Mure käega..
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mure käega..
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Kermo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2008 at 2:04 p.l. #15149
Kermo
MemberSelline asi, et kunagi sai odaviskest õlg ja küünarvars valusaks visatud ja nüüd trenni tehes annab koguaeg tunda, eriti õlg, mis segab surumisi. Valu pole küll teab mis suur ja terav, aga halb on ikka ja ei julge suuremaid raskusi kasutada. Valu ise on selline umbes nagu peale korralikku õlatrenni järgmine või ülejärgmine päev on õlg. Tavaolekus polegi tegelikult tunda, aga trenni tehes on asjalood halvad.
Ei taha kohe arsti juurde ka tormata, kuna väliselt ei ole ju midagi aru saada ja ei tundu eriti tõsine probleem ka olevat hetkel, lihtsalt oleks huvi teada, kas kellegil on midagi säärast kunagi olnud ja mis on aidanud?
oktoober 6, 2008 at 6:09 e.l. #167992masterofceremony
MemberMul kunagi käsipallist parema käe õlg vahest päris tugevalt tunda annab. Just istudes surumisel. Õlaga see jama, et paraneb sunnik väga aeglaselt. Võta väiksemad raskused ja rohkem korduseid, loomulikult enne harjutuse tegema hakkamist tee õlad soojaks, õlaringidega nt ja püüa venitada. Kui väga tunda annab, siis olen ma õla Capsicamiga kokku määrinud ja sideme peale tõmmanud.
oktoober 6, 2008 at 6:32 e.l. #167998renku
MemberKäi kindlasti mõne spordiarsti juurest läbi, las uurib järgi, milles asi on. Ei ole ennast mõtet piinata, kui valu on pidev.
oktoober 6, 2008 at 7:23 e.l. #168006Alfonze
MemberÕlajama on väga ebameeldiv asi, mul oli peaaegu 3a niiviisi, et kui koormust ei anna, siis on igati ok, kohe kui rinda või õlga väheke suurema raskusega teha oli valu sees. Andsin lihtsalt aega taastuda ja tegin harjutusi mille nurk ei teinud valu ja mingil hetkel hakkasin koormusi hästi rahulikult suurendama, hetkel on nomraalne olnud juba pea 2a. Kusjuures spordiarst ei osanud ka midagi mulle välja kirjutada, ütles lihtsalt, et ära siis anna koormust ja kõik, mis oli ka loogiline tegelikult, sest ainult teatud koormuse ja pingega oli valu, mitte koguaeg.
oktoober 6, 2008 at 3:08 p.l. #168030Kermo
MemberÕlajama on väga ebameeldiv asi, mul oli peaaegu 3a niiviisi, et kui koormust ei anna, siis on igati ok, kohe kui rinda või õlga väheke suurema raskusega teha oli valu sees. Andsin lihtsalt aega taastuda ja tegin harjutusi mille nurk ei teinud valu ja mingil hetkel hakkasin koormusi hästi rahulikult suurendama, hetkel on nomraalne olnud juba pea 2a. Kusjuures spordiarst ei osanud ka midagi mulle välja kirjutada, ütles lihtsalt, et ära siis anna koormust ja kõik, mis oli ka loogiline tegelikult, sest ainult teatud koormuse ja pingega oli valu, mitte koguaeg.Jah, see vastus on kõige õigem ka minu arvates, ega spordiarst pole ka imearst ja kui vaevused on ainult teatud tingimustel tunda, siis ta soovitabki mitte tegeleda valulike tegevustega jne… Samas peaks ju ka ikkagi kuidagi arusaama, kas on lihase venitus, rebestus või on liigesevalu… Mul endal tundub, et oleks nagu ikka venitus…. Loodan, et läheb ikka tulevikus paremaks…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.