mul on bemmil uued kummid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » mul on bemmil uued kummid
- This topic has 43 replies, 27 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
september 16, 2007 at 12:57 p.l. #125375
tarmps
MemberKUIDAS TE ARU EI SAA, ET SEE LUGU ON TEHTUD RULLNOKKADE MÕNETAMISEKS, MITTE RULLNOKKADE POOLT. NAGU LOO AUTORID KA ÜTLESID, ET TAHAVAD ÜHELE ÜHISKONNAKOHILE TÄHELEPANU JUTIDA. Nagu film “Tulnukas”.Ja kui keegi teeks loo, kus sõnad: Olen jõusaaali mees ma, Meeldib seal eitesid vaadata, Rinnalt 150 kg lükkan ma.-
Kas siis Jõusaalis käiad hakkaksid seda lugu kuulama?-Nagu üks võitis, et varsti hakkab seda lugu Rullnokkade autodest kuulma.
Issand alasta!
Õige jutt! See on ju ilmselge, et see on ikka naljaga tehtud lugu.
september 16, 2007 at 1:55 p.l. #125380yamikazi
MemberKUIDAS TE ARU EI SAA, ET SEE LUGU ON TEHTUD RULLNOKKADE MÕNETAMISEKS, MITTE RULLNOKKADE POOLT. NAGU LOO AUTORID KA ÜTLESID, ET TAHAVAD ÜHELE ÜHISKONNAKOHILE TÄHELEPANU JUTIDA. Nagu film “Tulnukas”.Ja kui keegi teeks loo, kus sõnad: Olen jõusaaali mees ma, Meeldib seal eitesid vaadata, Rinnalt 150 kg lükkan ma.-
Kas siis Jõusaalis käiad hakkaksid seda lugu kuulama?-Nagu üks võitis, et varsti hakkab seda lugu Rullnokkade autodest kuulma.
Issand alasta!
tõsi ta on
september 16, 2007 at 3:16 p.l. #125387triinum
Memberno nyyd on see lugu kyll oma eesmärgi täitnud, kui te sellest nii palju räägite…
september 16, 2007 at 8:40 p.l. #125403alr89
Issand alasta!
Kas rullnokkadele ei meeldinud siis tulnukas loomulikult nad vaatasid seda ja nersid samamoodi ju sama on ka sellelooga
september 16, 2007 at 9:45 p.l. #125406rainisk
Issand alasta!
Sa vist ei lugenud minu posti läbi korralikult.
“Täiesti jube lugu ju ! Ja noh kui see on mõeldud tähelepanu juhtimiseks, siis vaatamata sellele võib mingi paari päeva pärast linnavahel näha mingeid rämedalt roostes ’82 aasta “bemme”, millest kostub see lugu nii valjult, et haledad isearetatud kõlarid taovad üle.”
Ja peale tulnuka filmi, hakkasid mitmed ossid, kes satiirist aru ei saanud, veel rohkem burxi sööma ja karvastega kanu kitkuma.
september 16, 2007 at 10:00 p.l. #125407alr89
MemberSa vist ei lugenud minu posti läbi korralikult.“Täiesti jube lugu ju ! Ja noh kui see on mõeldud tähelepanu juhtimiseks, siis vaatamata sellele võib mingi paari päeva pärast linnavahel näha mingeid rämedalt roostes ’82 aasta “bemme”, millest kostub see lugu nii valjult, et haledad isearetatud kõlarid taovad üle.”
Ja peale tulnuka filmi, hakkasid mitmed ossid, kes satiirist aru ei saanud, veel rohkem burxi sööma ja karvastega kanu kitkuma.
jah nõustun
september 17, 2007 at 12:20 e.l. #125410tarmps
MemberSeda lugu ikka mäletate veel? See on ju sama poindiga tehtud.
september 17, 2007 at 6:07 e.l. #125411Jess13A
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaaa elu on karm!
wäk- mida nõmedam seda rohkem hakkab pinda käima
september 17, 2007 at 6:42 e.l. #125412marit
MemberEided ja bemm olid normaaaaalsed ja kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>absoluutselt et normaalne lugu. sõnad leiab jobust. peab omale cah uued kummid peale panema, hea ketsi panna
september 17, 2007 at 10:46 e.l. #125421foggy01
MemberVaatan,et eespool kommenteerinud kangimehed ei ole just kõige teravamad pliiatsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kes veel aru ei saanud,siis selle asja nimi on iroonia,katsuge natuke väljas käia ja raamatuid lugeda,tabate ka ära.
Edu!
september 17, 2007 at 12:10 p.l. #125430marit
MemberVaatan,et eespool kommenteerinud kangimehed ei ole just kõige teravamad pliiatsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kes veel aru ei saanud,siis selle asja nimi on iroonia,katsuge natuke väljas käia ja raamatuid lugeda,tabate ka ära.
Edu!
mille järgi sa aru said, et see iroonia on ja mitte satiir, komöödia, huumor, karikatuur, travestia?
september 17, 2007 at 1:04 p.l. #125437foggy01
Membermille järgi sa aru said, et see iroonia on ja mitte satiir, komöödia, huumor, karikatuur, travestia?Iroonia-varjatud pilge.
september 17, 2007 at 4:06 p.l. #125447Gallas
MemberPaar korda võib ju seda kummilugu isegi kuulata. Sõnad on head. Aga, et raadiost lastaks, ei tänan. See on paha, et umbes sarnase mõtteviisiga noori on palju. Üha enamal noortel jääb põhi- või keskharidus omadamata – üha rohkem kurjategijaid ja taolisi rullnoka mentaliteediga jõmme hakkab lisanduma.
september 17, 2007 at 8:09 p.l. #125461Alexander Andrusenko
ModeratorSõnad võiksid vähemalt natukenegi riimis olla…
Nii vaene eesti keel nüüd ka ei ole, et sõnu kuidagi riimi ei saa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.