Skip to main content

mure kaaluga

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » mure kaaluga

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused

Niisiis on mure selles,et kaalun ainult 55kg ja olen 16a,pikkus 180cm,poiss.käin trennis ja teen ka kodus veidike harjutusi.

aastaga olen ainult paar kg juurde võtnud.olen väga peenike.kas äkki tasuks mul proteiini tarbima hakata? soovitusi?

tänan

Lihtne vastus-SÖÖÖ…, ja kohe korralikult ning kõvasti. Ja jätka trennitegemist. Proteiin ei ole imeasi, mis kaalu tõstaks. Palju paremad proteiiniallikad su jaoks on muna, liha, piimatooted. Liha, muna, piimatooted, kvaliteetsed süsivesikud (kartul, tatar, täisteraleib näiteks) ja rasvad (kalaõli, oliivõli, rasvased kalad nagu lõhe, forell jms), piisavalt vedelikku, korralikud söögikorrad mitu korda päevas- ja sulle peaks sellest täiesti piisama.

Tänan! Pean oma sõõgilauda muutma.

Olen palju harjunud sõõma vorsti-,juustu-,röstsaja,nuubleid ja hernesuppi.

kas peaksin neist midagi ära jätma?

maximus89
    Member

Ma ütleks, et supp on kõhu narrimine.Supi toiteväärtus 100g kohta on üldiselt väga väike.Nuudlid ja sai on lihtsüsivesikud – tühjad kalorid, neid sa ka ei vaja.Ilmselt oled sa ka väga kiire ainevahetuse ja ektomorfse kehatüübiga, kaal saab sul raskelt tulema, aga korralik mehine trenn aitab alati!

inc1
    Member

Tänan! Pean oma sõõgilauda muutma.

Olen palju harjunud sõõma vorsti-,juustu-,röstsaja,nuubleid ja hernesuppi.

kas peaksin neist midagi ära jätma?

Kui sa korralikult ei söö, siis pole trennis ka tulemust olla. Omad kogemused.

maximus89
    Member

ega hernesupi ja nuudlite najal sul lihas ei kasva jah…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.