mure .
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » mure .
- This topic has 70 replies, 35 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
november 18, 2008 at 9:34 p.l. #102072
Karl818
MemberEi ole taimetoitlane , aga kuu aega tagasi loobusin lihast , sest arvan ,et see teeb paksuksLiha ei tee paksuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui muidugi piisavalt liigutad.november 18, 2008 at 9:38 p.l. #102067Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi ole taimetoitlane , aga kuu aega tagasi loobusin lihast , sest arvan ,et see teeb paksuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks ta peaks paksuks tegema? Näiteks kaloriarvuti annab et :
vasikaliha (200 g):
– 298 Kcal, 16 g rasva, 40 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid Kaloreid kokku: 298 Kcal Rasva: 16 g.Valke: 40 g.
Süsivesikuid: 0 g.
Samas kui su tops jogurtit annab : jogurt 2 % (400 g):
– 400 Kcal, 8 g rasva, 12 g valgud, 68 g süsivesikud, 0 g kiudaineid Kaloreid kokku: 400 Kcal Rasva: 8 g.Valke: 12 g.Süsivesikuid: 68 g.Kiudaineid: 0 g.
Ma ei tea, kuidas sul on, aga minul tekitab seline kogus süsivesikuid küll insuliinilaksu ja näljatunde, mitte kaalu alanemise. Samas on alati parem süüa valku ja rasva kui lihtsüsivesikuid kui me räägime dieedi pidamisest. Siis on vb kõht isegi rohkem täis ja meel hea.
Ma sõõks ära pigem selle tüki liha ja saaks korralikult valku kui selle topsitäie lurri, millest tunni aja pärast jälle kõht tühi…
november 18, 2008 at 10:06 p.l. #102062PreiliGeili
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks ta peaks paksuks tegema? Näiteks kaloriarvuti annab et :
vasikaliha (200 g):
– 298 Kcal, 16 g rasva, 40 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid Kaloreid kokku: 298 Kcal Rasva: 16 g.Valke: 40 g.
Süsivesikuid: 0 g.
Samas kui su tops jogurtit annab : jogurt 2 % (400 g):
– 400 Kcal, 8 g rasva, 12 g valgud, 68 g süsivesikud, 0 g kiudaineid Kaloreid kokku: 400 Kcal Rasva: 8 g.Valke: 12 g.Süsivesikuid: 68 g.Kiudaineid: 0 g.
Ma ei tea, kuidas sul on, aga minul tekitab seline kogus süsivesikuid küll insuliinilaksu ja näljatunde, mitte kaalu alanemise. Samas on alati parem süüa valku ja rasva kui lihtsüsivesikuid kui me räägime dieedi pidamisest. Siis on vb kõht isegi rohkem täis ja meel hea.
Ma sõõks ära pigem selle tüki liha ja saaks korralikult valku kui selle topsitäie lurri, millest tunni aja pärast jälle kõht tühi…
Jogurdist saab kõhu täiesti täis , näiteks täna / eile sõin 400 g jogurdit ja 6 õuna . Kõht on siiani täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 10:32 p.l. #102053joker
Member400 kcal päevas.
See teeb enam-vähem 4spl õli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1spl hommikul
1spl lõunaoode
1spl lõuna
1spl õhtu
Äkki niipidi tekib siis mingi ettekujutus, su praegusest toitumisest?
november 18, 2008 at 10:41 p.l. #102054jrx
MemberJogurdist saab kõhu täiesti täis , näiteks täna / eile sõin 400 g jogurdit ja 6 õuna . Kõht on siiani täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui vana sa oled muidu?
See kõhutäius on illusoorne, sest su organism sööb ennast sinna jogurtile ja õunale magustoiduks peale…
november 18, 2008 at 10:47 p.l. #102056undisputed
MemberMida kõike mu vanad silmad veel enne surma nägema peavad. 400 kcal päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 10:49 p.l. #102057PreiliGeili
Member400 kcal päevas.See teeb enam-vähem 4spl õli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1spl hommikul
1spl lõunaoode
1spl lõuna
1spl õhtu
Äkki niipidi tekib siis mingi ettekujutus, su praegusest toitumisest?
Isssssand
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma vahepeal arvasin ,et söön isegi liiga palju ..november 18, 2008 at 10:50 p.l. #102047PreiliGeili
MemberKui vana sa oled muidu?See kõhutäius on illusoorne, sest su organism sööb ennast sinna jogurtile ja õunale magustoiduks peale…
18 olen ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 11:24 p.l. #102036jrx
MemberIgatahes oleks nii su kehale tervise aspektist kui ka sellest vaatevinklist, et endale ilusat keha tahad kõige parem kui sa võimalikult ruttu lõpetad selle 400-kcal jama ja hakkad normaalselt ja tervislikult toituma… See ei ole tegelikult väga raske:)
Edu!
november 18, 2008 at 11:34 p.l. #102040Archangel
MemberÜtlen ausalt, et ei usu… lihtsalt ei usu.
Ükski inimloom ei saa niivõrd loll olla. Kuidas on võimalik, et tänapäeva infoajastus, kus paari hiirekliki kaugusel on kogu info mis vaja ei ole inimestel ikkagi aimu ka kõige elementaarsematest asjadest.
Lausa raske on sellisele inimesele abi anda, sest kogemused on näidanud, et isegi puust ja punasest selgeks tegemine nendele inimestele ei mõju. Ei ole midagi hullemat, kui naisterahvas, kes on kindel oma paksuses ning selles, et ta lihtsalt “peab” päevas sööma ainult ühe õuna, sest muidu alla võtta ei saa. Ning, et isegi 1kg-ne kaalulisa on maailmalõpp ning täiesti normaalne põhjus endale kuul pähe lasta…
53kg on täiesti normaalne kaal. Ning selle asemel, et alla võtta soovitaksin hoopis juurde võtta.
Neiu, saa endast nüüd üle ja vaata lahtiste silmadega ringi. Kao jooksuga poodi, osta liha, osta puuvilju ja juurikaid, osta kohupiima, hapukoort. Ära karda süüa kartuleid ega makarone. Söö julgelt ning söö targalt ning tee trenni. Kogu see raha, mis sa nüüd alles oled hoidnud oma õunadieediga – osta selle eest nüüd siitsamast korralik toitumis ja treeninkava.
Kui sa nüüd tõesti lausa paberitega retard ei ole siis oled juba mõne kuu pärast päris heas vormis. Pakun, et kaalud 5kg rohkem ning näed samas tunduvalt parem välja.
Palun, telli endale need kavad nüüd ära. Ning palun lõpeta lolluste kirjutamine. Oma 400 kcal-iga võid puu otsa minna… Täiskasvanud inimene võiks päevas süüa siiski ligikaudu 2000 kcal’i. Ning korralikult treenivad inimesed isegi kõvasti rohkem.
Vaata oma välimust mitte kaalu. Inimese kehaehitused on erinevad ning isegi luustik kaalub erinevalt. Ning eelkõige peaksid aru saama sellest, et metsikult kaalu alla tirides kaotad väga palju lihaseid ning hoopiski vähem rasva, sest keha on sul juba metsikus näljarežiimis ning hoiab viimaseidki rasvu meeleheitlikult kinni.
Ehk ühesõnaga iga kg mis kaotad teeb sind metsikult nõrgemaks. Terve su keha karjub appi, sest sa lihtsalt tapad teda vaikselt. Kuid sina oma piiratus tarkuses arvad, et peaksid veelgi vähem sööma ja veelgi oma keha nõrgestama, sest kaal ju näitab “koledaid” numbreid…
Tunnen, kuidas mu vererõhk tõuseb siukse lolluse peale… Ma ei valeta – ma tunnen oma südamelööke oma silmalaus.
november 18, 2008 at 11:43 p.l. #102030PreiliGeili
MemberÜtlen ausalt, et ei usu… lihtsalt ei usu.Ükski inimloom ei saa niivõrd loll olla. Kuidas on võimalik, et tänapäeva infoajastus, kus paari hiirekliki kaugusel on kogu info mis vaja ei ole inimestel ikkagi aimu ka kõige elementaarsematest asjadest.
Lausa raske on sellisele inimesele abi anda, sest kogemused on näidanud, et isegi puust ja punasest selgeks tegemine nendele inimestele ei mõju. Ei ole midagi hullemat, kui naisterahvas, kes on kindel oma paksuses ning selles, et ta lihtsalt “peab” päevas sööma ainult ühe õuna, sest muidu alla võtta ei saa. Ning, et isegi 1kg-ne kaalulisa on maailmalõpp ning täiesti normaalne põhjus endale kuul pähe lasta…
53kg on täiesti normaalne kaal. Ning selle asemel, et alla võtta soovitaksin hoopis juurde võtta.
Neiu, saa endast nüüd üle ja vaata lahtiste silmadega ringi. Kao jooksuga poodi, osta liha, osta puuvilju ja juurikaid, osta kohupiima, hapukoort. Ära karda süüa kartuleid ega makarone. Söö julgelt ning söö targalt ning tee trenni. Kogu see raha, mis sa nüüd alles oled hoidnud oma õunadieediga – osta selle eest nüüd siitsamast korralik toitumis ja treeninkava.
Kui sa nüüd tõesti lausa paberitega retard ei ole siis oled juba mõne kuu pärast päris heas vormis. Pakun, et kaalud 5kg rohkem ning näed samas tunduvalt parem välja.
Palun, telli endale need kavad nüüd ära. Ning palun lõpeta lolluste kirjutamine. Oma 400 kcal-iga võid puu otsa minna… Täiskasvanud inimene võiks päevas süüa siiski ligikaudu 2000 kcal’i. Ning korralikult treenivad inimesed isegi kõvasti rohkem.
Vaata oma välimust mitte kaalu. Inimese kehaehitused on erinevad ning isegi luustik kaalub erinevalt. Ning eelkõige peaksid aru saama sellest, et metsikult kaalu alla tirides kaotad väga palju lihaseid ning hoopiski vähem rasva, sest keha on sul juba metsikus näljarežiimis ning hoiab viimaseidki rasvu meeleheitlikult kinni.
Ehk ühesõnaga iga kg mis kaotad teeb sind metsikult nõrgemaks. Terve su keha karjub appi, sest sa lihtsalt tapad teda vaikselt. Kuid sina oma piiratus tarkuses arvad, et peaksid veelgi vähem sööma ja veelgi oma keha nõrgestama, sest kaal ju näitab “koledaid” numbreid…
Tunnen, kuidas mu vererõhk tõuseb siukse lolluse peale… Ma ei valeta – ma tunnen oma südamelööke oma silmalaus.
Anna andeks, et panin Sinu vererõhu tõusma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuulen seda sama juttu igapäev, et miks ma nii teen ,et ma olen peenike jnejne . Kahjuks oma alateadvuses olin, olen ja jään pisikeseks ja paksuks . Aga aitäh ,et vaevusid vastama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtan kindlasti seda arvesse ning üritan vaikselt toitumist muuta .november 18, 2008 at 11:52 p.l. #102013AlanBStard
ModeratorPreili teeb ikka nalja onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 11:54 p.l. #102011PreiliGeili
MemberPreili teeb ikka nalja onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Preili ei ole eriline naljavend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2008 at 4:49 e.l. #102012jrx
Memberkuulen seda sama juttu igapäev, et miks ma nii teen ,et ma olen peenike jnejne . Kahjuks oma alateadvuses olin, olen ja jään pisikeseks ja paksuks .Sellisel juhul ma soovitaks mitte proovida muuta oma keha ebamõistlikesse piiridesse vaid muuta oma mõtlemist psühhoterapeudi abiga…
Mis sind praegu peaks aitama on tõesti teadmine, et neid näiteid toitumisspetsialistide praktikast, kus suurendatakse naisterahva kaloraaži ning seeläbi kaal langeb/jääb samaks, aga samas rasvaprotsent kukub tuntavalt on mitmeid-mitmeid.
november 19, 2008 at 7:13 e.l. #102001Alfonze
MemberEks selle kaloraashiga on jah suht nii, et esiteks keha ymberharjutamine ja teiseks reaalne kalorite kättesaamine toidust. Mul mitu tuttavat kes õgivad nagu loomad (sinna 5000kcal tuuri päevas), aga rasvaprotsent on ikka mingi 10-12 kandis, mis tähendab, et nad ei omasta sealt suurt midagi, lihtsalt nii kiire ainevahetus. Samas mina söön 2000-2500kcal kanti ja üritan toidukordadega jne oma ainevahetust võimalikult kiireks ajada ja kaal jääb ühel hetkel seisma, siis saan selle langema ainult trennikoormust tõstes või kaloraashi langetades.
Loomulikult see 400kcal on ilmselge utoopia, nii aeglane see ainevahetus ka ei tohiks olla, et sellest ära elaks:-P Aga selle üle ma küll ei imestaks kui mõni mittetreeniv 50kg kaaluv naisterahvas näiteks 1200kcal-iga ära elab ja ei ole viga midagi.
See on ammu teada tõde ju, et see BAV on kõikuv inimeste lõikes isegi kuni 30%, ning treenival inimesel on umbes BAV+30%, seega peaks osadel inimestel see BAV näitama täit kaloraashi. Igatahes mina ei nälgi ja olen vaikselt muutusi sisse viinud pidevalt, BAV on mul kalkulaatori järgi 2000 täpselt ja teen hetkel iga päev trenni (3x aeroobne ja 4x saali) ja see kuni 2500kcal on igati piisav, sest energiapuudust pole ja kaal eriti ei lange ka enam, seega istun kuskil nullis. Jõunäitajad ka stabiilsed hetkel, 10 kuuga küll mõnevõrra langenud, aga -42kg kehakaalu juures on see langus olnud olematu, kuskil 15%.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.