mure?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » mure?
- This topic has 23 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
QWE8.
-
AutorPostitused
-
märts 15, 2009 at 11:18 e.l. #186669
Karu
MemberMiks te soovitate mittetreenivale inimesele massilisajat? Miks see hea talle on?
Mina soovitaksin teemaalgatajal siiski alustada rohkem söömisega. Lisa oma kolme toidukorra vahele veel üks või kaks näiteks. Samuti kehtib M.M’i kuldne soovitus – joo päeval joogijogurtit. Kahe toidukorravahel lükka endale kilo sisse ja hea olla. Mis see juurdevõtmine niisama ikka keeruline on. Sööma pead.
märts 15, 2009 at 5:08 p.l. #186731Bulletproof
MemberMiks te soovitate mittetreenivale inimesele massilisajat? Miks see hea talle on?Mina soovitaksin teemaalgatajal siiski alustada rohkem söömisega. Lisa oma kolme toidukorra vahele veel üks või kaks näiteks. Samuti kehtib M.M’i kuldne soovitus – joo päeval joogijogurtit. Kahe toidukorravahel lükka endale kilo sisse ja hea olla. Mis see juurdevõtmine niisama ikka keeruline on. Sööma pead.
mis sa arvad, et kui ta trenni ei tee, siis lähevad tal massilisajas sisalduvad ained tühja v???
märts 15, 2009 at 5:54 p.l. #186733Aken
MemberMassilisajas tavaliselt valk+süsivesikud(mida on mitu korda rohkem) Odavam osta valgupulber ja süsivesik edasi. Trauben Zucker näiteks, 18 krooni ainult.
märts 15, 2009 at 5:55 p.l. #186734Jarmo Oberst
MemberMassilisajas tavaliselt valk+süsivesikud(mida on mitu korda rohkem) Odavam osta valgupulber ja süsivesik edasi. Trauben Zucker näiteks, 18 krooni ainult.Malto ka ei maksa palju, mina seda Traubenit süüa ei suuda, ajab sheigi liiga magusaks.
märts 15, 2009 at 5:56 p.l. #186735Samakamees
MemberOlen 26 aastane pikkust 178 cm kaal 72 kg aga enda arvates jube peenike tahaks jubedalt kaalus juurde võtta. Söön nagu loom aga midagi kuskilt juurde ei tule mis teha ?Sööd nagu pisike jänkuke järelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa vist ei tea mis tähendab : “sööma nagu loom”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes söö 4-6x päevas ja ega see kaal tulemata jäämärts 16, 2009 at 11:07 e.l. #186794Jarmo Oberst
MemberSööd nagu pisike jänkuke järelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa vist ei tea mis tähendab : “sööma nagu loom”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes söö 4-6x päevas ja ega see kaal tulemata jääMina söön massi ajal nii, et kui pool toidust on söödud siis on mul reeglina kõht täis ja võiks lõpetada, kuid söön ikka edasi kuni päris paha hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii tehakse massi.märts 16, 2009 at 11:16 e.l. #186796Arnie
MemberMina söön massi ajal nii, et kui pool toidust on söödud siis on mul reeglina kõht täis ja võiks lõpetada, kuid söön ikka edasi kuni päris paha hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii tehakse massi.Ups, ma olen eluaeg niimoodi söönud, sest söök maitseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2009 at 11:29 e.l. #186801Tohman
MemberJep, ka mul pole probla süüa, mulle on terve elu süüa meeldinud, ma pean isegi oma söömist piirama, ka massikogumise ajal, kuna ei taha kilodes rasva.
märts 16, 2009 at 2:01 p.l. #186819QWE8
Memberkuldne reegel, kui pikkust 178, siis norm kaal oleks 78kg. trenni teed?soovitaks süüa mõnda massilisajat, kui sul muidu kuidagi juurde ei tule…
KUs otsast ta kuldne on?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.