga , väga vähe .
Aga ma toon selle ala seepärast välja, et siin enam isikuid pooldavad / propageerivad MMA-d ja TAIPOKSI.
TAIPOKS võidule tõesti, aga kui oled midagi taekwondo-s saavutanud see aitab ka sind.
MMA on funktsionaalsuselt üle.. muu mind ei huvita. St minu jaoks on tähtis, et ma saaks ka võitluskunsti oskusi kasutada enesekaitseks mitte lihtsalt “kiai-master” olla.
Lihtne näide, vehid vehid a kui ma su maha slämmin niiet kops õhust tühi mis sa siis küll edasi teed kui maasvõitlust ei oska. Ja püstivõitlusest rääkida siis minu arust kulutate te nii palju energiat selle mõttetult tiheda vehkimisega, et pärast 15 minutit sul kumm tühi ja nägu roheline. Kui inimene oskab end kaitsta siis teie vehkimist üle elada pole küll mingi kunst. Neid “kiai-master” vend igal pool kuuldud nähtud, kui tegudeks läheb siis on natuke kehvasti. ja btw – Muay Thai on MMA osa, niiet me usume MMA-sse mitte Muay Thai`sse kui üksikusse.
mai 16, 2008 at 10:48 e.l. #154312-rocky-
MemberEhk on linnas mingi muu trenn kuhu minna siis. Üksinda umbes koti peksmine on üsna mõttetu. Vali nende trennide vahel, mis on ja usu mind – ajapikku kaovad tahtmised teistele toud anda iseenesest. Küll saad kunagi ise aru miks.Üksinda koti peksmine on mõttetu?
Kuidas ta siis peaks saama löögid selgeks?
tal muidugi võivad kaduda tahtmised teistele tousid jagada,
aga ta peab õppima ennast kaitsma.
miks peab linnas trennis käima? Youtube videod õpetavad hästi.
Minul on nendest palju kasu olnud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.