Skip to main content

Mure

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Mure

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Jumal666
    Member

verer6hk on mul juba pikkemat aega k6rge kui viimasel ajal kui syda pistab juba torgib ja valutab.ja praegu kell 1:49 mu syda tegi minuti jooxul 90 sydame l66ki,on see normaalne?

ROtter
    Member

verer6hk on mul juba pikkemat aega k6rge kui viimasel ajal kui syda pistab juba torgib ja valutab.ja praegu kell 1:49 mu syda tegi minuti jooxul 90 sydame l66ki,on see normaalne?

Puhkeoleku kõrge pulss viitab ületreeningule. Millal trenn lõppes? Torked ja valud südame piirkonnas viitavad stressile.

Jumal666
    Member

Puhkeoleku kõrge pulss viitab ületreeningule. Millal trenn lõppes? Torked ja valud südame piirkonnas viitavad stressile.

trenn l6ppes 8 l2bi 10 minti midagi umbes!!!aga kuidas stressist lahti saab !!!?oma muredest ma ei saa niipealahti aga kuidas ma muud moodi leevendada seda saax?koormust ka maha ei taha v6tta,kuna ma tunnen ,et treenin isegi liiga lahjalt.Pigem lisada tahax!!!!

ROtter
    Member

trenn l6ppes 8 l2bi 10 minti midagi umbes!!!aga kuidas stressist lahti saab !!!?oma muredest ma ei saa niipealahti aga kuidas ma muud moodi leevendada seda saax?koormust ka maha ei taha v6tta,kuna ma tunnen ,et treenin isegi liiga lahjalt.Pigem lisada tahax!!!!Omega 3 rasvhappeid?

Las treeningmaht jääb esialgu samaks, aga vähenda intensiivsust, st. pikenda pause seeriate ja erinevate harjutuste vahel.

Archangel1
    Member

kas sinu kehakaal on viimasel ajal tõusnud?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.