Kodujuuste on igast erineva maitsega ju , kui tõesti üle viskab proovi teise maitsega lihtsalt ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõtlesin, et foorumist võiks kiirema vastuse saada. Ning eks ma võin seda kodujuustu ja muna pressida küll ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
To Mikk: Tean, sellepärast ka kaldkriips vahel, ega ma mõlemat siis korraga ei söö.
Mõtlesin, et foorumist võiks kiirema vastuse saada. Ning eks ma võin seda kodujuustu ja muna pressida küll ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
To Mikk: Tean, sellepärast ka kaldkriips vahel, ega ma mõlemat siis korraga ei söö.
kava koostajalt siiski natuke targem küsida, tema sulle selle kokku pani ju. muna valk on suht asendamatu ka. ise söön muna igapäev ja arvan, et ka paljud selle foorumi külastajad ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tellisin omale toitumiskava, kus oli hommikusöögiks alati 4-5 muna / 200g kodujuustu.
Kuna iga päev mune ja kodujuustu ei taha ka päris süüa, siis saab neid äkki millegagi aeg-ajalt asendada?
Ei tea kes sulle kava koostas aga kui varinate on vähe võitu siis proovi sellel juhul olla ka ise loomingulisem. Muna võid ju süüa keedetult või praetult või omletina. Või siis võtad 100 gr kodujuustu ja purustad sisse 2-3 keedumuna ja segad hapukoorega salatiks (vabalt võid sisse tükeldada kurki, tomatit, sibulat jne.)