Keeda mune 9 minutit ja jahuta külmas vees. Sega maitsestamata jogurt kodujuustuga. Koori munad, viiluta, lõika kuubikuteks ja sega kodujuustuseguga ning jäta mõni viil kaunistuseks. Maitsesta soola ja pipraga. Koori ja riivi õunad, piserda üle sidrunimahlaga. Jaga pokaalidesse, tõsta peale kodujuustusegu, kaunista muna ja tillioksaga.
Keeda mune 9 minutit ja jahuta külmas vees. Sega maitsestamata jogurt kodujuustuga. Koori munad, viiluta, lõika kuubikuteks ja sega kodujuustuseguga ning jäta mõni viil kaunistuseks. Maitsesta soola ja pipraga. Koori ja riivi õunad, piserda üle sidrunimahlaga. Jaga pokaalidesse, tõsta peale kodujuustusegu, kaunista muna ja tillioksaga.
9 minutit mune keeta on liiga palju, või peavadki puumunad olema?
Ma ootan kuni vesi keema läheb ja sellest hetkest u 10-12 minutit. Nii olen harjunud tegema. Keetmise mõte ongi, et muna ju kõvaks läheks, kui vedelat tahad, siis joo toorelt pole vaja üldse aega raisata “>
Jeerum, õige ja vale munade keetmine? No mida veel ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igaüks keedab nii nagu tahab, peaasi, et muna keedetud saab ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga et muna katki ei keeks, soovitatakse natuke äädikat või õli juurde lisada. Ning et munad kauem värsked püsiksid, tuleb mune hoida õhumulliga ots ülspoole.
Aga kust mina tean kus pool see õhumull on ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahest kui olen muna ärakoorind siis on isegi küljel olnud ju “> aga ok see mõttetu