mure
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » mure
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
muc.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2004 at 10:53 p.l. #3405
missy_elliot
Memberselline mure mul, et tegel aktiivselt spordiga. kõik on muidu ok aga nagu tunnen et naha all on veel millest võiks lahti saada. milline oleks dieet et jõud alles jääks, kõht täis oleks ja rasv kaoks. ok tean dieete on mitmeid, aga mul mure selles et dieetideks läheb nagu raha ka vaja . mure ongi selles et kuidas seda teha võimalikult väikeste kulutustega?????
detsember 22, 2004 at 11:21 p.l. #43514Miin
Member…
jaanuar 9, 2005 at 7:27 e.l. #44743MacLeod
MemberVõiksid pöörduda Ott Kiivikas’e poole, arvan, et ta aitab kindlasti!
jaanuar 9, 2005 at 10:57 e.l. #44745Deegan
MemberImeliku alaga tegeled kui joosta ei tohi

Olgem ausad siis ütle parem et ei jaksa nagu või pole tahtmist?
Kui tahad päästerõngast lahti saada siis peab olema ikka suur TAHTEJÕUD.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2005 at 12:54 p.l. #44751kame
Moderatorno ma sööks toitu milles palju süsivesikuid ja vähe rasva sest siis saad energia kätte aga rasva vähem!
jaanuar 9, 2005 at 1:24 p.l. #44754hernes
Memberott annab selle kohta sulle vajaliku informatsiooni kohe kindlasti
jaanuar 9, 2005 at 2:43 p.l. #44760hatebreed
MemberDieeti saab ju mega väikse rahaga teha.Iseasi on massiperiood kus sitta kanti klotsi kulub.Pole veel sellisest alast kuulnud kus joosta ja ratast vändata ei või.Äkki valgustad siin rahvast natuke siis saab ka soovitada midagi.
jaanuar 9, 2005 at 3:44 p.l. #44765Mürakas
Memberhmmm..ainuke ala millega saab aktiivselt tegeleda ning ratast sõita ei või ja joosta ei tohi on tugitooli sport…
jaanuar 9, 2005 at 5:04 p.l. #44772Ott Kiivikas
MemberDieedi ajal ei kulu mul oluliselt vähem raha kui hooajaväliselt, sest väheneb ainult süsivesikute ja rasva osakaal, põhiline millele raha kulub on valk (liha kala, piimatooted, toidulisad). Nii et soovitada dieeti kus raha eriliselt ei kulu on keeruline, sest kvaliteetne toit siiski maksab rohkem kui rämpstoidule
jaanuar 9, 2005 at 5:10 p.l. #44773muc
MemberToiduained, mis sisaldavad enamuses süsivesikuid, on ühed odavaimad toiduained üldse. Süsivesikud on valkudest oluliselt odavamad. Seega kui süsivesikud dieedi perioodil langevad, siis nende arvelt on sääst minimaalne. Kui aga suurendada valkude tarbimist või kulutada oma raha toiduainetele, mis sisaldavad kvaliteetseid valke, suurenevad kulutused üle selle piiri, mille süsivesikute kärpimisega kokku hoiad.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.