mure
- This topic has 17 replies, 10 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
erik182.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2007 at 5:57 p.l. #11558
rennu21
Membernagu näha siis saalis on ideaalne treenida, kuid mida peaks tegema need kes saalis mingil põhjusel ei käi( pole aega, raha, saali võimalusi, jne). kuidas treenida saaks need kes peavad piirduma lõuakangi, põranda ja tavalise tooliga.
nu suured muskli onud olge head ja andke nõu
august 27, 2007 at 6:21 p.l. #123619mullaonu
Membernagu näha siis saalis on ideaalne treenida, kuid mida peaks tegema need kes saalis mingil põhjusel ei käi( pole aega, raha, saali võimalusi, jne). kuidas treenida saaks need kes peavad piirduma lõuakangi, põranda ja tavalise tooliga.nu suured muskli onud olge head ja andke nõu
Ega sul suurt midagi teha polegi, sportliku vormi saad tiba tõsta, aga jah. Ilma norm toidu ja raskusteta pole erit midagi loota. Võid proovida teha lõuga ja kätekaid muidugi väga aeglaselt , ehk siis neg mingi 4 sek ja pos ka mingi 4 sek või isegi rohkem. Või otsida migeid raskus,i mida endale külge riputada või turjale panna. midagi ikka annab vast.
“>august 27, 2007 at 6:26 p.l. #123621Existence
Memberno mina teen koguaeg kodus trenni ,mul siis olemas kang ja raskused ,hantlid ja pink ,peegel ja kaal
“> muud nagu vaja pole ,tervislik toit kah veel lisada ja ongi korras ,ahjaa matid kaaaugust 27, 2007 at 6:28 p.l. #123624rennu21
Membermnjah….. see se asi ongi et mul pole kangi ega hantleid…….ja usu mind ega ma pole ainuke……
august 27, 2007 at 6:29 p.l. #123625raptor
Membermul ka kunagi polnud võimalik käia…. siis kui ma veel väike ja väeti olin
aga tahtmine ongi põhimine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tagin päevas mingi 500 kätekat (osaliselt ka kitsa haardega), kõhulihaseid ka ikka mõnuga… käisin jooksmas, kükke tegin seljakotiga, aias tegin rinnalt surumist mingite pakkudega ja mingi suure lameda kiviga piitsu ja õlgu ja muud jama

väga naljakas on ikka tagantjärele mõelda sellele, aga kasu oli sellest tohutult
“>august 27, 2007 at 6:35 p.l. #123628Existence
Membermul ka kunagi polnud võimalik käia…. siis kui ma veel väike ja väeti olin
aga tahtmine ongi põhimine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
tagin päevas mingi 500 kätekat (osaliselt ka kitsa haardega), kõhulihaseid ka ikka mõnuga… käisin jooksmas, kükke tegin seljakotiga, aias tegin rinnalt surumist mingite pakkudega ja mingi suure lameda kiviga piitsu ja õlgu ja muud jama

väga naljakas on ikka tagantjärele mõelda sellele, aga kasu oli sellest tohutult
“>ürgne treening
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2007 at 6:37 p.l. #123629rennu21
Memberjah idee hea aga kui väike väetikene on linnast….mul kogu mure nagu selles…. ja miukse kava peaks tegema
august 27, 2007 at 6:42 p.l. #123630Existence
Memberjah idee hea aga kui väike väetikene on linnast….mul kogu mure nagu selles…. ja miukse kava peaks tegemama ei teadnud nendest kavadest algul midkagi ,hakkasin ise pusima ,harjutsi välja mõtlema ,onu käest sain kangi mis ta vene ajal ostis meie rahas kuskil 600 eeku kõigest
“> hantlid tegin nii et panin puupulkade otsa kangi kettadaugust 27, 2007 at 6:45 p.l. #123631august 27, 2007 at 6:50 p.l. #123632raptor
Memberei no ega ma olina ka linnast… oma majas siiski
“> sellistest portaalidest ei osanud ka midagi otsidaaga mida aega edasi seda paremaks asi läks
edu sulle
august 27, 2007 at 6:53 p.l. #123633Existence
Memberei no ega ma olina ka linnast… oma majas siiski
ja algul kui trenni läksin ei teadnud asjadest mitte essugi… uurisin aparaati ja mõtlesin kuidas käib, kasutasin loogikat ja vaatasin mis teised teevad, kindlat kava polnud… katsusin erinevaid asju lihtsalt erinevatel päevadel teha.. alguses käisin viis päeva nädalas, toitumisega oli nii, et peale trenni sõin paki kohupiima ja muidu seda mis ema lauale pani
sellistest portaalidest ei osanud ka midagi otsida
aga mida aega edasi seda paremaks asi läks
edu sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õige ta on ,kõik on kord alustanud maast ma madalast ,kui selle vastu huvi on siis on kõik võimalik.Minu poolt kah sulle edu ,kasuta loogilist mõtlemist ja sea endale eesmärgid
“>august 27, 2007 at 6:56 p.l. #123634rennu21
Membertänud eks peab siis vaatama
august 27, 2007 at 9:05 p.l. #123638rainisk
MemberAga kui küsida tohib, siis miks sa saalis ei käi, kui linnas elad? Ilma raskusteta on võimalik treenida, aga vaevalt nii häid tulemusi saad.
august 27, 2007 at 9:16 p.l. #123639rennu21
Membernu ikka tohib… asi selles et pikkalt tööl 6päeva nädalas…..kell 8õhtul jõuad koju ja kas sa siis viitsiksid kusagile saali ronida
august 28, 2007 at 7:03 e.l. #123650Karu
MemberSorri, mees, aga pead viitsima!!!
Minul on töö 5-6 päeva nädalas, hommikul 10-st õhtul 21-ni.
Saalis käin enne tööd nii, et ärkan kell 6:30 või kell 6:45 üles, 8:00 saalis ja 9:50 tööl. Õhtul tuleb lihtsalt enne 23 magama saada, et puhkaks.
Seega, lõpeta jutt, et ei viitsi!
Kui tahad midagi saavutada, siis võta ennast kokku!
Ja minu elu pole ainult jõusaal+töö. Mul on naisuke, sõbrad ja väga tore pere. Küll vabadel päevadel siis sellega saab tegeleda. Samuti on tänu hommikusele trennile õhtud vabad.
Self-discipline on asja nimi!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.