Multivitamiinid?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Multivitamiinid?
- This topic has 24 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Lauri848.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 25, 2008 at 5:04 e.l. #12177
0ttt
MemberTere.
Missugust multivitamiini soovitaksite, kus oleks kõik vajalik sees.
jaanuar 25, 2008 at 6:55 e.l. #137381ROtter
MemberMina panustaksin Q10 -le.
jaanuar 25, 2008 at 7:02 e.l. #137382MEE
MemberMina panustaksin Q10 -le.miks Q10?
jaanuar 25, 2008 at 8:34 e.l. #137385ROtter
Membermiks Q10?Vähendab kortsude teket, silendab nahka, kasutatakse ka kosmeetikavahendites (põhiliselt kreemides).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 8:35 e.l. #137386ROtter
Membermiks Q10?jaanuar 25, 2008 at 8:54 e.l. #137388Bonsuna
MemberKasutan ka ise Q-10t mitte küll kortsude pofülaktikaks aga see annab ka trennis väga hästi tunda. Näiteks on enesetunne hoopis parem, vastupidavus seerias suurem, pumbatus parem. See mis reklaamis kirjutab, et Q-10 kasutades saab iga rakk paremini energiaga varustatud on sulatõsi, see on lausa tuntav pärast nädalast kasutamist. Lisaks kasutan ka C-vitamiini 2g päevas.
jaanuar 25, 2008 at 10:13 e.l. #137406anelka
MemberEDIT: sry, ma ajasin kloriid ja floriid segamini.
jaanuar 25, 2008 at 10:28 e.l. #137410anelka
MemberEDIT: sry, ma ajasin kloriid ja floriid segamini.edit again
Ma igatahes vahetasin floriidiga ja parabeenidega hambapasta välja. Kas meie joogivette lisatakse ka floriidi? Võibolla loll küsimus aga tahaks teada.
jaanuar 25, 2008 at 10:51 e.l. #137415ROtter
Memberedit againMa igatahes vahetasin floriidiga ja parabeenidega hambapasta välja. Kas meie joogivette lisatakse ka floriidi? Võibolla loll küsimus aga tahaks teada.
Õigesti tegid, et hambapasta välja vahetasid. Joogivees on floriidi, kas lisatakse -ei tea.
jaanuar 25, 2008 at 10:57 e.l. #137417anelka
MemberÕigesti tegid, et hambapasta välja vahetasid. Joogivees on floriidi, kas lisatakse -ei tea.Ma leidsin sellise kommentaari:
inimene on elanud bakteritega aja algusest saati, ei ole keegi sellesse veel surnud. aga tänapäeval lisatakse kraanivette flouriidi ja kloori, need kaks on ühed suuremad mürkained maamunal. on ka muidugi mürgisemaid, mida saab peenetes laborites valmistada…..
saan aru et suurlinna veesüsteemi lisatakse kloori, kuid flouriidi lisamine on mingi vandenõu, kuna see on tohutult toksiline ollus, ja jutt hammaste tugevuse säilitamisest on müüt.
flouriidiga saab inimese IQ’d madaldada. eestis on flouriidi vist palju vette lisatud.
jaanuar 25, 2008 at 11:26 e.l. #137425MEE
MemberMa leidsin sellise kommentaari:inimene on elanud bakteritega aja algusest saati, ei ole keegi sellesse veel surnud. aga tänapäeval lisatakse kraanivette flouriidi ja kloori, need kaks on ühed suuremad mürkained maamunal. on ka muidugi mürgisemaid, mida saab peenetes laborites valmistada…..
saan aru et suurlinna veesüsteemi lisatakse kloori, kuid flouriidi lisamine on mingi vandenõu, kuna see on tohutult toksiline ollus, ja jutt hammaste tugevuse säilitamisest on müüt.
flouriidiga saab inimese IQ’d madaldada. eestis on flouriidi vist palju vette lisatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 11:46 e.l. #137430UmbIsik
MemberMa leidsin sellise kommentaari:inimene on elanud bakteritega aja algusest saati, ei ole keegi sellesse veel surnud. aga tänapäeval lisatakse kraanivette flouriidi ja kloori, need kaks on ühed suuremad mürkained maamunal. on ka muidugi mürgisemaid, mida saab peenetes laborites valmistada…..
Vat kui hea, et ma joogiks kaevuvett tarvitan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 1:40 p.l. #137457AlanBStard
ModeratorMina panustaksin Q10 -le.Kas foorumikülastaja keskmises vanuses inimesel on Q10 sisse võtta vaja ? Mulle on mulje jäänud, et üle 30 alles on…
Ja siis veel see jama et enamik Q10 saadusi on vitamiin E-ga koos, ja ma lugesin artiklit et nad kuidagi blokeerivad üksteist. Ja ma ei leia seda enam üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldse on multivitamiinid selles mõttes nigelad, et sageli võib üks komponent teise imendumist või mõju takistada. Ja paljud neist sisaldavad rauda, mida meestel kipub üle jääma.
jaanuar 25, 2008 at 1:56 p.l. #137462ROtter
MemberKas foorumikülastaja keskmises vanuses inimesel on Q10 sisse võtta vaja ? Mulle on mulje jäänud, et üle 30 alles on…Ja siis veel see jama et enamik Q10 saadusi on vitamiin E-ga koos, ja ma lugesin artiklit et nad kuidagi blokeerivad üksteist. Ja ma ei leia seda enam üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldse on multivitamiinid selles mõttes nigelad, et sageli võib üks komponent teise imendumist või mõju takistada. Ja paljud neist sisaldavad rauda, mida meestel kipub üle jääma.
Alla 12 -aastat ei soovitata.
jaanuar 25, 2008 at 2:03 p.l. #137464ROtter
MemberKas foorumikülastaja keskmises vanuses inimesel on Q10 sisse võtta vaja ? Mulle on mulje jäänud, et üle 30 alles on…Ja siis veel see jama et enamik Q10 saadusi on vitamiin E-ga koos, ja ma lugesin artiklit et nad kuidagi blokeerivad üksteist. Ja ma ei leia seda enam üles
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.