mure
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
hunter.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2007 at 12:36 p.l. #11016
Anonüümne
Guest
??:”> et siis ei meeldi kohe üldse, et roided välja paistavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis harjutusi peaks tegema, et sinna lihased peale saaks, et roided enam välja ei paistaks.
nii vastik on oma käsi tõsta siis jube kui need välja paistavad, ise olen ka selline kõhna võitu, ja mõtlesin et on aeg end ikkagi käsile võtta.
olen 17 ja kaalun ainult 62kg
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . soovitusi ootan, et midagi ettevõttajuuni 18, 2007 at 12:43 p.l. #117833savi_
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mis harjutusi peaks tegema, et sinna lihased peale saaks, et roided enam välja ei paistaks.
nii vastik on oma käsi tõsta siis jube kui need välja paistavad, ise olen ka selline kõhna võitu, ja mõtlesin et on aeg end ikkagi käsile võtta.
olen 17 ja kaalun ainult 62kg
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . soovitusi ootan, et midagi ettevõttaAlumised 3 ribi minuteada ei ole võimalik lihase alla peita…st sinna ei teki mingit lihast… vaid rasvumise abil saab neid ära kaotada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk siis on loomulik, et need kõigil inimestel suht paistavad. 62kg on normaalne – oleneb kehaehitusest / pikkusest. Kui 17 olin, siis kaalusin 64kg ja olin 177 pikk … ja sellises vanuses hakkasin esimest korda üldse trenni tegema korralikult.juuni 18, 2007 at 12:47 p.l. #117835Anonüümne
Guesthmm olen 17 ja 182cm pikk ning 62kg ainult.aga saaglihase treenimisega ei saa seda kuidagi natukenegi peita? minu enda arust paistavad ikka liiga palju välja ja see on häiriv. hakkasin hiljuti trenni tegema, aga kuna selgus, et jõusaal suvel kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis üritan kodus vähemasti natukenegi ennast vormi saada septembriks, siis juba lähen jõusasali, kui just seda varem ei avata
??:”>juuni 18, 2007 at 7:26 p.l. #117889tomster
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mis harjutusi peaks tegema, et sinna lihased peale saaks, et roided enam välja ei paistaks.
Hariv vastus oleks, et võta mõni anatoomia-alane raamat ette ja vaata, millised lihased selles piirkonnas asuvad. Kui see on teada, siis polegi muud, kui kasutad natuke veel foorumi otsingut ning… kõik on võitnud.
juuni 18, 2007 at 8:30 p.l. #117894Kreks
MemberÄra trenni kõrvalt korralikku söömist unusta!
juuni 18, 2007 at 8:40 p.l. #117895MEE
Membersöööööööööööö laps siis ka kasvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. ei, tegelikult kogu tõsiduse juures – ära jama nende 10-15kg hantlitega, osta endale korralik kang, osta vähemalt 50kg raskusi juurde ja kuku kükke tegema, jõutõmmet, ja surumist, selleks pole teab mis vahendeid vaja.
Söö valku ja süsikaid niiet kõrvad ka ei liigu, samal ajal tee kõvasti trenni. St lähtu rohkem jõutõstjate kavadest kui kulturistide omadest. Saad endale kihi peale, edasi võid juba fintessi poole vaadata, et reljeef välja saada.
juuni 19, 2007 at 6:03 e.l. #117906Anonüümne
Guestsöööööööööööö laps siis ka kasvad
??:”>
.. ei, tegelikult kogu tõsiduse juures – ära jama nende 10-15kg hantlitega, osta endale korralik kang, osta vähemalt 50kg raskusi juurde ja kuku kükke tegema, jõutõmmet, ja surumist, selleks pole teab mis vahendeid vaja.
Söö valku ja süsikaid niiet kõrvad ka ei liigu, samal ajal tee kõvasti trenni. St lähtu rohkem jõutõstjate kavadest kui kulturistide omadest. Saad endale kihi peale, edasi võid juba fintessi poole vaadata, et reljeef välja saada.
söön söön, 4-5 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja palju see korralik kang siis ka maksma läheb?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2007 at 7:43 e.l. #117907Kreks
MemberOleneb ka mida sa sööd, kui sa koguaeg sööd mingi mõttetut toitu milles valku pole siis pole nagu kasu eriti…
juuni 19, 2007 at 7:56 e.l. #117908eintsius
MemberHangi endale lõuatõmbamistoru. Kodus mingid raskused ka olemas? Kui jah, siis saad teha lõuatõmbeid, kus hoiad ntx hantlit jalgadega kinni ja vinnad ennast üles. Kui algul ei jõua teha raskustega, tee ilma, kui ilma ei jõua, siis otsi mõni harjutus, mis valmistab selja ja käed ette lõuatõmmeteks(põhimõtteliselt oleks vaja arendada biitsepsit, selga ja tagumisi õlalihased, Tööriistad-> Harjutustepank leiad erinevaid harjutusi). Peaksid tegema miski 2…3 erineva haarde variatsiooniga neid lõutaõmbedi: nt. kitsas haare, popesad ülespoole, lai haare peopesad allapoole ja max lai haare. Sedasi töötad selja üles ning kõik saaglihased, seljalalilihased jms hakkavad kasvama. Ribid jäävad küll nähtavala, kuid nüüd on neile lisandunud lihased, mis on välimuse koha pealt 5+.
juuni 19, 2007 at 9:13 e.l. #117916Anonüümne
GuestHangi endale lõuatõmbamistoru. Kodus mingid raskused ka olemas? Kui jah, siis saad teha lõuatõmbeid, kus hoiad ntx hantlit jalgadega kinni ja vinnad ennast üles. Kui algul ei jõua teha raskustega, tee ilma, kui ilma ei jõua, siis otsi mõni harjutus, mis valmistab selja ja käed ette lõuatõmmeteks(põhimõtteliselt oleks vaja arendada biitsepsit, selga ja tagumisi õlalihased, Tööriistad-> Harjutustepank leiad erinevaid harjutusi). Peaksid tegema miski 2…3 erineva haarde variatsiooniga neid lõutaõmbedi: nt. kitsas haare, popesad ülespoole, lai haare peopesad allapoole ja max lai haare. Sedasi töötad selja üles ning kõik saaglihased, seljalalilihased jms hakkavad kasvama. Ribid jäävad küll nähtavala, kuid nüüd on neile lisandunud lihased, mis on välimuse koha pealt 5+.tänan nõuande eest, üritan endale raskuseid värke muretseda osta, siis vaatan edasi kuidas oma trenne läbi viin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuni 20, 2007 at 9:51 e.l. #118024hunter
MemberEndal pmst sama jama olen 15 170cm pikk kaalun 58kg .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.