Skip to main content

Mure

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mure siis selline, et olen nüüd jõusaalis käinud pisut alla aasta. Mees, Kaal 83kg, pikkus 182cm, vanus 17, rasva % ~15. Aga mure seisneb selles, et tuharatele on rasva kogunenud, tagumik on kuidagi suureks läinud. Reite ja muude kehaosadega on korras, kõhu peal on ka õhuke rasvakiht. Aga mulle tundub kummalisena, et see rasv sinna tagumiku peale kogunes. Meestel ei tohiks ju see sinna koguneda. Või on mu hormonaalne tasakaal paigast ära vms? On mul võimalik minna ja küsida vereproovi ja et nad uuriksid testosterooni ja östrogeeni tasemeid veres?

Ja ainus lahendus sellele probleemile oleks vist aeroobne trenn ja dieet? Ma mõtlen, et kas selle probleemi põhjuseks võib olla see, et ma pole jõusaalis käidud aja jooksul kordagi aeroobset tsüklit teinud?

Sellist asja nagu aeroobne tsükkel ei ole minu teada olemas. Aeroobset tuleks koguaeg teha, ükskõik mis eesmärk parasjagu on. Aeroobse treeningu tihedust ja pikkust aga varjeerida olenevalt sellest kas eesmärgiks on mass või reljeef. Massi ajal natuke vähem ja lühemalt aeroobset ja reljeefi ajal natuke rohkem ja tihedamalt.

püss
    Member

Võib öelda ka aeroobne tsükkel, see on periood, kus pannakse rõhku aeroobsele treeningule.

Aga aeroobset pead sa igal juhul tegema, juba kardiovaskulaarse süsteemi arendamiseks ja noh ka rasvapõletuseks

Autor
    Postitused
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.