Skip to main content

Mure

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Ask4more
    Member

Probleem selles ,et seljalailihas ei arene võrdselt. Parem lailihas on altpoolt märgatavalt suurem. Sama toimub ka trapetsiga ,aga seal on jälle vask pool suurem. Mis ma valesti teen. Oskab keegi ehk öelda

valus
    Member

äkki on probleem korduse tegemise puhtuses,et hoiad ühte külge rohkem ette kui teist näiteks või parem pool on tugevam ja sellega on lihtsam teha,nii ongi märkamatult sul põhikoormus parema poole peal mistõttu ta rohkem kasvabki

Ott Kiivikas
    Member

Ega kõigil inimestel esineb analoogseid asju, et lihasrühmade areng ei ole võrdne ega siin muud rohtu ole kui ainult vaimujõu kaasamine, st. tegemisel mõtle rohkem mahajäänud poole peale ja ürita seda poolt rohkem tunnetada soorituse ajal.

netz
    Member

Kas selg on üldse sirge?

Hoiab ühele poole kaldu rohkem äkki?

Küsin seda seepärast, et mul endal oli kunagi jama, kus üks õla pool oli madalamal. Spordiarst ütles, et skoljoos. See hästi vähe oli ja soovitas keskendunult selga treenida ja nüüd on täiesti korras.

Ma ei tea, ma lihtsalt rääkisin enda loo. Midagi peab ju valesti olema. Ma tegin harjutusi ka alguses aegluubis ja keskendusin 100% õigele liigutusele.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.